Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No na rust jsem pouzil nejakou no-name 250W, ale na kvet jsem dal Flower X-treme Spectre 400W. Na rustu byly asi tak 30 dnu, hnojeno pouze radou od Metropu, celou dobu jsem se snazil vyrovnavat PH tak na 6, zalevano destovou vodou. O zbytek se postarala priroda :-) Ja jsem sam moc zvedavy kolik toho bude, ale radeji pocitam tak 200, at pak nejsem zklamany :-)
A jen takova napoveda pro ty, co radi tipujou. Ze srandy jsem to zvazil po kose, at si udelam predstavu kolik to ztraci vahy pri suseni a ma to tak jak to je na foto priblizne 2,5 kg vsechno dohromady... :-) Kdyby to tak zustalo :-D
Ahoj
Na poprve je to povedene k+
tipovat nebudu ale bude toho dost,80% vlhkosti se odpari zaver si muzes udelat sam kolik toho bude.
to vybaveni je vyborny dost si do toho vlozil ale to je dobre nema se setrit
preju jen pokroky do budoucna
Diky vsem za zajem o tema a tipy, pridam jeste posledni foto, jak to hezky schne, uz se nemuzu dockat ochutnavky... :-) Az bude hotovo, napisu sem vysledek! :-)
Zdravím ve spolek!
Tak jsem tady s konečným výsledkem... Sám jsem nečekal, že toho bude více, než jsem doufal... Osobně jsem si tipoval 200g at nejsem ve finále zklamaný :-) No abych to zkrátil, tak úplně totální součet sušiny je -
450 G
1. místo : Rouss - 450g = K+ :-)
2. místo : Robes - 400g
3. místo : gremlin101 - 399g
Chuť i vůně je velice dobrá, více high než stoned bych řekl... Přidám ještě nějáké foto a makro paliček... Musím říct, že jsem s výsledkem zcela spokojený, takže děkuji všem za užitečné rady do mých začátků!
Růst - 18 x 20 = 360 x 0,25 = 90 kW
Květ - 12 x 59 = 708 x 0,40 = 283,2 kW
90 + 283,2 = 373,2 kW
373,2 / 450 = 0,8293 GE
Snad to mám spočítané v pořádku, použil jsem rozdílné wattáže na růst a květ, tak mi to trochu stížilo výpočet, snad jsem to pochopil dobře, případne prosím o korekci výsledku :-)