Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400w box
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
space.pussy
Stálý Člen

Karma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od wapovic
má někdo zkušenosti jak snížit vlhkost,mám to v pokoji a musim tak 2x za měsíc stříkat coresitem ,protože se mi oběvují na zdech plísne,jinak mám v místonosti takovej hajzl do kterýho dám tabletu a ta tableta má vydržtek píšou 2 měsíce a mě vydrží tak 3 tejdny a rozpustí se,nějaké rady?teď jsem ještě na růstu takže mi to zas tak nevadí ale až tam dám 400w tak a dám květ tak to bude horší,kolo jsem v tomhle prostředí jel ale ňák to tomu nevadilo,ale rád bych snížil vlhkost už jen tim že mám na zdech plíseň

Jedna možnost na snížení vlhkosti je zvýšení teploty. Další možnost je předělání odtahu tak, ať jde vlhkej vzduch z boxu mimo místnost (nejlíp ven). Pokud byla vlhkost v pokoji vysoká již před začátkem pěstování a není tedy způsobená vypouštěním vlhkého vzduchu z boxu, pomůže snad jenom odvlhčovačka (žere hodně proudu, ale nebudeš žít v pokoji se zdraví škodlivou plísní) nebo aktivní přítah vzduchu z venku (v zimě nutně na spínačkách pouze na krátkou dobu).

Pokud bydlíš v panelovém domě s plastovými okny, který není dobře tepelně odizolován, může dojít k vzniku tepelných přestupů, které mohou vést k tvorbě plísně. V takovém případě platí to samé co výše + vyřešení tepelné izolace (není vždycky možné).

A poslední věc, která je naprosto zdarma: větrat!

Space.Pussy v tom jede zas [600W NFT EU/DG] (právě dojelo)| Space.Pussyho KONEC !!! | 15x Apollo 11 @ 2x NFT 400W >> 600W | 3xSAD & 4x ROX @ NFT 400W
Vysokotlaké Aeroponické pěstování (TAG) :: Úvod do problematiky

Old Post 18-11-2010 v 16:43 PM
space.pussy je offline   Profil uživatele space.pussy   Find more posts by space.pussy   Foto galerie člena space.pussy   Click here to Send space.pussy a Private Message   Add space.pussy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

ale to bohužel nejde,neni kam to navís,právě přes zimu musim jed v místnostni ve sklepě by byla zima,budu muset koupit ještě asi ten jeden pohlcovač nebo nevim,jasný no budu muset víc větrat no,ale neni to tak hrozný,ale jak řikám aspoň 2x za měsíc musim postříkat coresit aby to zmizelo,jinak když začnu topit víc,tak se mi zdá že se ta vlhkost zvýší,jinak bydlim v baráku a okna jsou nic moc

Old Post 18-11-2010 v 16:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

https://grower.cz/home/viewer.php?userid=30157 přidal jsem nové fotky z růstu,zítra tam hodim 400 w,přepnu tak za tejden,jinak teplota cca 25 při světlu ,vlhkost 60-70,jinak mi nejdou stále vkládat fotky přímo na stránku,snad to pude někdy ,jinak jsem to trochu ohnul a zkusil fim,tak uvidíme

Old Post 19-11-2010 v 11:22 AM
Host
Host

Příspěvek č. 20

dneska jsem nasadil 400w,ještě to nechám tak tejden na růstu ať to trochu naroste,zítra přidám fotky,jinak jsem včera na cannafestu dostal hnojivo flower dragon - http://flower-dragon.cz/ , nemá s tim někdo zkušenosti?

Old Post 21-11-2010 v 19:38 PM
Host
Host

Příspěvek č. 21

tak přidávam fotky,bohužel jsou zase v galerry,nejde mi to ňák vložit sem,fotky jsou asi tak z 25 dne na růstu,vidim to tak ,že to asi začátkem příštího týdne přepnu,jinak mi přibylo další hnojivo(kdyžtak jsou fota v galery co nyní používámú flower dragon,tak jsem na něj zvědav.

Old Post 25-11-2010 v 15:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 22

přidal jsem fotky asi cca z 25 dne růstu,příští týden to asi přepnu
https://grower.cz/home/viewer.php?userid=30157

Old Post 25-11-2010 v 15:58 PM
Dr.Frhole
Nový Člen

Karma uživatele Dr.Frhole - 81% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Frhole - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

To wapovic: Flower Dragon jsem už použil. Bratránek mi ho dovezl z Kanady. Docela mě potěšil, kddž jsme se dozvěděl, že se bude prodávat i tady.

Zatím jsme ještě nesklidil (chbí mi týdenn), ale už teď můžu říct, že je to fakt dobré. Palice jsou pekelně orosené a pěkně vypučelé.

Bacha zastavuje to růst, ale jestli na to svítíš 25 dnů na růst, tak už musíš mít kytky jako les. Takže bych se nebál to tam nalít pár dnů po přepnutí

Old Post 28-11-2010 v 22:15 PM
Dr.Frhole je offline   Profil uživatele Dr.Frhole   Find more posts by Dr.Frhole   Foto galerie člena Dr.Frhole   Click here to Send Dr.Frhole a Private Message   Add Dr.Frhole to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

Dr.Frhole:zdravim,díky za příspěvěk,jinak jsem jel ze semínek ,takže zase jako les to neni,jinak jsem to už přepnul,ale nějaké semínka vyklíčila dýl,takže to tam dáš jak píšou až ten třetí týden ať to ještě trochu povyroste,přece jenom jenom prostor je tak ať to ještě naroste,jinak jsem dneska v 3 dnu na 12/12,dneska nebo zítra přidám foto.

Old Post 02-12-2010 v 14:17 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

přidávám fotky ze tmy z 5 dne 12/12 včera naposled postříkáno phytaminem,dneska to naposled stříknu neem oilem a zaleju GROTEK BLOSSOM Blaster

Old Post 05-12-2010 v 10:35 AM
Host
Host

Příspěvek č. 26

přidávám fotky z 29 dne květu

Old Post 29-12-2010 v 13:17 PM
wassup
Stálý Člen

Karma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

nechybi jim trosku napapat???jsou takovy nazloutly...trochu prridat hnojivo...dystak to smaznu zatim se mej a pestu zdar wassup

Můj první pořádní grow
250w S,WS AHčka!!!80*60

250w 6xWW sklizeno

250w 6x Blueberry x NYCD sklizeno

Balcony out

Old Post 29-12-2010 v 21:48 PM
wassup je offline   Profil uživatele wassup   Find more posts by wassup   Foto galerie člena wassup   Click here to Send wassup a Private Message   Add wassup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

nevim čim to může bejt takoví divný barvy a listy,dneska jim dám najíst tak jsem zvědav no,ale ono jak který to maj

Old Post 29-12-2010 v 21:54 PM
wassup
Stálý Člen

Karma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

no ted jsem si vsiml,ze na tech listech jsou i nejaky fleky.tak ja newim.wassup

Můj první pořádní grow
250w S,WS AHčka!!!80*60

250w 6xWW sklizeno

250w 6x Blueberry x NYCD sklizeno

Balcony out

Old Post 29-12-2010 v 23:33 PM
wassup je offline   Profil uživatele wassup   Find more posts by wassup   Foto galerie člena wassup   Click here to Send wassup a Private Message   Add wassup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 30

cca 39 den květu, 600w

Old Post 25-08-2011 v 05:51 AM
Host
Host

Příspěvek č. 31

....

Old Post 25-08-2011 v 05:53 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás