Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 200/400 hermač
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od mmaall
Už jsem jich vyhodil 8,přikládám foto jestli se pletu tak jsem vyhodil samice.Pletu se nebo ne?

Zdar tak ja tam vidim iba samcie kvety,pokial sa nemylim,takze to mozu byt kludne regular seeds
Inak vypada to krasne a zda sa ze budes za svoj pokus krasne odmeneny.Drzim palec a dojdi do zdarneho konca

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 02-01-2011 v 14:33 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

Ještě nějaké info.Z těch 15 kytek jsou ještě 4 hermáči.Ale už je nevyhodím.Kontroluji to každý den a poslednich 5 dní na těch hermáčích ani jeden kvítek.No a když to tak vezmu tak asi z 50 semínek 11 samic a to není 100 procentní,může se totiž objevit nějaký kvíteček,někde kde ho neuvidím.U hermáčů je možné vše.A co jsem dal kámošovi, tak 6 kytiček a 6 samic.

Old Post 02-01-2011 v 16:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od mmaall
Ještě nějaké info.Z těch 15 kytek jsou ještě 4 hermáči.Ale už je nevyhodím.Kontroluji to každý den a poslednich 5 dní na těch hermáčích ani jeden kvítek.No a když to tak vezmu tak asi z 50 semínek 11 samic a to není 100 procentní,může se totiž objevit nějaký kvíteček,někde kde ho neuvidím.U hermáčů je možné vše.A co jsem dal kámošovi, tak 6 kytiček a 6 samic.

Aha takze tam nakoniec boli aj hermace tak to jo no... vsetko neuhlidas ale uz nejake velke skody asi nebudu.Toz dobre dojdi xD

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 02-01-2011 v 17:32 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

Čao dnes hodím jen aktuálni foto z dneška

Old Post 08-01-2011 v 14:06 PM
Host
Host

Příspěvek č. 37

Dnes je to 46 den květu.Zalívám už jen odstátou vodou bez hnojek.A ubral jsem kytkám na sluníčku na 10 hodin světlo a 14 hodin tma.Začíná se to pěkně osypávat,některé vypadají jako by na nich byla námraza.

Old Post 09-01-2011 v 15:15 PM
Host
Host

Příspěvek č. 38

Zatím mi připadá že tam nejsou žádná semínka.Asi jsem to uhlídal a neoprcalo se to.Ale ještě je brzo na radost.Za 14 dní to skosím a uvidím.

Old Post 09-01-2011 v 15:19 PM
Host
Host

Příspěvek č. 39

52 den kvetení.Dnes jsem se pokusil o makro.

Old Post 12-01-2011 v 19:07 PM
Host
Host

Příspěvek č. 40

Foto jedné palice,pořád roste a roste.Škoda že na ní chybí krystaly jak na ostatních.

Old Post 12-01-2011 v 19:33 PM
Host
Host

Příspěvek č. 41

Vážení přátelé indor pěstování.
Dnes jsem ostříhal na kytičkách velké listy.Kytky jsou na květu 57 dní.A musím říct že toho nelituji.Na začátku mi někdo fandili a někteří psali že to je škoda energie.Ještě není ůplný konec ale vypadá to ok.Semínka tam nejsou,takže uhlídáno.Nic mi to neoprcalo i když tam pár hermáčů je.Kontroloval jsem to denně a když se na těch hermáčích objevila nějaká koule hned jsem ji ušmykl.Ještě jeden týden a skosím to.

Old Post 17-01-2011 v 19:14 PM
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

neni to náhoda.. https://grower.cz/forum/showthread.p...0450#post940450
Jestli se ti zase objevili hermouši tak nejspíš zase vlivem stresu..

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 17-01-2011 v 19:27 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

Ahoj všichni.
Zítra to skosím,tak dnes nějaké krátké info o průběhu.
Růst 18/6 49 dní z toho 32 dní 200w cfl 17 dní 400w sodík
Květ 12/12 62 dní 400w sodík ,poslední 2 týdny 10/14
+2 dny tmy
celkem 113 dní
posledních 14 dni zalíváno jen vodou

Old Post 23-01-2011 v 10:52 AM
Host
Host

Příspěvek č. 44

Chce si někdo tipnout kolik toho bude?
Ještě chci poděkovat všem co to tu sledovali

Old Post 23-01-2011 v 10:59 AM
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

93,7G suchého lahodného kouře

Old Post 23-01-2011 v 11:37 AM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

tip 240g
každopádně přeju víc........neni tu moc lidí co dělá pokusy,určitě ne na hermáčích,ale fandim každý věci a tímto jsem si také prošel,kolikrát ti lidi řeknou že je to zbytečný propalování elektřiny a zbytečná námaha,ale kolikrát to vyjde a je to paráda
jinak být tebou,tak nenechávám posledních 14 dní jen 10 hodin,připravíš se tím lehce o výnos,stačí když jim dáš těch 10 hodin světla posledních 5 dní,já rozhodně už nepoužívám zkracování periody,sám jsem si to odzkoušel na 4 rostlinách pod 250W a dvě rostliny s kratší periodou(10/14) měli téměř o 5g méně než ty s klasickou periodou(12/12),průměrně bylo na každé 35-40g...
A ty velké listy u hlavního stonku by jsi taky neměl takto rychle odebírat,přeci jenom jsou to hlavní listy se zásobárnou cukru,sic prosvítíš spodní palice,ale kytka pobírá světlo především listem (listy=plíce)
toť vše k+

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 23-01-2011 v 11:44 AM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HurricaneGeorge
Stálý Člen

Karma uživatele HurricaneGeorge - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

270g
K+

Balkonový Killer Kush

SuperSILENT BB75 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE TAHOE ALIEN
DR60 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE MKxSk
KALFAS growbox CFL250Wdual V-BOG

EC a databáze dEC1 hnojiv

Reverzně osmotická filtrační jednotka 310-80M
Terárium pro Avicularia Versicolor s hydroponickým systémem typu bubbler

Hurricane Georges was the seventh tropical storm, fourth hurricane, and second major hurricane of the 1998 Atlantic hurricane season.

Old Post 23-01-2011 v 12:00 PM
HurricaneGeorge je offline   Profil uživatele HurricaneGeorge   Find more posts by HurricaneGeorge   Foto galerie člena HurricaneGeorge   Click here to Send HurricaneGeorge a Private Message   Add HurricaneGeorge to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 48

Už to visí hlavou dolů.A suší se to (nemůžu se dočkat).

Old Post 24-01-2011 v 17:55 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:09 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás