Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle kolo je fakt na pytel budu muset prostrihat cepele listu kvuli prosvetleni ,aby to dosvitilo co nejníž jediny co snad tak alespon výnos bude dobrej protože takhle přerostlí kytky jsem jeste nemel !!!!!!!!!! ne takhle moc :-DDD Üporoznuju že na rustu byly 2 dny.
Háj...neblahopřej, není k čemu ;o) ...nyní jsem upravil skříň na 90*90 a tam se už nedá dozadu pod síť skoro dostat, ale jde to dobře...Tentokrát mi to také trochu uteklo..
Řídím se pravidlem, že proplétám do 10-tého dne po přepnutí max 2cm nad síť..pak to už pustím (2 dny ještě trochu rostou) a seknou se tak v délce 20 cm nad síť..(pálím to pak 400w, takže se to v poho prosvítí)..když jsem měl 250W, tak jsem je pletl až do 13-tého dne a pak už mi neutekly...
A přepínám, když mám 3/4 sítě zarostlé ... je to pak šichta, ale stojí to za to..
Měj se chlape a hodně štístka, určitě to budou mňamky.. Kdybys cokoliv potřeboval zkonzultovat, tak písni... budu rád, určitě máš také nějaké vychytávky ;o) čest
Původní příspěvek od Machoman Kdyby ti človek od kteryho to řezivo máš řekl jak to najede po přepnutí, nikdy by to tak nepřerostlo
Maminy jsou moje. Dostal jsem jednu darem jenze byla velka tak jsem si udelal 4 menčí a prvni rezy co staly zato jsem dal do boxu. Tim prave sem chtel tu genetiku otestovat abych vedel.
Edit: me to vlastne ani nevadí ze to prerostlo
Jasně.. je tam víc sativy a ta může růst ještě měsíc (i když málo).. to je opravdu o modelu, ale prostě ho příště vychytáš a je to doma ;o) držím palec ..
jj.. já mám doma ve Scrogu chycených (mimo dalších kytek) 5 Super Silver Haze - je to šupec pane, ale jde to uhlídat, ale je to práce... ale sklizeň je pak fakt výborná... ale bez sítě bych se sativ dost bál...
Scrog ti dá výhodu, že můžeš pak mít vedle sebe čisté indiky i sativní modýlky.. jen to pořádně vyplést.. případně postnu fotky, jak to pak vypadá, ale nechci ti kazit POG thread..