Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrávím...
Rozhodl jsem se, že si udělám indoor pěstírnu tak se chci zeptat jestli je tato výbava v pořádku nebo co byste mi doporučili jiného popř. levnějšího, ale kvalitního.
vypada to dobre ale asi bych se zamyslel nad tim pritahem.. prece jenom 365 by asi ani 5 ventilatoru z pc nedokazalo.. mozna tam dat nejake UFO nebo mozna pasivni pritahy
na 4OOW si určo kup vetší box ,.. za tu cenu seženeš 1OOx1OOx2OO... a rozhodne se vyplatí koupit řezance za par kč... a ušetříš čaš a el. jinak at se daří
určite bych misto plagron TERRA koupil alga ja mel oboji a slo to dost poznat na vsem
citace:
Původní příspěvek od Zevl Zdrávím...
Rozhodl jsem se, že si udělám indoor pěstírnu tak se chci zeptat jestli je tato výbava v pořádku nebo co byste mi doporučili jiného popř. levnějšího, ale kvalitního.
na 4OOW si určo kup vetší box ,.. za tu cenu seženeš 1OOx1OOx2OO... a rozhodne se vyplatí koupit řezance za par kč... a ušetříš čaš a el. jinak at se daří
Určitě bych začal s řízkama jak píše kolega a pro začátek jen jednu genetiku ať to máš všechno stejný.
Původní příspěvek od Nugatu vypada to dobre ale asi bych se zamyslel nad tim pritahem.. prece jenom 365 by asi ani 5 ventilatoru z pc nedokazalo.. mozna tam dat nejake UFO nebo mozna pasivni pritahy
Vysokej odtah nízkej přítah , bude ti tam vznikat podtlak nic dobrýho na kytky.
Udělej radši pořádnou díru , co si ten větrák odtáhne to taky nasaje takže nebude problém,jinak dobrý.