Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 5 x big bud xxl a 4 x northern light ,400w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

čau kuci,mám slabou teplotu a zdá se mi že to čtyřkilo něak málo svítí na ten prostor ,který je ted asi 130 na 120 na cca 210cm,takže pujdu do 600w asi,potřebuju rady,o kolik stoupne teplota ,klidně i spotřeba atd.dík každá informace mě zajímá díky předem

Old Post 26-01-2011 v 14:03 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

hm ,tak nic vypadá to,že se budu muset pohrabat ve faq,to mě fakt nebaví,

Old Post 26-01-2011 v 17:54 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Určitě 600W HPS, Wingy a HS. Prostor na to máš jako dělanej.. Wingy stačí ty levnější z kladívkovýho plechu.

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 26-01-2011 v 19:16 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Romulan
Stálý Člen

Karma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

citace:
Původní příspěvek od fiste
Na těhle stránkách je komplet info, stačí tam poklikat. Cool tuba řeší nadbytek tepla, ale světlu stíní, Wingy s heat shieldem řeší rovnoměrný rozptyl světla i tepla .

Fascinuje mě, že někdo nezainteresovanej mi solí negativní karmy vždycky, když se objeví slovo Heat Shield. Asi toho ví hodně málo o fyzice a když už si koupil cool tubu s tim, že je nejlepší, nechce slyšet, že neni..

Cool tuba je nouzový řešení!!!!!!!!!

Edit: Jde o to, že cool tuba nechá světlo vyzařovat ze středu a tak kytky pod lampou budou vždycky přesvícený a krajní kytky vždycky nedosvícený. Navíc ta hodnota propustnosti 92% platí pro čistý sklo a výbojku. Cool tuba neustále nasává vzduch a kdo se díval dovnitř větráku nebo potrubí po sklizni, tak ví, že je to hodně špinavý. Ten prach se usazuje i na výbojce i na skle zevnitř, takže to svítí čím dál míň.

Naopak Heat shield odstíní přebytečný světlo ze středu do stran, nedovolí výbojce svítit tak intenzivně kolmo na kytky pod ní, sám se ohřeje a je ochlazovanej stoupavym vzduchem ve skříni, kterej je nahoře odsávanej. HS je rozpálenej, ale neuvolňuje se z něj tolik tepla zářením, čili na dálku. Jednoduše řečeno, lampa bude přímo na kytky topit asi z půlky a svítit o třetinu efektivnějc. Podmínkou je nasávání čerstvýho vzduchu do skříně pod kytkama, ale to maj snad všichni..

kamo tohle je fakt nesmysl
ja mam tubu a udelal sem si vlastni stinitko ktery je rozplacly jako wing z nerez plechu 2mm tlusteho pod to sem dal tubu a mam svetlo tak krasne rozlozene do vsech koutu.navic sem nalepil na to stnitko diamantovou folii a je to stejny jak wng za 3k.
nezaplatili ti nahodou za propagaci ??? je to fakt divny

indoor 600w

Old Post 26-01-2011 v 19:49 PM
Romulan je offline   Profil uživatele Romulan   Find more posts by Romulan   Foto galerie člena Romulan   Click here to Send Romulan a Private Message   Add Romulan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Romulan
Stálý Člen

Karma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

citace:
Na těhle stránkách je komplet info, stačí tam poklikat. Cool tuba řeší nadbytek tepla, ale světlu stíní, Wingy s heat shieldem řeší rovnoměrný rozptyl světla i tepla .

Fascinuje mě, že někdo nezainteresovanej mi solí negativní karmy vždycky, když se objeví slovo Heat Shield. Asi toho ví hodně málo o fyzice a když už si koupil cool tubu s tim, že je nejlepší, nechce slyšet, že neni..

Cool tuba je nouzový řešení!!!!!!!!!

Edit: Jde o to, že cool tuba nechá světlo vyzařovat ze středu a tak kytky pod lampou budou vždycky přesvícený a krajní kytky vždycky nedosvícený. Navíc ta hodnota propustnosti 92% platí pro čistý sklo a výbojku. Cool tuba neustále nasává vzduch a kdo se díval dovnitř větráku nebo potrubí po sklizni, tak ví, že je to hodně špinavý. Ten prach se usazuje i na výbojce i na skle zevnitř, takže to svítí čím dál míň.

Naopak Heat shield odstíní přebytečný světlo ze středu do stran, nedovolí výbojce svítit tak intenzivně kolmo na kytky pod ní, sám se ohřeje a je ochlazovanej stoupavym vzduchem ve skříni, kterej je nahoře odsávanej. HS je rozpálenej, ale neuvolňuje se z něj tolik tepla zářením, čili na dálku. Jednoduše řečeno, lampa bude přímo na kytky topit asi z půlky a svítit o třetinu efektivnějc. Podmínkou je nasávání čerstvýho vzduchu do skříně pod kytkama, ale to maj snad všichni..

kamo tohle je fakt nesmysl
ja mam tubu a udelal sem si vlastni stinitko ktery je rozplacly jako wing z nerez plechu 2mm tlusteho pod to sem dal tubu a mam svetlo tak krasne rozlozene do vsech koutu.navic sem nalepil na to stnitko diamantovou folii a je to stejny jak wng za 3k.

foto abys videl jak to mam zhotovene,prostor 1,1m x 1,1m

indoor 600w

Old Post 26-01-2011 v 19:56 PM
Romulan je offline   Profil uživatele Romulan   Find more posts by Romulan   Foto galerie člena Romulan   Click here to Send Romulan a Private Message   Add Romulan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

citace:
Určitě 600W HPS, Wingy a HS. Prostor na to máš jako dělanej.. Wingy stačí ty levnější z kladívkovýho plechu.
já můžu mít celý wing i s heat shieltem za 2600,ale nejdřív uvidím ,co mi ta šestka udělá s teplotou,jestli nakonec nebudu muset zapojit tubu .

Old Post 26-01-2011 v 20:39 PM
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

to Romulan: Jako pěkný, ale kdybys místo tý skleněný roury použil HS, svítilo by ti to na plochu víc.. Snažší je uvěřit lži, která byla vyřčena už tisíckrát, nežli pravdě, kterou slyšíme poprvé. Ale jestli máš šestikilo, tak ti to na 1,21 m2 stačí i takhle..

to Undergroundman: HS (tepelný štít) na 600W HPS srazí teplo vyzařovaný z výbojky o 44% podle výrobce, já mám zkušenost s 400W, k tomu udávaj 33%, a řekl bych, že je to i víc. Prostě lampa nic nepálí a teplej vzduch je nahoře odsávanej. Teplej vzduch neklesá, pokud nemáš na výbojku nějak blbě nasměrovanej větrák.

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Naposledy upravil fiste 26-01-2011 v 20:53 PM

Old Post 26-01-2011 v 20:41 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

no já do toho wingu atd,pujdu na sto pro,ale až časem,ted budu rád že zaplatím to světlo a předřed.ale já myslím,že winj je dobrá věc i s heat shieltem.

Old Post 26-01-2011 v 20:59 PM
Romulan
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

to Undergroundman: HS (tepelný štít) na 600W HPS srazí teplo vyzařovaný z výbojky o 44% podle výrobce, já mám zkušenost s 400W, k tomu udávaj 33%, a řekl bych, že je to i víc. Prostě lampa nic nepálí a teplej vzduch je nahoře odsávanej. Teplej vzduch neklesá, pokud nemáš na výbojku nějak blbě nasměrovanej větrák. [/B][/QUOTE]

osobne nemam problem s teplem vubec.Mam silnej ofuk namirenej pod tubu,vzdy ve vysce vrcholku.dobre to je na zesileni kyticek aby to pak unesly a zroven na rozhaneni tepla.
nikdy se mi to uprostred nepalilo.a vzdycky to rostlo rovnomerne.
ma zkusenost a nemusel sem utratit ani k
premejsel sem ze bych si ho koupil ale fakt sem dospel k zaveru ze to nepotrebuju.
to je vse co k tomu muzu rict

indoor 600w

Old Post 26-01-2011 v 21:00 PM
undergroundman
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

to je pravda,já měl tubu snad 15-20 cm na a ofuky fučely přímo pod ní a vše bylo ok,je fakt že ty šišky co byly nejblíž světlu byly největší,ne že by ty boční byly malé ,ale myslím,že ten wing s tím hs docílí toho že to světlo bude všude stejně aktivní,jako že všude bude mít stejnou intenzitu,tím pádem by měli být všude ty paldy stejné a tím pádem se zvětší výnos o to teplo už mi tam tak neběží,dám to tak nízko at se to nespálí a když to budu potřebovat uchladit tak to dělám taky tak ,že nasměruju ofuky at fučí pod světlo.na tu 600w ,jsem fakt zvědavej,jelikož jsem to nechal trošku více narust nechtěně (cca 1-1,20 cm) je jich tam 16 na tom prostoru ,tak ta šestka to aspon více prosvítí tak s toho snad něco bude

Old Post 26-01-2011 v 21:50 PM
undergroundman
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

tak už se svítí 600w teplota stoupla což jsem rád jsem ted na něakých 27 stupních a vlhkost 55%,žaložím nový thread a všechno vám to ukážu

Old Post 27-01-2011 v 18:13 PM
Host
Host

Příspěvek č. 76

simtě, kdy se ti ty northern lighty zastavily s výškou? dík..

Old Post 09-06-2011 v 12:03 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

když kytku přepneš na květ 12/12h,tak se začne rychle tahnout nahoru,vlastně se snaží dohnat tu dobu toho světla , o kterou si jí připravil,pak se zastaví a už jen kvete a vytáhne se u těch indic asi o těch cca 10až 15 cm a ty sativy o jen kousíček možná víc.takže to záleží na tobě jak budou velké.at to roste

Old Post 15-06-2011 v 22:27 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás