Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau jede ti to pěkně.. já sem je skoro vubec ne oholil od spoda a ted toho lituju ale co jedu poprví.. ale přííště je oholim pořídně abych měl spííš 32 pořádnejch prorostlejch palic.. budu seledovat zatim
Tak a je tu další focení. Holkám se daří v celku dobře. Jediné co mě trápí je žloutnutí listů odspodu.. Nevím čím by to mohlo být.. PH je v normě, teplota ne víc než 27 °C den a 17 °C noc.. EC bohužel neměřím (nemám čím).. Tak kdyby byly nějaké nápady sem s tím
Tak a je tu další focení. Holkám se daří v celku dobře. Jediné co mě trápí je žloutnutí listů odspodu.. Nevím čím by to mohlo být.. PH je v normě, teplota ne víc než 27 °C den a 17 °C noc.. EC bohužel neměřím (nemám čím).. Tak kdyby byly nějaké nápady sem s tím
To te trápit nemusí,v tomhle období už je kytka dává pryč sama.S prostřihem listů mi přijde že jsi to docela přehnal místa tam máš celkem dost.
Já vím.. Po tom co jsem vrátil kytky do boxu, jsem mlátil hlavou o zeď.. No ale s tím už teď bohužel nic neudělám.. Ponaučení pro příště.. Snad se to moc neodrazí na sklizni..
Tak tady jsou fotky z 41/12... Já nevím ale zdají se mi kytky nějaké opožděné.. Na 400W bych čekal touhle dobou větší paličky.. Nebo se pletu? Posuďte sami a pište, raďte, kritizujte.. Přál bych si alespoň těch 200g
Ahoj, hodně jsi to prostříhal od listů. Příště se na to vybodni a uvidíš ten rozdíl. Nebýt toho přešlapu tak to dopadlo líp, kytky vypadají zdravě, tak příště.
Není čím dýchat, živiny který kytka pracně ukládala jsou v nenávratnu a fotosyntéza probíhá jen na tom zbytku. Budou asi i listnatější pálky. Ale něco mít budeš a i tak bude dost radosti. A příště listy spíš ohrň, ohni.