Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Den se se dny sesel a byla polovina prazdnin ....
A ja mel v planu dalsi mesicni prazdninovou vypravu tentokrat za rodinou na Moravu.. Kytku jsem poradne zalil a vyslovil zaklinadlo aby prezila jen v zavyslosti na desti .. .
PS : Budu rad kdyz nekdo zaeraguje trochu me setre rekne co jsem delal spatne .. ... nebo naopak pochvali od toho to tu davam. Prece jen je to muj prvni pokus a chci se jen zlepsovat do budoucna
Naposledy upravil DonMakaveli 31-10-2010 v 19:57 PM
Tak jsem tady zase s dalsim prihozem .. .
Bylo po prazdninach a ja mel konecne trochu cas se o moji milovanou trochu vic starat. Opravdu jsem si ji oblibil a delal co bylo v mych silach a moznostech
Kytka je tady 24 dni na kvetu .... (+-)
Strasne pekne se zacala cukrovat skoda ze to zmenseni kvality fotek zakazalo ukazat
Naposledy upravil DonMakaveli 01-11-2010 v 19:23 PM
Touhle dobou uz byla pekelna ( spis polarni) zima ... Vsichni pestiri jsme byli na vazkach jestli kytka vubec dozraje nebo dokonce prezije a ja TUPLEM ...
Je to muj prvni Grow jak vite tudis nemas moc zkusenosti a kdyz listy zacali fialovet mel jsem fakt nahnano. Obstaral jsem suchou slamu a prikryl s ni zeminu aby byly koreny aspon trochu chraneny. Taky jsem dal igelit na spodni cast stonku proti prizemnim mrazikum.. ( spis abych mel lepsi pocit )
Byl jsem zkontrolovat bojovnici jak si v tech ukrutnych podminkach vede a nebyl jsem moc mile prekvapen ...
Na vrchni palicicicce jsem zahlidl naznak plisne ..
Podival jsem se dukladne a nevypadalo to moc dobre a tak jsem prozkoumal celou kytku.
Dosel jsem k zaveru ze stipnu skoro vsechny vrchni konce palek .. Nevidel jsem moc jinou moznost. To pocasi slo kytce silne po krku
44dni kvetu
Trochu prikracena chudinka
Plisen je svinka svinkovata
Naposledy upravil DonMakaveli 03-11-2010 v 20:26 PM
Na první grow pěkné pohuleníčko, sešli info jak to chutná a kolik toho bylo... Jinak ta slečna o pár fotek víš je přítelkyně nebo náhodná fotka? Jak ukazuje na tu zeď: tak to je fotka do Maxima
To je vtipek .. ..Nahodna fotka. Kdyz uz vybiram tak at se na to da koukat. Ale zase nejaka bohyne to neni. Momentalne susim ... prsknu sem co nejdriv fotky
No to zrovna není, ale tak dá se... Ovšem mě šlo o ten uměleckej tvar, na kterej ukazuje.. Prostě do Maxima jak dělaná... No ale to už jsem mimo od tématu, tak to klidně smázni, ať ti tady nedělám bordel..