Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 200/400 hermač
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Zdar

Náhoda to nie je ale nepočítaj s nejakou stálosťou
až ti z 10tich "samíc" jedna sprcne a vlastne zničí celý grow to tiež nebude náhoda

GL ale bacha

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 06-11-2010 v 11:54 AM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

Tady je pár fotek z dneška.Kytky jsem minulý týden přesadil do 3,5 l květníků.Některým se daří výborně,ale jsou tam i horší kusy.Horší tím myslím menší,ale vypadají nádherně.To přesazování 3 kusy nepřežily.Poškodil jsem kořínky.A dvě jsem musel dát do společného květníku.Chtěl bych je ještě jednou přesadit do 6,5 l květníku.Teď to nešlo nejsou prašule.A stejně je nebudu přesazovat všechny,jen ty nejhezčí kusy.Zatím je nehnojím,ale mám nachystaný tera grow od plagronu.S dlaší zálivkou ho tam šoupnu.

Old Post 06-11-2010 v 12:02 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

Jakmile tam někde uvidím kouli tak tu kytku vyhodím.Už se mi to stalo a teď si dám bacha.Doufám že to uhlídám.A kdyby se to stalo tak to beru.Vždyť jsem do toho šel s tím že je to
POKUS

Old Post 06-11-2010 v 12:10 PM
Host
Host

Příspěvek č. 20

Ještě něco z 10 femin.semínek skoro za 3 litry 3 hermáči.Může to být horší.

Old Post 06-11-2010 v 12:13 PM
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od mmaall
Ještě něco z 10 femin.semínek skoro za 3 litry 3 hermáči.Může to být horší.

Jn to je podel,preto neni nad overenú matku z regular seeds a z poriadnej selekcie
celkovo tieto femky nemusím,aj tak si chcú seed banky iba "chrániť" genetiku..

Btw máš to pjekné

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 06-11-2010 v 12:21 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Dnes jsem namontoval sodík 400W.Je to kombinace růst+květ.Nechám kytky ještě tak týden růst a potom přepnu na květ.Možná je nechám růst ještě 2 týdny.

Old Post 14-11-2010 v 09:29 AM
Host
Host

Příspěvek č. 23

konečně jsem kytky přesadil do 6,5 L.květníků.Některé byly moc vytáhlé,patra daleko od sebe (možná hermáč) tak šly pryč a u pár jsem poškodil kořeny.Jinak v pohodě 21 jich je v 6,5l a dvě jsem nechal v 5l.Roste to ok.Brzy hodím foto.Jestli to přesazení snesou v pohodě tak je přepnu na květ.Už teď mají tak 40cm.Počítám že to budou tak 120 cm kytky.Nechám se překvapit.Už brzy se ukáže kolik jich zhermi.Jestli máte nekdo chuť si tipnout tak pište typy.Jestli to vůbec někdo čte.

Old Post 20-11-2010 v 22:20 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

tak par fotek

Old Post 21-11-2010 v 16:05 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

Ještě to trochu rozepíšu.Hnojím s každou zálivkou,to je jednou za 4 dny.Každá kytka dostává 0,5l vody +hnojky.Používám Terra grow od plagronu.Od přehození světla mi připadá že to konečně roste.Ta usporka 200w je tak na matky a na klony a ne na pořádný grow.Jak jsem dal 400w tak to jde vidět změny každý den.Už to asi nevydržím a zítra přepnu nakvět.Teď nastane ta práce to každý den všechno kontrolovat a ty hermouše vyhazovat.Můj tip je 4 hermouši,17 samic a jedna nepřežije to přesazení.Ještě musím natáhnout diamant folii,protože ten box je zevnitř šedý.Myslím že diamant bude lepší,no a když ho mám tak co sním.

Nevíte někdo jakou životnost má phytamin od plagronu.Já ho mám 13 měsíců a připadne mi že děsně smrdí.

Old Post 21-11-2010 v 18:31 PM
Host
Host

Příspěvek č. 26

Konečně mi jde zase net.
Dnes je to 14 dni 12/12.A zatím ani jeden hermáč.Jsem spokojen box je maximálně naplněný.Kontroluji to deně.Ale je to mazey ,kytky každý den vytáhnout,zkontrolovat a pak je naskládat dovnitř.Kytky mají tak 80cm.Doufám že to ještě poroste.Čekám víc.Zatím se holkám daří jen pár lístků u spodu žloutne ale to je v normě.

Old Post 05-12-2010 v 16:17 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

Už jsem jich vyhodil 8,přikládám foto jestli se pletu tak jsem vyhodil samice.Pletu se nebo ne?

Old Post 11-12-2010 v 17:58 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

U některých těch kulí bylo i 5.

Old Post 11-12-2010 v 18:02 PM
RENE.2
Stálý Člen

Karma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Nepleteš se jasnej hermáč.

Old Post 12-12-2010 v 10:18 AM
RENE.2 je offline   Profil uživatele RENE.2   Find more posts by RENE.2   Foto galerie člena RENE.2   Click here to Send RENE.2 a Private Message   Add RENE.2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 30

Nazdárek groweři.
Tak dnes po každodení kontrole,to vypadá už dobře.Mám ve skříni 15 ks. samic.Prozatím doufám že se to už nezhermí.Kytky mají skoro všechny něco kolem 110 cm.Rostou jak z vody.Jsem absolutně spokojeny.Přikládám foto z dneška.Je to 25 dní na 12/12.

Old Post 16-12-2010 v 19:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 31

Čus groweři.
Dneska je to 36 dní po přepnutí.Kytky začínají pěkně kynout.Zatím je kontroluji každy den a vypadá to v pohodě.Kytky hnojím z každou zálivkou 5ml terra bloom na 1l vody +2ml PK od plagronu na 1l vody.Zalívám obden.A kytky to snášejí v pohodě.

Old Post 27-12-2010 v 19:58 PM
Host
Host

Příspěvek č. 32

Čao všichni co to sledují.
Dnes 42 den květu.
Na tý jedný fotce je vidět dvě kytky,semínka ze stejný kytky a mají ůplně stejný podmínky a takový rozdíl.Ale jsem vcelku spokojen.

Old Post 02-01-2011 v 12:15 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:09 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás