Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Foilhouse 2010
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Mas to pekne, na genetiku od Greenhousu se ted taky koukam a premyslim co do pristiho roku, tak toto beru jako inspiraci, jsme zvedavej co ti z toho vyjde...
Mno a to vetrani... v tyhle fazi asi kasli na nejake postriky, pokud mas moznost sundej bocni plachtu a melo by to byt ok... ve smes vzdy kdyz jedes ve foliaku tak se tam nejaka ta plisen ukaze... navic koukam ty to nemas nejak moc na sobe, tak nejake to vetrani a bude to ok...

Old Post 04-09-2010 v 09:18 AM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
manillaPaece
Stálý Člen

Karma uživatele manillaPaece - 95% PěstitelskáKarma uživatele manillaPaece - 95% PěstitelskáKarma uživatele manillaPaece - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Diky za Káčka a za příspěvky...
Sundám odpoledne boční fólii, možná vyříznu i jinde z boku ještě pár děr, Kuprikol se bude hodit třeba příští rok na Vokurky :-)

Škoda jen toho počasí, ale koukal jsem a teď přes víkend má být i líp...

Na příští rok mám já už jasno ven půjdou v dubnu 10x Big-Bang (fem), protože mě tahle kytka hodně přesvědčila nejen velikostí palic, ale i vůní, a uvidím ještě jak to bude s chutí...

Jinak možná ke sklizni o prázdninách bude opět Red Dwarf od Buddhy (asi jen 5) nebo Deimos... (tentokrát do černozemě)
Prey že je to taky dobrey zhul...

No a letos na podzim to bude v BOXU od kámoše AK-47 z nefem. semen... Samce dám pak do jiné připravené pěstírny a nechám je na separaci pylu, abych mohl příští rok venku sklízet i semena z kontolovaného opylení...

No a jestli se to počasí neumoudří, a nebude aspoň ještě ten měsíc hezky, tak je to v kopru...

Těším se na další příspěvky...

Hodně srandy všem...

Old Post 04-09-2010 v 09:47 AM
manillaPaece je offline   Profil uživatele manillaPaece   Find more posts by manillaPaece   Foto galerie člena manillaPaece   Click here to Send manillaPaece a Private Message   Add manillaPaece to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
manillaPaece
Stálý Člen

Karma uživatele manillaPaece - 95% PěstitelskáKarma uživatele manillaPaece - 95% PěstitelskáKarma uživatele manillaPaece - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Zdravím Vás...

Tak si tady dovolím O5 přispět...

Až na poslední fotku je to vše foceno dnes, poslední fotka je 14.6.2010...

První je dnes dopoledne pohled zleva...

Druhá je pohled doprostřed na celou White Rhino...

Třetí fotografie je pohled zprava povětšinou na The Church...

Na čtvrté fotografii je box, v kterém za pomocí průtoku vzduchu suším v temnu a při 18ti stupních celsia první sklizenou květinu - The CHurch...

Po přezkoumání pryskiřice pod dětským mikroskopem, jsem zjistil, že má více než polovinu žlázek zabarvenou mléčně až do žluta, a blizny se ukázali zhnědnout ze dne na den...

Kytice se nádherně třpytila na slunci, tak jsem uznal, že je nejvyšší čas ji setnout...Některé spodní palice a větvičky jsem na místě nechal, doufám v opakované květenství...

Zbývající 4 The Church, White Rhino a Big Bang už dostávají jen čistou upravenou vodu...

Hawaiian Snow a Lemon Skank dostali teď nejspíš naposled zálivku květovým hnojivem a příště už to bude asi taky voda...

Jen doufám že to nějaký nemehlo nesklidí dřív než já... Nebojim se že by to někdo odnesl pryč, když mi to v noci zahouká jsem na zahradě asi za 20 vteřin i se psem, ale jen se bojim aby mi mezitím nestihnul jednu říznout...Předčasná sklizeň by byla škoda, teď když se udělalo konečně aspoň trochu hezky a když to přestalo plesnivět, doufám v úspěšný dokwět...

Tak zas někdy... A díky za Ká...

Toto je 14.6.2010 to byly ještě malinký...

Naposledy upravil manillaPaece 14-09-2010 v 11:42 AM

Old Post 14-09-2010 v 11:29 AM
manillaPaece je offline   Profil uživatele manillaPaece   Find more posts by manillaPaece   Foto galerie člena manillaPaece   Click here to Send manillaPaece a Private Message   Add manillaPaece to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
manillaPaece
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Po dlouhé době jsem O5 zde, abych Vám sem hodil pár fotek z letošní sklizně...

1. fotka BYLO White Rhino asi dva týdny před sklizní, za ním Hawaiian Snow a Lemon Skunk...

2. fotka BYLO také White Rhino, tentokrát z jiného úhlu...

3. fotka BYL Lemon Skunk před sklizní...

4.fotka BYLA Hawaiian Snow 2 týdny před sklizní a chudinka nepřevázaná...

A poslední fotka BYL Hawaiian Snow převázaný 2 týdny před sklizní a oholený od listů 1 den před sklizní...

Až to uschne hodím smoke report...

Zatím můžete tipovat kolik toho zhruba bude, i když sám to asi nezvážim, páč toho dřív půlku vyhulim...

Old Post 10-10-2010 v 10:08 AM
caseage
Stálý Člen

Karma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

tak toto je fakt dobrej Foilhouse líbí se mi toto provedení jen škoda že v paneláku to neudělám je to taková letní chlapská svatyně

Old Post 10-10-2010 v 12:04 PM
caseage je offline   Profil uživatele caseage   Find more posts by caseage   Foto galerie člena caseage   Click here to Send caseage a Private Message   Add caseage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pete
Stálý Člen

Karma uživatele Pete - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

caseage

To jsi vystihl přesně tu letní chlapskou svatyni, taky jednu mám a řeknu ti, že není nic lepšího než si tam po ránu dát židli, zapálit si a vychutnávat si ty dvoumetrové potvory co tě obklopují.

Old Post 10-10-2010 v 16:18 PM
Pete je offline   Profil uživatele Pete   Find more posts by Pete   Foto galerie člena Pete   Click here to Send Pete a Private Message   Add Pete to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caseage
Stálý Člen

Karma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

citace:
Původní příspěvek od Pete
caseage

To jsi vystihl přesně tu letní chlapskou svatyni, taky jednu mám a řeknu ti, že není nic lepšího než si tam po ránu dát židli, zapálit si a vychutnávat si ty dvoumetrové potvory co tě obklopují.

věř že si to hned předtsavuju už jen pohled na to co si sám pěstuješ tě musí psychycky povznést
achjo ja nechci být králik v králikarně (v paneláku )

Old Post 10-10-2010 v 17:15 PM
caseage je offline   Profil uživatele caseage   Find more posts by caseage   Foto galerie člena caseage   Click here to Send caseage a Private Message   Add caseage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás