Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska jsem si přivstal abych nemusel jít kontrolovat kytky odpoledne až bude nesnesitelný hyc. Na místě mě čekaly dva překvápka. Špatné a dobré. Jedno AKačko bylo zlomené a trochu "okopané" od nějakého zvířete, asi srny. Nícméně i po zlomení kytka pořád žila, takže jsem ji trochu podepřel a stonek zpevnil u země kameny viz. foto. Ale budu kolem ní muset vymyslet nějakou ohradu, protože zvířatům se tam asi dost líbí. Druhé překvápko bylo u druhého AKačka. Čekal jsem že po 3 dnech 30°C hyců bude úplně vyprahlé a seschlé, ale jak můžete vidět na fotkách, tak bylo úplně vpohodě, asi je tam dobrá vlhkost, hlavně je tam pořádná rosa. Kalhoty jsem měl úplně mokré než jsem se k ni dostal.
Fotky kytek z balkonu přidám odpoledne nebo k večeru.
Čau, neboj kyti to zvládnou. Já lámu úmyslně, valej pak pěkně nahoru menší větývky a celkově je to líp prosvícený. O kyti, že by byli v zemi seschlý se taky neboj. By ses divil jaký už má kořeny. Si veme ze země co potřebuje. Možná bych kyti obsypal nějakým sráčem proti slimákům. Ať se daří
Další aktualizace. Slunko peče a kytky rostou. Red Dwarfy mají za sebou 76 dní což je víc než udává banka (65), takže jim dávám max. týden a jdou viset kořenama vzhůru. Jeden Dwarf jsem musel setnout už dneska protože se o něj zlehka pokoušela plíseň. Jsou pěkně obsypané, ale paličky nic moc. Měl jsem počkat měsíc, propršený květen jim moc nepomohl. Ale tak na měsíc, možná i dva bude co kouřit Největší Dwarf má 52cm, nejmenší 22cm.
Tohle by měl být taky Red-Dwarf, ale já si spíš myslím, že v seedbance asi zaměnili 1 semeno a dali jiny autoflower. Má úplně jinou stavbu něž ostatní 4 Red Dwarfi a ani se tak nevytáhla ale má patra těsně nad sebou a listy vypadají taky zdravěji a mnohem silněji.
A ještě dvě Power Widow. Vypadají zdravě a docela porostly. A málem bych zapoměl, dneska začínám 1. den zatemňovat. Musím je mít totiž do půlky září sklizené.
ZDAR nechci se navážet ale ty dwarfy nevipadaj moc dobře co? nejspíš měli málo světla sou hodně řídký co sem viděl stejnou genetiku co tady jede místní člen tak je to uplně o ničem jinym ale jinak pěkný ať se dáří a karmice pro radost
Vpohodě. Už jsečm výše zmiňoval, že jsem je vysadil zbytečně brzo (26.4.). Propšený květen je na nich znát. Sice toho moc nebude, ale jedna usušená a už zhulená kytka byla docela solidní pohulení
hodím, ale budou se fotit víceméně postupně, už jsou totiž jen 3 dwarfi co rostou a jeden se teď suší. A z těch 3 co rostou, tak jeden ještě poroste určitě aspoň o týden déle než ty 2.
Dneska jsem seknul dalšího dwarfa, měl 91 dnů. Paličky nic moc, nebo spíš nic než moc. Ale osypané jsou krásně, věřím že to bude zhulovat dobře.
Ochutnal už jsem včera i toho předešlého dwarfa. Je na něm znát vliv sativy. Žádný stoned ale pěkně energický zhul. Sice toho bude tak na 4 špeky z každého dwarfa, ale za to kvalitní špeky. Gramy si netroufám odhadovat a myslím že by to ani nemělo cenu)
Krasavci... doufám že mi vyrostou taky takoví :-D mám 3 co už jsou nad zemí tak uvidíme jak budou pokračovat.. jo a jak dlouho jim trvalo než začli pořádně růst? mě už včera vyklíčili a pořád nijak extra nerosotou dá se říct že jsou zhruba stejné.. i tvým trvalo dýl než jim ty první listy začly pořádně růst? jinak K+
no, já jsem je vysadil zbytečně brzy (26.4.) a celý květen pršelo, jen 2 dny v květnu svítilo slunko! Takže moc nerostly a dost se to podepsalo na palicích, nebo spíš paličkách.