Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Řeším tady taky jeden takovej problém se stále žlutými listy. Třeba ikdyž kytku nezaleju 3 dny tak má pořád nějaké nové žluté listy. Neví někdo čím by to mohlo být ??
Žlutý listy můžou bejt z různejch důvodů, přehnojení, blbý PH, někdy teplotní šoky pokud je kvítí venku a je to citlivější model. Doporučuji projít FAQ o nemocech, sice je to na dýl, ale je to fakt ucelený. Jinak hlavně když je trošku víc zima a třeba do toho zaprší tak to zežloutne hned. Ale i to hnojivo nedělá dobrotu. Nicméně mě to nikdy moc nevadilo, aspoň nějaký opadaj a prosvětlí se to
Díky do FAQ určitě nakouknu.....
- jelikož už 2 - 3 týdny pravidelně prší tak to nejpravděpodobnějc bude přelitím....
- PH bych vyloučil druhá kytka roste o kus vedle a je pěkně zelená.....
A teď ještě jeden velkej problém !!! NA kytce se mi obejvily vykousaný díry do stonku a na každým tom vykousaným míste se vždycky stonek rozšírí a mám dojem že v tom stonku jsou nějací červi či co ? Nesetkal se s tím někdo ?
Před chvilou se tady přehnala slušná bouře a odnesl to nejvíc Hempstar kde se ROZLÁMALY všechny větve !!! Tak sem se to snažil všechno svázat k sobě z důvodu že by to mohlo snad srůst. U Snow White to odnesly 2 větve, jednu sem se pokusil svázat a druhou sem radši odřízl.
Proto se vás ptám jestli je tady nějaká naděje že by se to mohlo zas chytit ? Celkem do toho i nachcalo tak že nebude nouze i o plísně ! Hempstár je na plíseň hodně náchylnej.
Nebo se mám na to vykašlat a radši to hned sklidit. Sice to nebylo moc obsypaný ale skouřit by to snad mohlo.
holky máš pěkně košaté , je videt že jim nic nechybí a staráš se. A po té bouři zda jsi větve svazal tak udělaj v prasklým míste kolínko a povalej dál z toho bych strach neměl.Max. se chvilku pozastaví, protože budou muset dat hodne sil do obnovy ale nevěš nad tím hlavu. Ať to kvete.
Původní příspěvek od CwincZ Před chvilou se tady přehnala slušná bouře a odnesl to nejvíc Hempstar kde se ROZLÁMALY všechny větve !!! Tak sem se to snažil všechno svázat k sobě z důvodu že by to mohlo snad srůst. U Snow White to odnesly 2 větve, jednu sem se pokusil svázat a druhou sem radši odřízl.
Proto se vás ptám jestli je tady nějaká naděje že by se to mohlo zas chytit ? Celkem do toho i nachcalo tak že nebude nouze i o plísně ! Hempstár je na plíseň hodně náchylnej.
Nebo se mám na to vykašlat a radši to hned sklidit. Sice to nebylo moc obsypaný ale skouřit by to snad mohlo.
Předem děkuji všem za odpověď.
hele, mně se na balkoně po jedný bouřce ulomily taky na 2 kytkách 2 hlavní větve - jhedna byla na odpis uplně,ale druhou jsem provázkem a izolepou ( ) tu větev připevnil a "zadlahova" a kyti roste bez problémů dál, tak snad se ti bude vést podobně dobře..
Ještě to možeš zapatlat štěpařským voskem a žlutý listy jsou hornormální pokud tedy jde o velký listy z toho si hlavu nedělej, kua ty dirky mě docela postrašily fuj fuj to nechcu. Pokud zjistíš co to je a jak proti tomu dej prosím vědět.
Směs vosků a pryskyřic pro ochranu řezných ran a roubů na dřevinách. Nu a prodává se snad v každým zahradnictví, baumaxu, mounfieldu, obi, hornbachu a tak.
Vono se to tím oblepí a tak se do té čerstvé rány nedostane něco co tam nepatří, jako když si dáš náplast na bodné, sečné a tržné rány po nějaké príma domácí oslavičce.