Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a to je jako original, nebo to nekdo jen tak pro srandu upravil>? pochybuju, ze by tohle nekdy bylo vytisknuto, je to prece k smichu, je to jeno praodie, a jestli ne, tak plačme !
Jestli tohle bude pravý, tak je to teda pěknej mazec. To abysme chodili dělat agitace už do školek :-))). Kdo zjistí jestli je to pravý nebo falešný má pochvalné zamručení celýho groweru. A jestli je to pravý, tak ten, co odstraní autora má veřejnou pochvalu.
.......get high.......higher than before..........
Bohužel to pravý asi bude , ségra chodí do 6tý třídy a tam jim cpou do hlavy jak je to všechno strašne špatný , rozdávaj brožurky kde jsou vyfocený všechny možný fety , jak vypadaj , jak se aplikujou a mezi tím je ,samozřejmě na prvním místě konopí .
V závěru brožurky doporučují vše naprášit svému třídnímu žádná sranda
Hehe... tak to je k smichu... a k placi... smeju se az placu a placu az se z toho smeju...
Kdysi jsem mel ctyrlistek rad nade vse. a ted, kdyz jsem ho po deseti letech zase cetl, konsternovalo mne, ze si myspulin na internetu hleda kdy na jakem hrade strasi strasidla, ze pouzivaji mobilni telefony a tak dale. Jasne, jdou s dobou, ale proste mi to tam nesedi. A vubec, jak ma clovek jako dite jinou tu fantazii. Tenkrat mi to prisli jako super pribehy a ted, kdyz jsem to cetl, to nemelo ani hlavu ani patu... Ale pruser je, ze kdyz ma dite "tu" fanzatii, tak po precteni tohoto v tom musi videt asi dobry sverstvo.
Jinak, 16tileti frackove nas nechteji mlatit, ze si davame retko, naopak, somruji, zda si nemuzou dat s nama pava...
mely by radej deti ucit jak s tim zachazet aby pak neumreli. ne.? tak by to mnelo bejt. porad nas nekdo jen vomrdava srackama co smime a co ne. to teda neni demokrace. asi takhle. ten komiks ci pohadku znam od malicka. je mi uz 29, ale takhle tenhle ten dil jsem jeste nevidel. at jse dou . a budou to mit vsuchu. a nas at nechaj na pokoji. priroda je cool. zdar a drzte se kurici ci hulici. kazdy tomu rika jinak................
p.s. a stejne vsichni praskaji tak co..............
Dovedete si predstavit jak by dopadlo male decko kdyby mu rekli Hul travu je dobra (a taky ze dobra je). A ono by zaclo hulit a libilo by se mu to, jenze to dite nema jeste rozum!!!!! Takze by se mohlo postupne dostat do peknych sracek.
Cloveku ktery uz trochu vyspel bych travu vrele doporucil, protoze bych mel temer jistotu ze trvu chape jako neco z ceho se jenom nezhuli kdyz de nekam vecer parit, ale jako neco co mu otevre mysleni a zacne ten svet vnimat trochu jinak!!!!
Teda apon ja si to myslim
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Je fakt, ze decka nemaju z toho rozum, aby dokazali viest nejake hlbsie uvahy a veci im treba podavat ciernobielo. No, ale niektore formulacie boli trochu, hmm, prehnane. "Stratili chut zit, o niekolko rokov ochoreli a zomreli." Keby tam nebola tato veta, tak to cele tiez schvalujem. A fakt je, ze decka sa skor dostanu do kontaktu s trafkou, ako s nejakym tvrdsim fetom.
Povedal by som, ze to zodpoveda mysleniu priemerneho
8 rocneho dietata. Skoda, ze to viac vymyje mozog rodicom ako detom.
Ja osobne som sa na tom nasmial jaxvina a hned som si to vytlacil. Pokracovania by ma potesili. Statistiky ukazuju, ze deti z odporu k trave za par rokov vyrastu.
Právě sem se dozvěděl, že ten s...t opravdu vyšel ve čtyřlístku v rámci prevence proti marihuaně. Řek bych, že se na tom autorsky podílel náš oblíbený poslanec Severa a proto mu třikrát hurá... :-/
Pravda je ze to ovlivni take rodice (ikdyz je to urceno pro deti, tak si to vetsina rodicu taky precte) a zmenit nazor rodice ktery je presvedceny ze trava je spatna je OPRAVDU velice TEZKE
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."