Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od masterblaster 2GADZO: NEŘVI TADY NA NÁS A POUŽÍVEJ KLÁVESNICI JAKO ČLOVĚK!!!!
2warlock: čest, nějak nechápu ten tvůj systém hnojení, proč tam cpeš ten cocos a+b? Tady máš tabulku od plagronu a jeď podle ní http://plagron.nl/Downloads/bio_schedule.pdf . Když tam píšou že jednou týdně tak to znamená že to biohnojivo jim stačí na tu dobu a máš to zalévat mezi těmi intervaly čistou vodou s upraveným ph. Pokud to tam budeš lít 3xtýdně tak tu hlínu zbytečně zasereš hnojkama a je to jako by jsi to lil do kanálu. Vybral jsi si bio tak mi tam právě nehraje proč tam cpeš tp a+b cocos úplně k ničemu, není to o tom že čím víc hnojek tím větší rajče Na to ph si skoč do hobymarketu kde maj rybičky nebo do akvaristiky a kup si tohle http://www.nakupunas.cz/ben-test-pro-ph-4-7-7-4-20ml/
EDIT: Ale na tom growu máš napsaný to samý
The dosages have to be applied with every watering!!!! Čtěte pořádně. Na Coco hnojky bych se taky vysral, ale jinak se hnojí s každou zálivkou...
Taky jsem na to kdysi hleděl, že na lahvičce je něco jinýho ale jednou týdně by teda indoorům určitě nestačilo a to ani v royalty mixu. Žloutly by ještě víc a to vím jistě,viděl jsem týpka kterej nehnojil pořád a nebyl tam jedinej list zelenej, o palicích ani nemmluvím...
Jinak si myslím že se ti daří celkem..
jsi to nějak odrbal od listí, ale co grower, to jiný názor. Když ale jedeš první grow, tak jsi to mohl nechat, aby jsi viděl co a jak a srovnávat pro příště. Si myslím, že první grow má člověk kytky poznávat a pozorovat a ne jim pomáhat, či škodit
53.den 12/12
tak od listi je to odrbany necele dva dny... (mam pul kila listi ze 3 kyti) :-) a dnes maji posledni den tmu a vecer je kosaaaaa....!!!! ;-)
tak a je po vsem...! :-) Dnesnim dnem vyhlasuji tipovacku... :-) kdo se priblizi konecnemu vysledku K+ ;-) Za tyden prilepim vysledek... Ja osobne tipuji tak +-100Gé