Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po delší době opět zakládám nový téma tak jsem na to zvědavej
Kytky mám v light mixu od Plagronu, jsou cca 14 dní staré. Přivezl jsem si je skoro nezakořeněné, takže jsou momentálně o něco menší. Docela mě překvapila rychlost růstu oproti hydru. Čekal jsem, že mi pojedou rychleji, no ale uvidíte sami podle fotek
Osvětlení 2x 600W Gib extreme output a na růst MH taky od Gibu
Hnojiva používám od GH a měla by to být bio řada do země
Na zbytek věcí se ptejte
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Yoko - uvidíme, ale zatím se mi zdá, že v hlíně nebude problém s přerůstáním... zitrá budu sklízet ten samý model z hydra tak sem můžu dát fotky... pecková genetika jsem zvědavej jak to bude chutnat
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Kdyby nekdo chtel mel bych velkej sputnik, znacne vetsi nez ten na fotkach. Stejny vyrobce. Ale je to vhodnejsi od 600W vejs. Nechci se sem cpat s nejakym bazarem, ale koukam ze to shanis a ja to uz delsi dobu prodavam. Ten velkej ma uvnitr zavrevnej Awing, neberte me doslovne Kdyz jsem to mel v provozu, teploty sem nemeril. Ale s odtahem a 600w uvnitr to slo dat od kytek opravdu jen kousek Vic v mem nedavnem bazar-prispevku Jsem zvedavej jak to poroste, zatim to vypada pekne. Drzim palec a tesim se na dalsi foto.
čau, pod jednu lampu budu dávat 9 kytek, celkem tedy 18.....
rozměry stínidla přesně nevim, ale mělo by být o něco menší jak wafereflector. koupit se dá kdekoliv v growshopu. radši bych doporučil stínidlo powerplant aerowing nebo jak se to píše. sice jsem ho ještě neměl, ale na veletrhu se mi zdálo, že je mnohem funkčnější páč tyhle stínidla mi berou vzduch z boxu. na konec roury budu muset dát malej pacháč
další foto bude až trochu narostou.... doufám, že brzy
něco málo se změnilo v homeboxu, tak to sem dávám. doufám, že se vám budou líbit jako mě svítím od 9 ráno do 21 večer, takže za chvíli půjdou spát a můžou vypadat trochu povadle. jinak celý den mají krásně zvednuté listy
také se mi líbí spotřeba hnojiv!!! za celou dobu jsem dal okolo 30ml hnojek, u dripu už bych spotřeboval pul litru:-D
kytky jsou 7 dní na 12/12, zatím