Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, myslim ze se ti to rozjelo moc pekne, kyti vypadaji zdrave, a palicky se pekne nafukujou ale to teprve prijde a budes tam mit spoustu palek jako tve zapesti )) Jak vysoko mas lampu? Jinak nekdo psal ze mas asi zbytecne velke kvetinace.. todle bych vubec neresil pokud na ne je misto tak vetsi = lepsi At zatim rostou, budu sledovat.
dakujem....no a mam problem....na listkoch sa mi objavili malilinke biele bodky....
ked som ich vcera prestrihavala, tak som si na zaver vsimla cosi zvlastne....ale myslela som ze mi blika pred ocami z lampy....
neblikalo....hladala som kade tade a vychadza mi nejaka trasnenka ci co za potvoru to je...mozte mi pomoct???
fotka je mizerna ...ale hadam pomoze....
to phil0....jeeeej to by bolla pecka!!! take jak zapastie....
dievky moje sa drzia su ozaj krasne......a mas pravdu, kvetinace su akurat, ...
.trochu som mohla rastlinky nechat viac podrast, ved mam 2m vysoku skrinu...teraz maju 55cm a su 26.den na kvete
lampu drzim 50cm nad topmi...
oni ale este podrastu, no chcela som tak 1m vysoke, preto som chcela 20l kvetinace
....ale ja sa cely zivot ucim na vlastnych chybach...cox:
pestu zdar !!!
.....
vie prosim niekto co to kurva je??? hladam vsade, a ked by to mohlo byt ono....tak je tam prd dalej ako to vyriesili ludia....proste ziadna rada...
myslim ze su to trasnenky...ale z kade sa tam dostali teraz v zime....hlinu mam all-mix ...tak z toho to nevyliezlo....nevidim ziadne vajicka nic!!!
uz som objednala vreckovy mikroskop...tak sa na to pozriem z blizka...
nafotila som par listkov...prosim kto ma s tymto skusenost...pomozte mi...
hele z těch fotek je prd poznat, zkus otočit list, po třásněnkách tam zůstavají takové černé piditečky
jo a k těm listům, pokud stříhám, tak co nejblíž kmenu, protože ten konec stejně uhnije a zbytečně by byl jídelnou pro plísně a škodnou
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
chcela by somto postriekat...len neviem cim...mam nejake stare recepty z cias ked som pestovala muskaty
tak dufam ze to zabere...kvety su 28 den na kvete...a zda sa mi ze nejak nerastu...