Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Respect mann ! .. 8) mas to fakt pěkný.. kytka kam se koukneš ! .. taky ti to este koukám pořádně nenastoupilo do květu... u mě to je to samý... budu sledovat fakt pěknej thead 8) K+
zdarec,mas to nadherny.Kroviska jedna basen.jak se ti projwevuje ta vdovka?uz by mela kvest delsi dobu.mam ji u kamose a kvete uz 14 dni.herijuana jakbysmet.ostatni mu zacina nakvetat az ted.K+
Původní příspěvek od benji chaouat zdarec,mas to nadherny.Kroviska jedna basen.jak se ti projwevuje ta vdovka?uz by mela kvest delsi dobu.mam ji u kamose a kvete uz 14 dni.herijuana jakbysmet.ostatni mu zacina nakvetat az ted.K+
zdarec, diky za pochvalu tak uz to zacal nakvetat vsechno. heri je strasne silna rostlina uplne se lisi od ostatnich. Herreri moc nevyrosli tu vdovu mam krizence s alpine rocket cistou bohuzel nemam
zdarec, diky za pochvalu tak uz to zacal nakvetat vsechno. heri je strasne silna rostlina uplne se lisi od ostatnich. Herreri moc nevyrosli tu vdovu mam krizence s alpine rocket cistou bohuzel nemam
JJ myslel jsem toho alpina.Vim,ze ti tu vdovku jeste dluzim,sam jsem ji letos zasadit nestihl,snad naprezrok.ma ji jen brtnik,tak doufam,ze bude spokojenej(je to nejlepsi venek,kterej jsem jel,trosku uzemnujici ucinek,ale parada)uz by ji mel sklizet.ten alpin by uz mel jit ted nekdy taky dolu ne?jinak mel jsem i E-rocket/white widow,taky paradni venek,ten jsem ti nedaval?Belladona uz by mela mit taky nehorazny salamy.at se dari a hod sem brzo nejaky fotky,jsem zvedavej jak to roste.
JJ myslel jsem toho alpina.Vim,ze ti tu vdovku jeste dluzim,sam jsem ji letos zasadit nestihl,snad naprezrok.ma ji jen brtnik,tak doufam,ze bude spokojenej(je to nejlepsi venek,kterej jsem jel,trosku uzemnujici ucinek,ale parada)uz by ji mel sklizet.ten alpin by uz mel jit ted nekdy taky dolu ne?jinak mel jsem i E-rocket/white widow,taky paradni venek,ten jsem ti nedaval?Belladona uz by mela mit taky nehorazny salamy.at se dari a hod sem brzo nejaky fotky,jsem zvedavej jak to roste.
Zdarec,
vsechnoje v pohode nic mi nedluzis myslim ze jsme od tebe dostal spoustu kvalitnich klonu a za smesnou castku
Jinak. Alpin Rocket / white widow to je tvuj krizenec nebo od koho to je?? nenasel jsem o tom zadne info jen ze MATA HARI obsahuje geny techto dvou. pocitam pujde zitra dolu.
Beladona a Hereri mocnevyrostl cca 1,4 metru ael vypadaji krasne ty uz take kazdou chvili pudou
Tady zatim nejayk maly upload z teleonu. zitra ma byt krasne tak to pujdu omrknout s poradnym fotakem
Dnes prisel jeho den, zacala se tvorit plisen ted dostaval pravidelnou davku ripenem an vycisteni a dozrani. Blizny ma krane hnede dnes v 19:00 sec jde na pudu.
tak tuto kyticku sem od zcatku podcenoval nic jsem od ni necekal. Je to seminko z rezu samec nejaky nalet. Byla to spise jen nahoda ze jsem ji zasadil. Nechal jsem ji rust a toto se z toho vyklubalo