Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
právě že někdo mi před létem říkal, že kytka po přepnutí na květ ještě hodně vyroste a vzhledem k tomu, že mám k dispozici jenom nějakejch 20 - 25 cm, tak sem nechtěl riskovat, že mi to v zimě přeroste kdyby se to nepovedlo, tak prostě zkusim znova. Ono stejně to semeno co tam je teď, tak to je docela šmejd
chystám se to ohnout, je pravda, že nemám představu jak moc to ještě může vyrůst ale mám celou zimu na to, abych okoukal kdy je to ideální... tak se uvidí, kdyžtak prostě kytku vyhodim a zasadim znova
Tak to uz asi prepnem na kvet aj ja , ked ty taketo prepinas, ja to mam o dost vacsie a aj viac rozkonarene, a rastie to skoro mesiac 18/6, posledne 2 dni som znizil na 15/9 tak to asi rovno dam aj na 12/12.
hele neuchvátej to já si nejsem jistej jestli sem to udělal dobře a hlavně já mám extrémně malej kýbl, takže jestli máš nějakou skříň, tak to může bejt tak akorát... ale co sem čet, tak většinou přepínali ostatní na květ po měsíci na 18/6
Čest
Ten příspěvek č. 62. je kytka po 20-ti dnech na 18/6 ???
A ten příspěvek č 62. je kytka, kterou si přepnul na 12/12 ???
Nic proti mikru, ale četl jsi vůbec tady na groweru něco o pěstování konopí ???
Neber to jako výsměch, ale jako zamyšlení...
Čest
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
czus. hele nikde sem si nevsiml, jestli mas na ne ofuk.
Mel sem taky indoom micro kybl a jel sem tak ze odtah byl pasiv a pritah byl 120x120 sunon a azroven ofuk.
Jinak bejt tebou bych si poridil jeste jeden vetracek pozdeji na odtah/pritah. kdyz se kouknes na ebay tak tam sou za par korun
je jedno v jakym kybli/mistnosti a pod jakou lampu mas kytky, ale ty tvoje sou pekne tenky. a prave ofuk by to vyresil to si pis.
ja mel kybl 110w a stonky byly sakra silny
GL 2 YA MAN
Teplotu se pokud udrzet min nez mas, to by taky vetrak vyresil si myslim. npo uvidis.
mrkni sem a udelej si obrazek https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
nerikam ze to byl uplnej ideal, ale bylo to taky poprvy.
btw: to za kolik ma vydat nas moc nezajima
a pridej tam pak treba este jednu a pak este jednu. proste pridavej dal vetlo. uvidis ze se ti to vyplati.
dal je dulezity jakou barvu ma to svetlo co sis tamdal
At se dari