Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ták páni a dámové...Dnešním dnem je vše ostříháno, zváženo, provoněno, a nafoceno. :-)
K tipovačce...Můj soukromý odhad byl přibližně 150 gramů kvuli chybám kterých jsem se dopustil. Výsledek ovšem předčil očekávání a na váze se objevilo přesně 280 gramců . Proto malou a bezvýznamnou tipovačku vyhrává člen Robes Gratuluji a posílám karmičku
Ještě přidávám pár fotek sušiny, a smokereportu se dočkáte během pár dní. Ať vám to roste, a máte z toho radost jako já
Ták páni a dámové...Dnešním dnem je vše ostříháno, zváženo, provoněno, a nafoceno. :-)
K tipovačce...Můj soukromý odhad byl přibližně 150 gramů kvuli chybám kterých jsem se dopustil. Výsledek ovšem předčil očekávání a na váze se objevilo přesně 280 gramců . Proto malou a bezvýznamnou tipovačku vyhrává člen Robes s odchylkou pouhých 7 gramíků. Gratuluji a posílám karmičku
Ještě přidávám pár fotek sušiny, a smokereportu se dočkáte během pár dní. Ať vám to roste, a máte z toho radost jako já