Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty dnešní děti nic nevydrží.Poošleš ji práska a oni se složí.Já sem v jeho letech kupoval pytlíky furt.Ale rodiče jsou taky na hlavu že ho pošlou do nemocnice.ty dva prásky jsou hloupost.Podle mě mu ten kluk dal peníze a on mu brko prodal.A nebo jse jednalo o dobrej model.
Nedělní chfilka sociologie (...někdo by řekl OT, ale ten zapičený systém ve kerém žijeme, často člověku nedovolí aby se zamyslela dal si věci do souvislostí...) aneb trocha politiky pro místní týnejdžry..
Původní příspěvek od xpapousek dodává Trávníček a zároveň vzpomíná, kolikrát doma přednášel o svých znalostech méně zkušeným pěstitelům, kteří si vše pečlivě zapisovali do bloků.
„Tihle poeticky naladění, romantičtí, naivističtí, utopističtí, esoteričtí — a co se týče té rostliny — často nevzdělaní hipíci a raplové prosazují například sklízení za úplňku."
To mě hodně rozesmálo
Jinak s tím indoorem.. Nevím nevím, jestli je indoor na ústupu..
PROC nikdy nectu zadrzeli i dalsi lidi spojene s dodavanim & prodejem?! atp jen 2 co se o to staraji....to 3 mesice vysetruji a sleduji a maji jen 2 pestitele kteri jim nereknou ani pip?! vazne mam pocit ze tyhle "uspesne ulovky" jsou ciste jen diky udavani / kontrolam Cezu za nelegalni odber
jednou mi spolupracovnik vypravel [ohledne pripadu Cesky Tesin & prodej hranolek a travy vsem ] postrehy jeho exspoluzaka co je u protidrogoveho,ze v momente jak se neco zjisti a nemohou se ihned dopatrat[kvuli opatronosti dealeru] k necemu dal.... ihned jednaji [na povel vyssi sarze ktera se chce zviditelnit ulovkem a mit z toho benefit ] jak to doopravdy je radeji nikdy nechci na vlastni kuzi zjistit