Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kurec, jak o tom začínají špekulovat f američce, tak to máme do 20ti let i tady..začínám si myslet že se legalizace ještě za svého života tady v tom našem cipově dočkáme :-))
Hm, že už by nehrozilo 5, popř. 10 let ale jen rok? Tomu se říká změna zákona.
no, pokud jim neprokážou ještě dodatečně, že s tím kšeftovali...třeba nějaká zajímavá sms v telefénu...nevínná lež fízla při výslechu typu "kamarád už nám všechno řekl tak to vyklop" a podobně..
kurva když už něco vezu, tak se nesesypu,ni?.kamenný xicht,působit sebjistě a hlavně auto vpořádku kurec!
no, pokud jim neprokážou ještě dodatečně, že s tím kšeftovali...třeba nějaká zajímavá sms v telefénu...nevínná lež fízla při výslechu typu "kamarád už nám všechno řekl tak to vyklop" a podobně..
kurva když už něco vezu, tak se nesesypu,ni?.kamenný xicht,působit sebjistě a hlavně auto vpořádku kurec!
Deláš jako by jsi nikdy nevezl vepředu-viditelne huličky nádobíčko
..jj ale dálniční známku mám na dálnici vždycky :-) ...než benga vylezou z auta nebo než dojdou k tomu mému, tak mám nářadí na záhul uklizené a ještě stihnu aji nevinou grimasu nahodit :-)) (zatím teda..)
Původní příspěvek od Ruprecht ..jj ale dálniční známku mám na dálnici vždycky :-) ...než benga vylezou z auta nebo než dojdou k tomu mému, tak mám nářadí na záhul uklizené a ještě stihnu aji nevinou grimasu nahodit :-)) (zatím teda..)
strasnej debil srsly!!!pripomina mi to ten stejny hnuj co nam tlaci pani politici...........zavirani hospod atd za opakovany prodej alkoholu detem
a o trave nam nepovedel vubec nic noveho! ......regulace,kontrola,buzerace ....tje demokracie komanc jeden [vazne me tento clanek nakakal]