Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teplo a sucho má být až do konce léta
Až do konce letošního léta podle nejnovější měsíční předpovědi vydrží suché a teplé počasí. Do 20. září by mělo pršet jen minimálně a nadále by denní teploty měly překračovat dlouhodobý průměr.
Nó tak co si vo tom myslíte, docela dobrý ne?
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Bobři nebobři už zase píšou něco jinýho.
Třeba neska: Horké léto zřejmě skončí deštěm. Píšou že má chcát už od víkendu a pak celej tejden. No a pak by teprf by mělo začít to babí léto a asi dva tejdny má bejt až 25 stupňů. Tak nevim s tou sklizní. Asi to eště nechám bejt.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
tak zmena¨planu vcera se kitulky uklidili pod sterechu je to trochu brzo ale co?? uz chteli myslim ze toho bude suchycho snad dost z letosnich 3policek sem sklizel jen 1zahradku videni zde https://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=7751
2 policko mi naka svina znicila videni zde https://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=7751
a 3 policko se nak nechytlo takze je k neviden ja sem letos spokojen
MOD EDIT BY E_D: Ty linky jsem opravil a OLO pro priste muzes editovat svuj vlastni prispevek tak to oprav v nem a nehazej to do dalsiho Ty jsem smazal abys je nehledal
koukam ze vsem se urodilo . . . tak pridam svuj negativni post - mel sem dost peknych sazenicek . . . a zbyl mi jenom jeden jelkej samec(1,5m), no rikal sem si alespon bude na mliko . . . a zezrali ho zvirata - zbyl jenom stonek :-( . . . nastesti alespon kamosum se zadarilo
Smůla no. Tak si zkus aspoň něco z toho stonku vyrobit ne Třeba olo si tu z něj vyřezal fajfčičku.
Letos bída-skoro všechno uschlo a co neuschlo, to nevyrostlo, takže outdoor/partizan tak 20 jontiku celkem eště, že mam 3 Belladonny doma a zásobu z loňska.
Loni kupodivu byla nejlepší sklizeň cca 0,5kg.