Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jo, toho jsem si ani nevšiml.. Byla to hloupost, protože kytka je měla jako zdroj (zásobárnu, chceš-li) živin.. Když jí ty listy odstraníš, tak nemůže fotosyntetizovat -> ztrácí energii..
vdaka za komentare
dragan, eclips---aj ja som si to cele nechal prejst hlavou cez vykend a nechcem zbytocne vrazat 90eciek do zbytocne velkeho odsavania
preto som si namontoval sunon 120x120 http://www.jameco.com/webapp/wcs/st...oductId=1585338
prave som ho namontoval zatial mam pasivny pritah uvidime ako sa bude teplota pohybovat...
Machoman--rozumnej duvod asi nemam mozno iba esteticky ale dufam ze podla nasledujucich foto uvidis ze sa nic take strasne nestalo
poschodia mi rastu strasne na husto ale pomali.
Díky za K+.. Jinak kytí vypadají skutečně dobře.. A ještě k listům.. Stříhej je fakt jen v krajní nutnosti (nedostatek světla spodním částem a tak).. Opravdu jen střídmě.. Až je kytí nebude potřebovat, tak je odstraní sama.. Btw: Koukám, že začínáš roztahovat do stran.. To je dobře.. GL E
eclips- niekto mi tu uz raz radil aby som ich co najviac poroztahoval do stran
ja sa tomu velmi nerozumiem ale nezda sa vam ze su strasne male vzhladom nato ze som ju sadil 25.07.2010
nemal som doteraz odsavanie takze teplota bola trosku vyssia.
niekolko krat denne ich postrekujem odstatou vodou cez rozprasovac.
Původní příspěvek od peto33 eclips- niekto mi tu uz raz radil aby som ich co najviac poroztahoval do stran
ja sa tomu velmi nerozumiem ale nezda sa vam ze su strasne male vzhladom nato ze som ju sadil 25.07.2010
nemal som doteraz odsavanie takze teplota bola trosku vyssia.
niekolko krat denne ich postrekujem odstatou vodou cez rozprasovac.
No, ten někdo jsem byl já.. (John88).. Smáznul jsem si omylem svůj účet.. Buď rád.. Rostou moc dobře.. Jak vysoko máš světlo?
Edit: Kolik měří?
Edit II: Jak se Ti změnila teplota?
super -)
tvoje otazky zodpoviem asi najlepsie fotkou celeho boxu ktoru prikladam
josip-vdaka holky som zasadil 25.07.2010 prve dve naklicene semienka
27.07.2010 druhe dve naklicene semienka
eclips-- rastu uz skoro 30dni mne sa to fakt nezda
svetlo je cca: 5-10 cm nad rastlinkami
rastlinky sa snazim ohybat do sirky takze to ide na ukor vysky ale zhruba tak 10cm maju.
teplota teraz v boxe je 30stupnov a medzi rastlinkami 26stupnov pretoze na ne fuka ventilator
teplota predtym nez som namontoval odtahovy ventilator bola zhruba o 3-4 stupne vyssia
vlhkost 50percent
Hlína: No, možná trochu začni.. Myslím, že můžeš začít podle minimálních hodnot v návodu a pak postupně přidávej.. Ale sleduj kytí, jak na to ragujou.. Vlhkost: Pokud máš 50% tak už vlastně nemusíš, mohlo by stačit jen rosit čistou vodou.. Stejně to pak na květ budeš snižovat.. Pořád si říkám, jestli by nebylo na škodu tam hodit stínítko, protože se takhle podle mého připravuješ o světlo.. Jinak těžko říct, jestli ještě vyletí..
Edit: Ale měsíc už je docela dlouho.. Ještě mě napadá.. Kontroloval jsi kořeny? Jestli mají ještě kam růst?