Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hezký den
s mojí drahou polovičkou to máme rozdělený tak, že já teď pěstuju na zahrádce "kytičky" pro radost na pohled, věnuju se jim každý den 2x zalívám hnojím, oštipuju atd. fakt mě to baví a on je po sklizni bude mít pro další radost a vyhulení. myslím že bude spokojenej, je to venkovní skunk, pokusím se přiložit foto
moje holka je supr, dost hulila než sme se dali dohromady, ale tedka už nehulí tolik (hlavně když je se mnou prej se jí potom zdám divnej - já sobě taky), ale hlavně má pár kytiček u sebe na zahrádce a láskyplně se o ně stará. Přezto všechno asi na ně trochu žárlí, vžyť voni mi fakt někdy dokážou zamotat hlavu