Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aha tak to jo ja sem to doma pořešil jednoduše květinu mam na seminka a seminka na out na mastičky takže jim to neva ovšem co se s tim bude dít doopravdy je už jiný příběh .......
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
ok, tak sem dneska zasadil kytku ven.
místo: malý, jiho-západní svah, opukové podloží
jáma: přibližně 30x30x30cm (docela fuška kopat to zahradní lopatkou do opuky xD)
hlína: zahradnický substrát, stejný jako původní v květináči, obohacený o popel a jemnou opuku (zapomněl sem písek xD), zalitý 1.5l kristalonu + 1dcl kopřiv
vykopal sem jámu, namíchal hlínu, švihnul sem tam květináč (ne úplně, ab šel kdyžtak vyndat. Bojim se tý opuky, jednak kvůli pH, ale hlavně kvůli tomu, že je to v podstatě opuková skála, na který je 15 cm hlíny, tak snad si s tim kořeny poraděj...
pište pls jaký máte zkušenosti s kořenama, jestli se tim nějak prokoušou
Edit: zajel sem tam podruhý a vyklopil sem jí z misky, ať se může rozrůst příště tam ještě přihodim nějakou ponožku s hovnem aby tam neškodily srnky
zdarec jsem uplny amater a taky chci dat jednu kyti ven do foliovniku ale myslim si ze je brzo nebot to pocasi neni moc pekny kdyz furt prsi tak se te ptam jak ti to de venku
zdravim, tak po delší odmlce zase report. V pátek sem se vrátil z tejdenního výletu, hned sem jel za kytkou. Bohužel slimáci sou kurvy a docela si pochutnali, takže některý spodní listy byly sežraný úplně, ale naštěstí to kytka v pohodě rozchodila. Nemůžu říct, jestli roste rychle nebo pomalu, protože to nemám s čim srovnat, ale sem docela spokojenej. Byl sem jí dvakrát zalejt, jenom sem pokaždý zapomněl dát odstát vodu, takže dostala dvě dávky chlóru. Taky se mi druhou zálivku nepodařilo pohnojit, protože sem se nemohl dostat k hnojivu přes rodinu
tak po dost dlouhý době to trochu oživim. Kytce se venku daří, sem rád, že sem jí dal ven. Je to teda opukovej lom, je tam hic jak v prdeli a docela tam i svítí roste pěkně, pořád hnojim kristalonem + kopřivy. Teď se ale kytka nějak rozjela, vyrazili ty terciální větvičky a u nich se mi zdá, že vidim blizny, nevim jestli je to dobře takhle brzo, ale lepší než gule kámoš říkal, že v porovnání s jeho kámoše mám tu kytku o dost větší, je možný, že už se jí nechtělo růst a tak skočila na květ? příde mi to docela divný, když se teď budou dny ještě prodlužovat...
jestli někdo zkoumal fotky, tak si určitě všiml, že jeden vrcholek je docela mrzák, oproti těm ostatním. rozhodl sem se, že ho uštípnu a dal sem ho zpátky do kýble. nebudu ho už nijak mučit, jenom sem ho trochu ohnul, aby se vešel. myslim, že takhle z něj bude větší výnos, jestli teda zakoření. má s timhle obrácenym postupem někdo nějakou zkušenost?
no, je pravda, že kvítek už tam trochu je... bral sem to jako experiment, protože z týhle větvičky by stejně nebylo skoro nic. ale dám jí šanci a třeba nás ještě překvapí
No, tak věci se maj tak, že mám po kytce. Nějaká nenachavá kurva jí vyrvala. Koukal sem do hlíny a zdá se, že si dali práci i s kořenama, takže už možná roste v něčim skleníku. Doufám, že je aspoň bude po kristalonu sviňsky bolet hlava, hajzli!
jinak doma v kýbli "roste" ta větvička. trochu se bojim, že proroctví smokehillze se naplní a kytka chcípne, ale uvidíme. Na podzim osadim kýbl znova a něco z toho snad kápne.
Peace
no, nic moc... kytku kkti vyrvali i když byla bez palic a ta větvička se nechytla a do tejdne bylo po ní. ale teď sem zase zasadil, jenom se mi s tim už nechce pořád chodit na G. kytka byla 20 dní na 18/6, dneska sem přepnul na 12/12 aby nestihla přerůst přes kýbl, tak uvidíme
Původní příspěvek od noobák no, nic moc... kytku kkti vyrvali i když byla bez palic a ta větvička se nechytla a do tejdne bylo po ní. ale teď sem zase zasadil, jenom se mi s tim už nechce pořád chodit na G. kytka byla 20 dní na 18/6, dneska sem přepnul na 12/12 aby nestihla přerůst přes kýbl, tak uvidíme