Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze ty ses dnes na 14tym,a ja tu mam 16tej.Jedu odrudy Jack Diesel, Power Widow, Bubblegum-47, Northern Skunk, Northern Light a I.P. ...
Jasne ze vejsku kytek , tesim se na update...
Teď jsem teda asi na 23. dnu květu. Kytky vypadají skvěle, akorát rostou moc do výšky. Violator kush by měl být nejvýš 55 cm. Já už je mám asi od 80 cm do 100 cm. Ale paličky jsou všude . Tak snad to dobře všechno dopadne. Hnojivo Biobizz Bloom .
S tymi podmiankami ako mas mas na viac ako na 5 rastlin Mam tiez 250W a o dost mensi priestor a narval som tam ich 6 a bol som spokojny z vysledkom, ty by si ich tam mohol dat aspon 9 na ten meter stvorcovy a "g" by bolo... .... ale budem sledovat jak sa dari GL. Caau
25. den květu zbylé čtyři kytičky na procházce . Dneska jsem si zde přečetl, že při květu by měla být vlhkost klidně i 30 % tak jsem ihned vyřadil zvhlčovačku, i když se asi vlhkost stejně moc nesníží vzhledem k teplotě dole v boxu, která je ve dne pouhých 20 ° C. No, uvidíme .
25. den květu zbylé čtyři kytičky na procházce . Dneska jsem si zde přečetl, že při květu by měla být vlhkost klidně i 30 % tak jsem ihned vyřadil zvhlčovačku, i když se asi vlhkost stejně moc nesníží vzhledem k teplotě dole v boxu, která je ve dne pouhých 20 ° C. No, uvidíme .
Nazdarek maš to celkem dobrý.Akorat jestly mužu poradit tak si je něčim podlož at sou ve stejne víšce takhle maš jednu 15cm od světla a další 30cm což neni zrovna praktické
Tak at se daří.