Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Foilhouse 2010
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
manillaPaece
Stálý Člen

Karma uživatele manillaPaece - 95% PěstitelskáKarma uživatele manillaPaece - 95% PěstitelskáKarma uživatele manillaPaece - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Ha há, tak to děkuji....

Začal jsem to navíc ještě zakrývat a tím jim dávám 12\12, květiny jsem ohnul pomocí provázku, až na Hawaiian Snow a Lemon Skunk, ty chci nechat růst pěkně tak, jak mají... Mám teď spoustu nových výhonků... Jen to foto bych rád pořídil, a nemám čím...

Zakrývám to pomocí zelené fólie, kterou mám ve 2 vrsvách, a ukotvené nahoře (nejvyšší bod střechy tvaru A )... Strany mám zakryté až na tu jižní...A prostě jim tu fólii přehazuju ze strany na stranu, takže je to nahoře jakoby zavěšené v půlce, a když má být světlo, jednoduše přehodím fólii z jedné strany na druhou, a je to... Tím je vedne fólie na jedné půlce jakoby 4x (2x2 vrstvy)... Doufám že mi to nigdo nesklidí... To by nas.alo... Takový práce s tím už od jara... Ale já to dělám rád, a hlavně pro zábavu...

Old Post 26-07-2010 v 06:17 AM
manillaPaece je offline   Profil uživatele manillaPaece   Find more posts by manillaPaece   Foto galerie člena manillaPaece   Click here to Send manillaPaece a Private Message   Add manillaPaece to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
manillaPaece
Stálý Člen

Karma uživatele manillaPaece - 95% PěstitelskáKarma uživatele manillaPaece - 95% PěstitelskáKarma uživatele manillaPaece - 95% Pěstitelská

Obecné PHOTOS Příspěvek č. 34

Kamarád mi dovolil z poslední baterie nafotit pár fotek... Takže tady sou...
První je jak jsem to uvnitř povázal
Druhá je zevnitř
A třetí, kudy sem jde světlo, a toto přikrývám je to prostě velká fólie a ta se přehodí přes půl střechy...

Old Post 26-07-2010 v 11:56 AM
manillaPaece je offline   Profil uživatele manillaPaece   Find more posts by manillaPaece   Foto galerie člena manillaPaece   Click here to Send manillaPaece a Private Message   Add manillaPaece to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
manillaPaece
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

Je to jako největší HARDCORE....

Člověk na jaře vysadí semeno, a než se naděje, je tu masa zeleně... Prospěch pro tenhle svět, tak jako asi hodně moc čistýho vzduchu k dýchání, hodně moc bylinek k pokouření... Hodně radosti a srandy...

Je to úplně k nepochopení, jak se tenhle svět ničí sám... Zákony jsou tak stupidní, když nám povolí 5 rostlin, které stejně nemůžeme usušit... Proto já na zákony S.RU...

Zrovna včera, jedu kolem kámika, co má ve vokně jednu kytku... Na to že je ta kytka ve vokně, je dost pěkná... A jedu zpátky, a dva buzíci v modrým, s čepičkama mu tam klepou na dveře...

Nebo diskriminace lidí, co nosí dredy... Všichni se za tebou ohlíží, říkají si: Ten vypadá jak kdyby vylezl z žumpy... To je Hašišák...
A nikdo si ani neuvědomí, že člověk co má dredy se třeba myje víc, než někdo kdo je nemá... A nebo ani nemusí kouřit konopí... Znám 2 takový, co maj dredy, brko měli v puse jen jednou, a nic to pro ně neznamená...

Do letošní sklizně přeju VŠEM, aby sklidili to co si zasadili, aby měli parádní výnos, aby jim to smrdělo přes 2 sakly na metr z kapsy... Aby nikdo z vás nepoznal, jaké to je přiběhnout ve 2 ráno na zahradu když zahouká alarm a mlátit baseballkou cigány po hlavě...

Nejhorší je ta skáza...
Když už viděj že to nemůžou ukrást, tak to aspoň uříznou... To pak člověku urve kus srdce, a už nemůže dál... Jednou se to stalo mému kamarádovi... Měl na zahradě asi 15 keřů, a asi v polovině květu mu 3 ukradli, a zbytek odřezali u kořene... Svině... Já je tady načapat tak jim polámu ruce a nohy...

Takže si dem ubalit pěknou mrkev, a budem se mít radši všichni rádi...

Naposledy upravil manillaPaece 27-07-2010 v 10:01 AM

Old Post 27-07-2010 v 09:51 AM
manillaPaece
Stálý Člen

Photo Příspěvek č. 36

Tak tady jsou opět nějaké fotečky.... Mám už svůj foťák, takže paráda....

Na první fotce vidíte jak to vypadá po zálivce PK 13-14

Na druhé je to co není vidět na té první, tedy za roh...

Na třetí je to jak vypadá fóliák zakrytý...

Na čtvrté je trochu kuriózní foto, to ještě když tam nic nebylo... Foceno 11.dubna 2010...

No a na páté ja Hawaiian Snow, která už začla nakvétat...

Do zítra snad další update...

Old Post 31-07-2010 v 15:02 PM
manillaPaece
Stálý Člen

Příspěvek... Příspěvek č. 37

Vzhledem k tomu že jsem svou galerii našel až na 3. straně, tak přispívám dalšíma dvěma fotkama... V očekávání na reakce lidí, kteří si to tady prohlíží... Díky všem za Káčka...

Je to cca 12. den květu, ale fakt asi, protože to přesně nepočítám...

Zakrývám teď o půl osmé večer a odkrývám ráno po zazvonění budíku, v 7:30 začínají dopadat první fotony...

pH je 5,8 - 6,2

EC je 1,60

Old Post 11-08-2010 v 10:52 AM
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

k JE Dobře , Ze Kolem Toho , Tak litas, STOPRO se to potom vrátí ! mam to vyzkoušené , taky vždycky jedu Na svačinu z práce v 9 Rano abych zapl skříň atd. . atd. . : ) at tokvete : )

Old Post 11-08-2010 v 13:17 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
manillaPaece
Stálý Člen

CCA 3. týden zakrývání Příspěvek č. 39

Pěkné hroudy to začíná tvořit...

pH 5,9

EC 1,80

Hnojím teď: Bio Bloom, PK 13-14, Bio Grow (1ml\ 1L jako tonikum)

1. je palička White Rhino

2. je palička Big Bang

3. je palička The Church

4. pohled doleva

5. pohled doprava

mimojiné zpoznávám, jak krásná rostlina konopí je...

Old Post 19-08-2010 v 12:36 PM
manillaPaece
Stálý Člen

ADDITION Příspěvek č. 40

Pohled na všecky mé krásky... 4 týdny květu za námi..

Old Post 26-08-2010 v 18:49 PM
manillaPaece
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

1.Big Bang
2.Lemon Skunk
3.White Rhino
4.The Church
5.Lemon Skunk

Všechno from Arjan - Greenhouseseeds company...

Old Post 26-08-2010 v 18:53 PM
manillaPaece
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

1.Big Bang
2.Hawaiian Snow
3.White Rhino
4.The Church
5.Lemon Skunk

Všechno from Arjan - Greenhouseseeds company...

Old Post 26-08-2010 v 18:55 PM
manillaPaece
Stálý Člen

Palec dolů UPDATE Příspěvek č. 43

Jsem zde přátelé zase, tentokrát nepotěšen...
Vyskytla se plíseň... Dnes bylo odstraněno veškeré zatmívání, byl krásný den, alespoň u nás bylo oblačno až skoro jasno...
Zítra zrána proběhne aplikace prostředku Kuprikol... Zasáhlo to zatím 3 menší paličky u Big-Bangu...

1. Pohled Doleva
2. Pohled Doprava
3. Big-Bang
4. White Rhino
5. The Church

Old Post 03-09-2010 v 16:38 PM
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

kámo no nevím jestli není na postřik proti plísní trochu pozdě,aplikuje se to když to ještě nemá květy,ono se to napije do těch šišek a zkazí ti to nejen chut,ale navíc většina těchto přípravků jsou karcinogení,no já bych to pak nehulil,prostě budeš muset hlídat každý den a otrhávat co splesnivělo,jinak to nevidím ,rozhodně bych na to nic nestříkal.jinak jsou moc pěkné,K+ letí za tebou.

Old Post 03-09-2010 v 16:50 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
manillaPaece
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Díky za příspěvek... Dobrá, aplikovat to zatím nebudu, ještě počkám... Jen se bojím abych tam jednoho dne nepřišel, a nebylo to plesnivý celý... Rostlina která byla napadena plísní, tedy Big-Bang, má tak 3 týdny do konce... Tak uvidíme... Jen kdyby bylo slunko...

Old Post 03-09-2010 v 16:56 PM
kawi
Stálý Člen

Karma uživatele kawi - 94% PěstitelskáKarma uživatele kawi - 94% PěstitelskáKarma uživatele kawi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

zkus vetrat,,me to celkem pomohlo,,,

Old Post 03-09-2010 v 17:51 PM
kawi je offline   Profil uživatele kawi   Find more posts by kawi   Foto galerie člena kawi   Click here to Send kawi a Private Message   Add kawi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

jj,větrat co nejvíc každopádně,když tak to stříkni třeba jen něak na listy aby to moc nezasáhzlo palice,určitě to hlídej každý den celé prohlídni i když to zabere spoustu času,tak se to vyplatí,máš moc krásné kytí a bylo by to velká škoda nechat zhnít a bacha začíná období čorek.at to kvete ,zatím

Old Post 03-09-2010 v 18:24 PM
manillaPaece
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Větrám o 106... Mám tam 2 x VKO 125 jako přítah dole, takže nahoře to přetlakem fouká ven... Jen si řikám, že bych to moch otočit a dát je aby foukali ven, a přítah pasivní, protože se mi zdá že takhle to tu vlhkost žene spíš dovnitř... Doufám že dneska zas bude polojasno... Navíc jsem včera sundal všechno to zakrejvání, a perioda venku zatím jen 10 hodin tmy... Bojim se že se to protáhne, nebo dokonce začne zas růst.... Jinak jsem včera zkoušel hulit paličku z Big-Bangu, co sem si nasušil v PC narychlo, a nic moc... Čekal jsem od toho víc, nejspíš to chce nechat přezrát... Protože Arjanovi tam z toho teče šťáva většinou taky až v posledních dvou týdnech... Na to větrání jsou otevřené dveře a 2 ventilačky (1m2), a asi sundám fólii z jedné strany, a to kdybych udělal tak tam půjde vzduch otvorem 6m2 (2x3m2)... No a to už by to plesnivět nemuselo... Bud Rot Stop je určitě dobrý přípravek, ale já už dal 1700 do semen, a 1000 do hnojek... Ovšem pokud se plísně nezbavím, kupuju ho hned...

Old Post 04-09-2010 v 06:23 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás