Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar všem sledovatelům, do konce týdne to asi přepnu, teploty stejný v normalu, vlhkost taky, už proběhla další zálivka s growem asi 2x a jinak postrik jednou za 3-4dny a nějaká fotka ...
Pic všem, tak a máme tady už 10.den 12/12, už jsem vysadil grow a dnes bylo zalito bloom 6ml, PK 13/14 4ml a 2ml enzym na 2l H20 a postřik c+p a nějaká fotka jak to začíná pomalu nakvétat
PS: včera mě nějak blbnul ph metr, dostala se mě tam voda, zřejmě to netěsní u sondy, mám na to záruku tak co...snad mě to nenaměřil blbě ph +- 6,2
přední řada NL krásnej pralesík, na Apollech je vidět, že nejsou tak mohutný, taky jsou o týden mladší a jsou umístěny na horších místech než NL, snad to vynahradí finální produkt ... ale to je ještě daleko ...
box, stínidlo jsem otočil o 90stupňů za účelem lepšího rozptylu světla a navíc předřadník je skoro u odtahu, tím pádem snad i lepší teplota...jedno proti ale je, potřeboval bych o 15cm šiřší skříň teď ji nedovřu ale mě to neva, je to na místě kde není jinej zdroj světla, takže ok.
Naposledy upravil gravedigger 27-11-2010 v 09:04 AM
Diks, snažil jsem se;-) samozřejmě tam nějakej renonc bude;-) snad ne velkej, příští kolo možná zkusim scrog ale určitě jenom mobilní, celá síť má pro mě jednu zásadní nevýhodu a to manipulace s kytkama.
Naposledy upravil gravedigger 28-11-2010 v 20:37 PM
Ahoj, 25.den 12/12 holky se začínají nafukovat a tloustnout...tenhle týden sem jim nacpal 3x h20+enz ph 6,0-6,2, A11 se moc nelíbilo hnojení, tak sem je propláchl a myslím že to jenom prospělo, další zálivku najedu zase hnojky...a nějaká fotka, je to focený na honem... sry za kvalitu...
větvička jedný A11
Naposledy upravil gravedigger 12-12-2010 v 17:25 PM