Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,kytíz máš opravdu krasné.Barvou pestiků bych se nezabýval,spíš pořídil mikroskop-30x a vic a sledoval barvu kapaliny v trichomech.jakmile se zakalí,je čas kosy.Ješte bych je nechal a zalívat čistou odstatou,upravenou H2O.good luck! Btw:ripen neni na proplachovaní,ale hnojka na bázi síry a......ale to už se ví.takže ripen proplachni, ať to chutná jak má.
já si taky myslím,ale týpek v obchodě mi říkal že to do té vody co mám na proplach, mám přidávat,že tím se to proplachuje.taky myslím ,že by se to mělo spláchnout čistou vodou z upraveným ph.ale je to zkušený borec,tak by mi neradil špatně,přece.
Původní příspěvek od growesweden Btw:ripen neni na proplachovaní,ale hnojka na bázi síry a......ale to už se ví.takže ripen proplachni, ať to chutná jak má.
Čau , tak se trochu pleteš , Ripen i FS jsou v podstatě ty same věci , ve FS je taky síra jako v Ripenu protože ta jim dává ten podnět aby fofrem dozraly , v ripenu je navíc P-K-Mg , ...no více je třeba tady .a tady ... ...ja sem dřiv dělal s FS ale pak sem přešel na Ripen a zůstal sem u něj , sory za OT , Hlava
Čau , tak se trochu pleteš , Ripen i FS jsou v podstatě ty same věci , ve FS je taky síra jako v Ripenu protože ta jim dává ten podnět aby fofrem dozraly...
Cau.jj...sira je proti plísni a zbylé 2prvky na výživu.Jak fs(ktery da sušině lepší chuť,ripen ne)tak ripen musí pro kvalitu výsledného produktu ven.. Flushing se tomu říká.Jinak mas pravdu,Hlavo. Ripen i fs mam,nepoužívám.Pouze někdy mikro dávku fs.
no podle mě díky ripenu ty palice dost nakynou,protože,když jsem ho začal dávat,tak začaly růst nové blizny z bílíma chloupkama a začalo to být kompaktnější ty palice u mě teda výrazně,jde to poznat no a ted je ještě dvakrát proliju čistou vodou pořádně a kosa co nejdřív,možná i dnes některé,už mě totiž tlačí čas,další mimina už jsou 2 týdny na světě a chcou už do prostotoru,takže to asi seknu.zhuluje to hodně dobře ,na to že jsem si nasušil malinký spodek narychlo je to gooooood!! tak uvidím každopádně ripen je super,ale stejně ho propláchnu.
Po Ripenu palice opravdu nakynou,vždyť říkám že je to hnojka ke konci kvetove fáze.Navíc prevence proti plísní.V soil flusing min.14dní.Záleží na množství použitých preparátů v kytíz.Hodne štěstí přeji!