Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » hnojivo!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

hnojivo!!! Příspěvek č. 1

potřebuji poradit do nedávna jsem používal hnojiva typu kristalon start a obm a ted si chci koupit advanced hydroponics tu sadu těch tří hnojiv má někdo zkušenost a může je doporučit jo a taky budou mé kytky lepší a bude potom i více gramů z kytky. No prostě je to lepší než ty hnojiva co jsem používal před tím, dík za radu.

Old Post 15-08-2003 v 09:11 AM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

hledej , o AHáčkách je tady tohu tuny

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 15-08-2003 v 09:56 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Samo ze jo...AH holland sou jedny z nejlepsich hnojiv
- pamatuj ze na indoorek v hline sou polovicni davky

jinak zkus to hledani:-)

Old Post 16-08-2003 v 16:13 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

až to sám vyzkouším tak tady napíšu pořádné poznatky jako kolik bylo z kytky na kristalonu a kolik na advancu včem je advanc lepší nebo horší adt.

Old Post 17-08-2003 v 11:01 AM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drace77
Nový Člen

Karma uživatele drace77 - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

do hliny spis zkus Bcuzz nebo Plagron, mam s nima lepsi zkusenosti nez s AH
tady je sezenes www.hnojime.net

Drace77

Old Post 21-02-2005 v 16:56 PM
drace77 je offline   Profil uživatele drace77   Find more posts by drace77   Foto galerie člena drace77   Click here to Send drace77 a Private Message   Add drace77 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

no vídíš Scorchu ani jsem si na tenhle thrand nevzpoměl a poznatky v hlíně žádnej zázrak stačí krystalon a obm a v hydru tak to je jasné AH

Old Post 21-02-2005 v 19:02 PM
Fredy K.
Stálý Člen

Karma uživatele Fredy K. - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

AH-čka znamenají naprostou spokojenost a perfektní sklizeňJsem s nima maximálně spokojený a můžu je vřele doporučit.Na poslední týden před sklizní je parádní FINAL SOLUTION od AH-je to opravdu nářez

Old Post 21-02-2005 v 22:36 PM
Fredy K. je offline   Profil uživatele Fredy K.   Find more posts by Fredy K.   Foto galerie člena Fredy K.   Click here to Send Fredy K. a Private Message   Add Fredy K. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 8

Stačí,když so pořádně koukneš,na mim thred Hnojiva něco o AHáčkách je,jsou to moje nejoblíbenější hnojky...

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 22-02-2005 v 09:30 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatAss
Nový Člen

Karma uživatele FatAss - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

No,já vyzkoušel Plagron a nemůžu si je vynachválit. Samo,že v hlíně.

Old Post 22-02-2005 v 13:05 PM
FatAss je offline   Profil uživatele FatAss   Find more posts by FatAss   Foto galerie člena FatAss   Click here to Send FatAss a Private Message   Add FatAss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

ja bych to widel asi nasledowne:
hlina-plagron
hydro-AH a nebo taky GH popripade cellmax (ale ten se da podle mych wlastnich zkusenosti dost blbe sehnat)
b'cuzz-nejlepsi doplnky
bionova-takowej trochu slabsi a lewnejsi bratricek plagronu (ale nemam s nou wlastni zkusenosti)

korenowy stimulatory a zakorenowani wubec prach obycejny clowek wedle tebe muze to byt fizl, mrdej ho do prdele!!!-em
skudci a pesticidy NEWÁLČI--------------------------->SOULOŽ
zizalkowej humus home made NOBODY=NOPROBLEM
Post coitum omne animal triste

Old Post 22-02-2005 v 14:28 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

to panjahoda: nemá za tu cenu je to moc málo muziky v hlíně je rozdíl minimální a když se podíváš na složení kristalonu je to dost podobná a nea květ obm a je to

Old Post 22-02-2005 v 20:04 PM
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 12

Já jedu hlínu,a jsem s ní spokojen,zkoušel jsem i koko,ale zůstanu raději u hlíny,ale řpíští kolo chci zkusit hydro,má to své + i -

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 23-02-2005 v 09:38 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás