Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už pomalu přepíná na květ, takže začínám
hnojit > Dávkování : 2ml Alga bloom (středa)(neděle)
No-Name ,
Přepínám na fázi květu
Dávkování : 2ml Alga bloom (středa)(neděle)
Přiblížené foto (fáze květu)
/No-Name/
No-Name
Také jako u předešlích kytek přechází na fázi květu.
Jestli hledáte vrcholek tak ho nehledejte ohl jsem ho a nalomil do pravého úhlu směrem dozadu, aby se při denním slunci vracel zpět do původní polohy a zpevnila se jeho část, kterou jsem z ohl a nalomil, takže přes nalomený vrchol bude proudit víc živin>větší výnos>víc pálek
A nakonec, jako vždy jsem si nechal 2x Low Killera
Low killer č.1
Ještě nepřepl na květ, takže dále aplikuji
> 2ml Alga grow (středa)(neděle)
Low killer č.2
též ve fázi růstu Dávkování : 2ml Alga grow (středa)(neděle)
Low killer č.2
Pohled z boku
Low killer č.2
Samozřejmě mám oba 2 Low killeri ve truhlíku, ale jak jsem hlavní stonek našponoval tak najednou křup. tak jsem to rychle svázal jak se dalo > regenerační schopnosti konopí opět nezklamali a tak roste pořád dál.
AH Final Solution - řada Advanced Natural Power, zlepšuje chuť rostliny, proplachuje přebytečný rostlinný odpad a zbytky hnojiv, prevence plísní, používá se 2 týdny před sklizní, nekombinovat s žádnými hnojivy, vhodné pro všechny typy hydroponických substrátů, kokosu i do hlíny.