Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400w GrowBox 2. kolo
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Sandman
Stálý Člen

Karma uživatele Sandman - 100% PěstitelskáKarma uživatele Sandman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak je tu další focení modelek.. Zatím Danny Boy roste jako z vody a KM je trošku pozadu, ale věřím, že to po přepnutí rychle dožene Chystám se na první zástřih, který provedu asi zítra Jinak se kytky větví pěkně a vypadají zdravě (viz foto).

Sandman

Old Post 25-09-2010 v 10:58 AM
Sandman je offline   Profil uživatele Sandman   Find more posts by Sandman   Foto galerie člena Sandman   Click here to Send Sandman a Private Message   Add Sandman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Karma uživatele Sandman - 100% PěstitelskáKarma uživatele Sandman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

A je tu další aktualizace..
Teplota: 24 °C Den, 17 °C Noc
Výška kytek: 27 cm
12 dní na 18/6

Kdy myslíte, že je nejlíp je přepnout? S Kali Mist bych možná už i pomlau začal..

Sandman

Old Post 28-09-2010 v 22:00 PM
Sandman je offline   Profil uživatele Sandman   Find more posts by Sandman   Foto galerie člena Sandman   Click here to Send Sandman a Private Message   Add Sandman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

No já bych to nestříhal prostor ti to vyplní vpohodě jináč už přepni 27cm je dost zbytečně moc.

Old Post 29-09-2010 v 08:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Tak Dneska budou mít první den 12/12.. Minule jsem přepínal, když měřily 25 cm a bylo to akorát, tak ty 2 cm snad nevadí Uvidíme jak s tou KM..

Sandman

Old Post 29-09-2010 v 12:51 PM
Sandman
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

3 den 12/12.. Zatím vypadají zdravě
Hnojím teď Bio Bizz
Bloom 1ml
VitalityBoostr 1ml
TopMax 1ml
Grow 2ml na litr do každé zálivky..

Sandman

Old Post 01-10-2010 v 17:11 PM
kokeš
Stálý Člen

Karma uživatele kokeš - 90% PěstitelskáKarma uživatele kokeš - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ahoj,máš to pěkný ať to roste:) jen....to stínítko...to si děláš prdel ne:D si ho přejel traktorem nebo co?Jinak já mám v růstu lampu až metr nad kytkama takže tvejch padesát čísel se mi zdá docela nízko,ale každej podle svýho..měj se

Old Post 03-10-2010 v 06:38 AM
kokeš je offline   Profil uživatele kokeš   Find more posts by kokeš   Foto galerie člena kokeš   Click here to Send kokeš a Private Message   Add kokeš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

To stínidlo jsem měl schválně trošku roztáhlejší, jelikož jsem do boxu přidal outdoor kytku, která byla hodně vysoká, tak ať alespoň na 3/4 té kytky to světlo svítí Jinak teď je lampa 40 cm od nejvyšších kytek

P.S. Kytkám dávám zhruba co dva dny 425 ml zálivky každé.. Jsou docela žravky.. Mají to rychle pryč.. Začnu každé dávat přes 0,5 l

Sandman

Naposledy upravil Sandman 03-10-2010 v 12:11 PM

Old Post 03-10-2010 v 11:52 AM
Sandman
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Všem co mě obdarovali K+ děkuji Moc potěší

Kytky pořád rostou, ale nic nového, tak sem hodím fotky jiné kytky Tuhle jsem měl v zimní zahradě a teď ji mám pár dní v boxu.. Na květ přešla docela pozdě (měla hodně světla) a v zimní zahradě už bylo kolem 11 °C, tak je v boxu.. Těším se, až dozraje Už se začíná osypávat a hodně voní :P

P.S. Kytka je No Name.. Jel sem ji přes léto v podstatě jenom tak for funn

Sandman

Old Post 05-10-2010 v 18:33 PM
Sandman
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Zdravím všechny
Fotky jsou ze včerejška a potřeboval bych poradit, jak moc to provzdušnit u květníků.. Mám sestříhat první dvě patra ze spodu? Bojím se, že to bude moc, ale vím, že mi to kytka vrátí o to víc nahoře Tak pište

Sandman

Old Post 09-10-2010 v 12:32 PM
kokeš
Stálý Člen

Karma uživatele kokeš - 90% PěstitelskáKarma uživatele kokeš - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od Sandman
Zdravím všechny
Fotky jsou ze včerejška a potřeboval bych poradit, jak moc to provzdušnit u květníků.. Mám sestříhat první dvě patra ze spodu? Bojím se, že to bude moc, ale vím, že mi to kytka vrátí o to víc nahoře Tak pište
Teď už nic nestříhej,zbytečnej stres v květu peace

Old Post 10-10-2010 v 01:33 AM
kokeš je offline   Profil uživatele kokeš   Find more posts by kokeš   Foto galerie člena kokeš   Click here to Send kokeš a Private Message   Add kokeš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od kokeš

No teď nevím.. Četl sem (zdroj knížka od JXD z roku 2010), že se mají prostříhat větvičky ze spodu právě asi tak v druhém týdnu na květu a nechat jenom pár hlavních stonků, které pak budou o to víc obsypané.. Nechci je oholit moc, ale pořád váhám jestli jich pár ze spodu nestřihnout.. Ať to pak lampa prosvítí až dolů Někdo zkušený poradí?

Sandman

Old Post 10-10-2010 v 07:36 AM
Bubabub
Stálý Člen

Karma uživatele Bubabub - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Zdar, podle me kdyz je ted ostrihas, tak je stresovat nebudes. Pokud je tam nechas tak budou mini paldy schovane nekde dole, pod listama a nebude na ne svitit slunicko.Budou to takove nedomrdky ktere stoji tak za prd. Musis ale uznat za vhodne, ktere vetvicky nechat a ktere fiknout. Podle me je lepsi to pekne od spodu prostrihat, nez mit nepropustnou jungli. Koledujes si tak treba i o nejakou tu plisen. Growu zdar!

Old Post 10-10-2010 v 09:03 AM
Bubabub je offline   Profil uživatele Bubabub   Find more posts by Bubabub   Foto galerie člena Bubabub   Click here to Send Bubabub a Private Message   Add Bubabub to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tak sem zvolil kompromis Prostříhal jsem to jenom zlehka odspodu a miniaturní větvičky, ke kterým se nedostalo světlo, jsem odštípl.. Také proběhlo škatulata škatulata hejbejte se Zítra dodám fotky

Sandman

Old Post 10-10-2010 v 23:53 PM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od kokeš

Ale prd stres,je potřeba podpořit vetve ktery mají smysl a ty budou vždycky nahoře.

Nemusí se to orvat hned všechno zaráz,ale rozhodne alespon spodní dve patra pryč.

Kali mist delá luxusní topovky,rozhodne tím nepřijdeš ani o gram.

Kamoš ji ted jede ze semen a jedno pheno bude mít srostlou pálku o délce takovych 70cm.S ohledem na genetickou dispozici to samo nejsou žadny šutry,ale kouření je to dost kvalitní.

Knížku od Doležala jsem nečet a na 100% vím že ani nebudu

Old Post 11-10-2010 v 14:06 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

11. Den 12/12
Tak tady jsou slibované fotky Jsou staré asi 5 min. Před a po zapnutí lampy

TO Machoman: Z tech řízků to jede hezky hned odspodu.. Odstřihl sem jenom ty, ke kterým se světlo vážně skoro nedostalo.. Myslíš že to stačí, nebo mám nechat jenom vrchní? Z Dannyho Boye jsou pěkné keříčky a je mi trošku líto odstřihnout i ty větve, které sahají až nahoru.. Myslíš, že by to šlo když tak ještě později?

P.S. Tu knížku jsem dostal od přítelkyně která je antihulička, takže jsem z toho měl radost.. Nečetl sem ji celou, jelikož tam je víc než půlka věcí, kterou tady zná začátečník. Ale u některých pasáží jsem se nasmál Např.: Darmohul = týpci, kteří nemají vlastní hulení a hulí od ostatních

Sandman

Old Post 11-10-2010 v 19:21 PM
Sandman
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

18/12

Kytky už nerostou a zčínají paličkovatět Včera sem jim sestříhal největší listy a ostatní zastřihl kvůli prosvětlení Snad sem to nepřehnal

1) Box

2) Všechny kytky

3) Makro

4) NN původně venek

5) NN původně venek

Sandman

Old Post 18-10-2010 v 11:04 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás