Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 1. Outdoor 2010
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Laidback
Stálý Člen

Karma uživatele Laidback - 94% PěstitelskáKarma uživatele Laidback - 94% PěstitelskáKarma uživatele Laidback - 94% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 17

Po delší době aktualizace
1. foto - White Russian
2. foto - White Russian 2
3. foto - Red Dragon 1
4. foto - Red Dragon 2
5. foto - Red Dragon 3

Naposledy upravil Laidback 24-06-2010 v 20:51 PM

Old Post 24-06-2010 v 20:40 PM
Laidback je offline   Profil uživatele Laidback   Find more posts by Laidback   Foto galerie člena Laidback   Click here to Send Laidback a Private Message   Add Laidback to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Laidback
Stálý Člen

Karma uživatele Laidback - 94% PěstitelskáKarma uživatele Laidback - 94% PěstitelskáKarma uživatele Laidback - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

1.foto - White Russian v kýblu
2. foto - Sweet tooth 1
3. foto - Sweet tooth 2
4. foto - Blue Cheese 1
5. foto - Blue cheese 2

Old Post 24-06-2010 v 20:54 PM
Laidback je offline   Profil uživatele Laidback   Find more posts by Laidback   Foto galerie člena Laidback   Click here to Send Laidback a Private Message   Add Laidback to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Laidback
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Kytky zatím nehnojeny, přemýšlím, že vyzkouším výluh z kopřiv, zatím nejsou peníze ... tak uvidíme...
Na fotce větve White Russian

Old Post 24-06-2010 v 20:58 PM
Laidback
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

White Russian 1
White Russian 2
White Russian stonek
Red Dragon 1
Red Dragon 2

Old Post 25-07-2010 v 20:37 PM
Laidback
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Red Dragon 3
White Russian v kýblu
Blue Cheese 1
Blue Cheese 2
Sweet Tooth 1

Old Post 25-07-2010 v 20:55 PM
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Zdarec,kytiz vypadají opravdu krásně máš v plánu ty kytky aj ohýbat??

Naposledy upravil Kambu 18-12-2010 v 02:08 AM

Old Post 25-07-2010 v 21:01 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Laidback
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

čau, díky za pochvalu jojo, ohýbat určitě budu.. u některých kytek jsou už dokonce ty nejvíc spodní větve trochu ohnutý
jinak kytky jsou skoro nehnojeny, jenom tak 2 x výluhem z kopřiv, a to ještě ve velmi nízké koncentraci )

Old Post 26-07-2010 v 14:11 PM
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od Laidback
čau, díky za pochvalu jojo, ohýbat určitě budu.. u některých kytek jsou už dokonce ty nejvíc spodní větve trochu ohnutý
jinak kytky jsou skoro nehnojeny, jenom tak 2 x výluhem z kopřiv, a to ještě ve velmi nízké koncentraci )

možu ti říct,že letos sem kytky ohýbal a jsem rád,že sem to udělal,krásně se mezipatra vyšplhli na horu a hezky to roste,akorát budu muset to opět pozohýbat,at to má víc světla-doporučuju takže ty kytky nemáš vplánu vůbec hnojit? nebo až třeba na květ?

Old Post 26-07-2010 v 16:03 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Laidback
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

na květ určitě..s kámošem se chci skládat na guano od plagronu, alga bloom, a ještě na začátek asi PK 13/14 ... s financema na tom zrovna nejlíp teďka nejsem chtěl bych zkusit i od B cuzzu ten Bloombastic na konec květu.. uvidíme jaký budou finance
Jinak všem díky za K + , potěší to
Ať se daří

Old Post 26-07-2010 v 21:33 PM
Laidback
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Zdravím všechny !

Tak nedostatek hnojiv se začal projevovat na plné čáře ... Pro srovnání fotka White Russian v kýblu z příspěvku číslo 18 a o měsíc později fotka z příspěvku 21. To je k pláči, takovej rozdíl,ale chybama se člověk učí. A krystalon na to cpat nechci, jde mi o chuť především Bohužel hnojiva plagron apod. si teďka dovolit nemůžu, tak jsem dal na radu místního zkušeného pěstitele, a pořídil jsem toto hnojivo (10 kg balení) http://www.drogeriemarket.cz/produk...konsky-hnuj-3kg . Před třemi dny už byli kytky zahnojeny. Vím, že to není nic moc, ale podle mě to holky uspokojí :-), když přežili takovou dobu bez hnojiv (2 x zahnojeno výluhem z kopřiv v poměru cca. 0,5 L na 10 L konev, možná ani to ne). Kámoš, co mi tohle hnojivo doporučil, tak má po něm kytky pěkně zelené, zdravé, jak jsem je měl já ještě před měsícem, a na to jak měl oproti mě menší kytky, tak mě začíná slušně dohánět, tak doufám, že to teď taky pojede pořádně. Nejvíce jde nedostatek živin vidět na kytce v kýblu (nemá si kde vzít živiny), ty v zemi jsou na tom o dost lépe,protože v zemi si podle mě nějakou tu živinu vytáhnou. Jinak kytky jsou narostlé celkem solidně podle mě,na to, že jeli téměř bez hnojiv, jde jen o tu nezdravou barvu. Nebo mě napadá ještě jedna věc, ale přijde mi to celkem jako blbost, že by měli kytky moc slunce. Na fleku svítí totiž od východu do západu (na kytkách ještě moc rosy, a už na to smaží slunko). Nemohl jsem si totiž nevšimnout, že jedna kytka, která je napůl pod stromem, má tu část pod stromem pěkně zdravou zelenou, a ta, co je na slunku je taky taková světlejší, nezdravě vypadající. Posuďte sami... (příspěvek 20 poslední foto). Jak lze vidět, tak vlevo je kytka mnohem světlejší, než ta úplně pravá strana. Na fotce ten rozdíl není tak vidět, ale je to celkem dost. Tak mě podle toho napadlo, že některým modelům nemusí dělat zrovna nejlépe přímé slunko celý den, a ještě k tomu hned od východu. A vlastně všechny kytky jsou tak nějak z jedné strany jakoby opálený, a tam, kde dopadá slabší slunko, jsou hezky zelený, a řekl bych, že i mnohem lépe narostlé, hustější, celkově lepší. Večer, nebo zítra hodím nějaké foto...
Peace

Naposledy upravil Laidback 13-08-2010 v 05:46 AM

Old Post 13-08-2010 v 05:08 AM
Laidback
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

foceno skoro za tmy, takže nic moc..

Old Post 18-08-2010 v 20:14 PM
Laidback
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

....

Naposledy upravil Laidback 18-08-2010 v 20:43 PM

Old Post 18-08-2010 v 20:17 PM
Laidback
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Zdravím. tak kytky už jsou všechny v květu, zhruba něco přez týden, akorát white russian ještě nic moc, ale už taky pomalu jde se mi zdá, jinak jsem z toho celkem zklamán ... kytky jsou ukázkovej příklad nedostatku dusíku, ale tak už vím, že se nemá přísun hnojiv podceňovat, pro příští rok :-). Mám je celkem dost napadený taky těma červama, tak jsem použil postřík "Karate", ale teď už je to asi prd platný, tak doufám, že mi to nesežerou celý oproti borcům, kterých kytky jsem viděl, tak to není ještě zase tak hrozný. Ale tak další plus pro příští rok
Dopoledne, nebo odpoledne tu hodím nějaký fotky, fakt to za moc nestojí.. Ale zase je třeba si uvědomit, že kytky jeli téměř bez hnojiv na růstu.. Na květ jsem je zahnojil nějakým chemickým guanem už v tekutým stavu (hodím sem odpoledne foto), jinak mám trochu odlito B cuzz "Bloei" něco přez 100 ml, což je na 10 kytek hovno, a od kámoše mám slíbeno guano od plagronu... Bohužel musím dělat s tím, co je . Jinak bych byl rád za všechny tipy na nějaký bio hnojivo, který lze udělat z čehokoliv, co se dá sehnat všude v přírodě, a nějaký tipy proti čorkám..
Zatííím, a ať vám to pořádně roste, ikdyž v tomhle zkurveným počasí nevím ( to je akorát tak na nějakou plíseň

Old Post 31-08-2010 v 05:33 AM
Host
Host

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od Laidback
Zdravím. tak kytky už jsou všechny v květu, zhruba něco přez týden, akorát white russian ještě nic moc, ale už taky pomalu jde se mi zdá, jinak jsem z toho celkem zklamán ... kytky jsou ukázkovej příklad nedostatku dusíku, ale tak už vím, že se nemá přísun hnojiv podceňovat, pro příští rok :-). Mám je celkem dost napadený taky těma červama, tak jsem použil postřík "Karate", ale teď už je to asi prd platný, tak doufám, že mi to nesežerou celý oproti borcům, kterých kytky jsem viděl, tak to není ještě zase tak hrozný. Ale tak další plus pro příští rok
Dopoledne, nebo odpoledne tu hodím nějaký fotky, fakt to za moc nestojí.. Ale zase je třeba si uvědomit, že kytky jeli téměř bez hnojiv na růstu.. Na květ jsem je zahnojil nějakým chemickým guanem už v tekutým stavu (hodím sem odpoledne foto), jinak mám trochu odlito B cuzz "Bloei" něco přez 100 ml, což je na 10 kytek hovno, a od kámoše mám slíbeno guano od plagronu... Bohužel musím dělat s tím, co je . Jinak bych byl rád za všechny tipy na nějaký bio hnojivo, který lze udělat z čehokoliv, co se dá sehnat všude v přírodě, a nějaký tipy proti čorkám..
Zatííím, a ať vám to pořádně roste, ikdyž v tomhle zkurveným počasí nevím ( to je akorát tak na nějakou plíseň

Hele, jestli tě trápí nedostatek peněz na "bio" hnojiva, tak si jednoduše kup nějaký minerální, nebio. Standard na růst, které tu hodně lidí dřív používalo (včetně mě) byl wuxal super, kterej jde aplikovat i postřikem a jenž je doporučován na hnojení chmele (kterej patří do stejné čeledi rostli jako konopí, takže tím rozhodně nic nezkazíš). Na květ pak OBM [N-1,4, P-9,5, K-7,5], což je podle obsahu prvků na květ velmi příznivý hnojivo. Za obě tyhle zaplatíš ani ne 200. Je zbytečný snažit se o nějaký bio hnojení, když na to člověk nemá peníze. Ve výsledku to pak stejně nijak nepoznáš. A co se týče toho koňskýho hnoje. Pevný hojiva slouží spíš k dlouhodobé podpoře - protože se rozkládají postupně. Takovým je na květ kostní moučka , kterou osobně dlouho používám a mám s ní jen dobrý zkušenosti.

Old Post 31-08-2010 v 10:31 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Laidback
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Díky za rady,a zde je další aktualizace, bohužel jsem nemohl nafotit vše, protože vedle vometali sousedi, tak jsem nechtěl kolem těch kytek moc chodit.

1. foto - Blue Cheese
2. foto - Blue Cheese 2
3. foto - vtipnej White Russian v kýblu
4. foto - Sweet Tooth 1
5. foto - Sweet Tooth 2 mrzák (kolega ho pár dní po přesazení "vysadil")

Old Post 04-09-2010 v 12:51 PM
Laidback
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

1. foto - Vlevo jsou dva White Russians, ta vpravo je Red Dragon
2. foto - Red Dragon
3. foto - pokus o detail "palice" Red Dragona
4. foto - pokus o detail "palice" Sweet Tooth
5. foto - pokus o detail "palice" Blue Cheese

Old Post 04-09-2010 v 12:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás