Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2.den 12/12 kazdym dnem se to vytahuje cim dal vice a musim to kazdy den ohybat...nejaka rychlovka...hnojil jsem uz bio-grow 3ml/1,5l a k tomu bio-bloom 4ml/1,5l...wassup
zdravim,tak doufam ze to vypada na dobre ceste...ale mam dotaz:nevim jestly to mam pustit at uz to roste jen do vrchu a nebo to mam jeste chvily rozplitat jak to delam ted...pac se bojim at mi to nepreroste skrin.necekal jsem,ze to poroste tak rychle.wassup
Zdravim Wassupe, krásný zdravý kytičky..! :-) Zkritizovat snad jen jdou ty různý květináče, protože jedny kytí budou mít víc hlíny a ty druhý míň, od toho se pak odvíjí menší prostor na kořeny a ty v tom menším květináči by mohli být oproti těm ve větším zakrslejší..:-/ Jinak krásná práce..! Jen tak dál..
pristi kolo uz to bude urcite lepsi.kvetinace kupim stejne a mozna udelam novou skrin a 400w,ale uvidime.je to zatim na dobre ceste.a v tech kvetinacich to jsou pak stejne sisky a vsechno akorat jsou mozna o 4cm max. mensi,ale jinak v pohode...a diiky wassup
a k hnojivum:5ml/1,5l bio-grow, 6ml/1,5l bio-bloom 1ml/1,5l pk13/14 a 2x do tydne strikam phyt-amin.
zdravim potreboval bych pomoct.videl jsem jak mi neco poskakuje a vyliza na povrch z hliny.je to miniaturni.prosim vas jak jsou velke stonozenky???vypada to bile a ani ne 1mm to ma.diky wassup.a kyti to za tim nenarusuje.
Měl jsem je tam taky a abych prawdu napsal, tak netušim co to je..Kytíí to podle mě nijak neohrožovalo, tak jsem to neřešil.. Jestli někdo ví, co to je a jestli to škodí, tak napište..! :-)
Původní příspěvek od wassup zdravim potreboval bych pomoct.videl jsem jak mi neco poskakuje a vyliza na povrch z hliny.je to miniaturni.prosim vas jak jsou velke stonozenky???vypada to bile a ani ne 1mm to ma.diky wassup.a kyti to za tim nenarusuje.
zdar
pokud ti tam nikde nelitaji smutnice, tak to budou nejspise chvostoskoci - springtails. Jejich vyskyt je zpusoben hlavne nadmernou vlhkosti, ale nezpusobuji zadne poskozeni kytek.... takze pokud te tam serou tak zalevej jak ti opravdu vyschne hlina
bloodybeer-diky moc.ja si myslel,ze mi to muze treba pozdeji napadnout,ale to asi ne...takze jsem to tam nastrikal asi zbytecne mno...pro priste uz jsem aspon poucenej wassup
9.den 12/12 kyti vypadaji dobre...bojim se,ze mi nezvladne skrinka.uvidime...(velikostne...)jeste jsem je pro jistotu ohl kolinkama ve vrscich...wassup