Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak to je v piči :-/ dnes přijdu na flek, a 5 z 10 kytek mají hodně poškozený palice od těch červů, a ještě k tomu ty nejlepší vrchní palice :-/ vůbec nevím, co s tím, dokonce už jeden červ prožral celou palici skrz, že vylezl nahoře ... a navíc to asi začíná plesnivět, tam,kde jsou napadený místa.Karate na to asi moc nezabírá kdyby měl někdo radu, která 100% zabírá, tak mi pls poraďte.. ještě k tomu jsem dal včera 800 za hnojiva, tak nechci abych to vyhodil jen tak zbytečně předem dík
tak jsem tu s aktualizací... pokusil jsem se nafotit trochu detailněji nějaký palice :-D
1. a 2. fotka jsou palice blue cheesu
3. fotka Blue Cheese
4. a 5 fotka palice Sweet Tooth
Peace hlavy zkouřený!!:-D
Měl jsem celou dobu dojem že tři z mých kytiček které rád pěstuji jsou White Russian.Ale po nedavné debaťe s majitelem shopu
( http://www.perfect-world.at ) jsem nakonec teda zjisťil že to nejsou zmiňované W.R. ale že to jsou Train Wreck´s.
Mejte se fajn a ať nám rostou paličky jako z vody.:-)
Tak už i mě z předvčerejška na včerejšek v noci navštívila nějaká čorka, ale naštěstí vzala jenom dvě vetve ze dvou nejhorších kytek, a proto si i myslím, že to byl někdo známej.
Foťák jsem zapomněl včera na zahradě, tak fotky sem dám později
tak jsem tu s novejma fotkama, je to ted z večera, takže toho moc nejde vidět
1.fotka - urvaná větev ze stonku (vítr to nebyl určitě, je vidět, jak je to orvaný
2.fotka - Train Wreck z boku , tenhle model má asi ještě nejvíc času do sklizně.
3. fotka - 2 Train Wrecky
4.fotka - Sweet Tooth
5.fotka - Red Dragon
... ale jeden přínos to pro mě má, tata mi dovolil rozjet indoor už před pár dny jsem si měl jít pro stan k borcovi, co má dva, ale něměl jsem odvahu se ani zeptat rodičů, protože jsem věděl, že by mě poslali do prdele, ale takjovej soucit jsem od nich nečekal
takže tohle byl asi můj "pořádnej" první, a taky asi poslední outdoor grow, fakt tady v česku nereálná věc...
takže aspoň tu hlínu si vezmu, at mám do čeho sázet indoor.. jinak ty kurvy vzali 6 kytek, totál nezralí, zbyli tam 4, z Train Wrecku nezmizela ani palička, jsou dva, a jinak mi zbyl ještě jeden orvanej dragon, kterej je nahoře vyfocen, a pak ještě TR totál mrzík v kýblu.. takže nevím, jestli to sklidit takhle nezralí, nebo to nechat osudu... buď, anebo...
lidi jsou fakt kurvy...
Jsou to zmrdi ty čorky, ten zbytek bych být tebou raději sklidil, bych se nedivil kdyby se pro to za pár dní vrátili, lepší nedozrálý, nežli nic.. Jednou jsem byl taky nucen sklidit ještě nedozrálý, po měsíci sušení to zas tak špatný nebylo, chut to mělo teda hroznou, ale zhulovalo to..
2 nejmíň zralí kytky zůstali nedotčeny, tak to teď právě řeším, ale asi to dnes ještě ted večer, nebo zítra sklidím, sice je to shit, ale lepší, než aby si to vzali ti zmrdi (
myslíte, že ta hlína neprorostlá kořenama by se dala použít na indoor ? jen ta hlína by vyšla na 3000 9 padesáti litrovech pytlů Plagron Grow Mix jsme na to použili ( ani zbytek těch hnojiv tam už lít nebudu cca 400 ml Alga Bloom.. Ted už si spíš začínám přečítat o indooru, a budu řešit věci kolem toho, out fakt nemá cenu
Smrt zmrdům !
tak ted jsme z haluze byli na checka,a i zbytek orvanýho red dragona je orvanej ještě víc, a train wrecky jsou vršky v piči... zbytek red dragona jsme zkusili už jen z haluze vytrhnout, a ani já, ani kolega, co vše zasponzoroval jsme neměli šanci vytrhnout kytku, takže ty kurvy museli mít snad i rejče, nebo nevím.. a že josu ještě tak drzí, že si přijdou den na to pro vršky??? možná jsme je dokonce i vyrušili, protože viděli přijíždět auto.... no každopádně celá sezóna je v piči.. tolik lásky, a úsilí v těch kytkách ale naštěstí si z toho dělám spíš prdel, jak jsou lidi blbý, nemá cenu se tím nervovat prostě lidi jsou tu celkem zaostálí v tomhle státě... bohužel...