Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale když už nechali jednu větev, mohla to alespoň být ta která byla prclá. Takhle jsem bez semen nejen já, což by tak nevadilo, ale hlavně člen Time, který dodal pyl. Musím se mu nějak revanšovat.
Krapítek jsem nasranej.
Zdarec ..toš to bud teda aspon rád,že ti aspon něco nechali! někdo takové "štestí" nemá..každopádně i tak je to škoda..ted jak sem se pořádně díval na tu kytku,,toš to byl strom jak prase...asi fakt nějací dobráci..
Cau, me se zda ze to na ty zahrade bylo siroko daleko videt, ja mam na zahrade kytky schovany tak,ze sou treba mezi kerema, za hromadou dreva atd.. kdyby je tam nekdo hledal tak je najde ale zvenci a z okolnich pozemku jsou stezi videt - kdyz o nich vis tak je vidis zdalky, kdyz o nich nevis tak je nevidis ani z 10 metru
No zase tak široko ne. I když ono stačí, že mezi těma co tady hulí se ví že mám.
Ta jediná haluz co ostala, je po menším obrání, bez plísně a včera jsem vyhrabal z koše sáček od pylu, dal do něj něco málo hladké mouky a po řádném promíchání trochu pocukroval (moukou?) palice.
Tož uvidíme, jestli se nějaké to pylové zrnko ještě chytí a zda s toho něco bude. Zétra to vyblésknu a mrdnu sem nejaký ty smutný fotky, ať se dostojí názvu Fotogalerie pod Sluncem