Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak. Dnes jsem koupil druhý ofuk, jeden mává kytkama druhý pere do výbojky. Trochu jsem je nakonec i prostříhal. Celé listy asi 4 a jinak jen čepele. V bedně je 28,5 stupně a stále 66 vlhko. Děsím se závěrečné fáze květu.
ja si myslim ze v pohode, kytka za rychlo zaceli a teraz ti este rastie, takze s tym problem nebude mat. Mne sa podarilo uz nejeden vrsok zalomit a vzdy sa to krasne zacelilo a vo vysledku nebol poznat rozdiel. Naopak mi pride, ze ked kytky dobre trenujes na raste (sialene ohynanie a zalamovanie), tak su potom silnejsie, mohutnejsie, vynosovejsie.
Takže pokračuji dále. Nedostatky prvků se dost eliminovaly a teď vnímám nedostatek fosforu mírný. Přesvícení už se nerozšiřuje, teplota snížena na 28°C. Zde pár fotek z 23. dne květu. Poznáte Shivu:-)?
Škoda, že žádné reakce:-( Objevily se zas nějaké mrdky nemoce... Přidávám fota z 26. dne květu. Teplota 28.8 maximalka, pH v pořádku, hnojeno dle schématu metrop. Buď to bere nějaká mrdka plíseň nebo věčný zápas s fosforem:-)? Na první fotce je vidět pokles listů, je to problém jedné kytky a myslím, že to je pozdním zalitím (4dny bez) a tím, že si to stíní, tak se to pozohýbalo. Za připomínky budu rád. Hodně rád:-)
Ahoj,podle mě to bude fakt tim pH, Metrop je spis hnojka pro hydro a každá hlína obsahuje něco co se tomuto plevelu nelíbí, já používám pouze MR1,MR2, Calgreen,Enzymy a PK s pH okolo 5,2(po celou dobu růstu i květu) a kytky neměly nikdy problémy s výživou, jen kdysi když jsem pěstoval v kokosu a hnojil mixem plagron a metrop a stálo to za kulové
Od postřiku calgreenu vubec nic nečekej i když je ve vražedné koncentraci( do vody ho dávám 1ml/10l)
DObrý postřeh. Od postřiku calgreenem nečekám taky nic. Už:-) Já to dávám podle schématu všechno. A co s týče pH tak jsem měřil vstupní tj 6.1 a výstupní je 6.0... Ty oproti metropu přidáváš ještě PK? Chci taky koupit ještě navíc... Ale jinak mi mepřijde OK lít do kytek ph 5.2... Toho se bojím. Navíc ve tvých threadech jsem viděl, že to tak liješ proto abys docílil výtoku správné hodnoty pH nebo se pletu?
konečne stadium... pokud se to nezasstavi tak ji asi seknu at mi to v pripade neceho jineho nez nedostatku nepreleze na uplne vsechny rostliny... nejvice se to projevuje na shive co je hned vedle a doted nemela vubec zadne problemy...
navic byt to spatnym pH tak to prece musi odnes vsecky kytky stejne ne? Kdyz jsou stejny model i ve stejne hline... jedna kytka je na hovno, druha v pocatecnim stadiu zloutnuti a tri uplne ok. Navic se na zdravych listech te hodne zlute projevuje jakoby prehnojeni, kdy jsou tmave hnede cepele na zoubcich po okrajich
Jedu sadu Metrop a LightMix + 400W 1,5 m3 a zadne problemy... Co ja jsem slysel, tak na Metrop sama chvala, tak nevim... Zatim jsem jen vypozoroval savle z nekterych listku - pry to je udajne reakce na hnojivo... Chce to s tim postupovat spise opatrne, jelikoz je moc koncentrovany... Ja bych to videl na problem nekde jinde - mimochodem taky valcim se Shivou Shanti udajne...
no prave ze je... ale take jsem slysel ze pri prechodu na kvet je tam problem u toho fosforu, jelikoz je az v patem tydnu docela velka davka... ted se ma zvednou mr2 o 25 ml tak uvidim co vypozoruju...ja jsem mel shivu uplne v pohode a ted jde pomalu do hajzlu...
No tak to jsem zvedavy. Nestras, ze mi to taky pochcipa... U me by to snad melo byt v poho, jelikoz znamy co mi dal ty rezy jede taky Metrop a hlinu, prakticky to same... Alespon mu osobne to problemy zadne nedela. Jinak u me PH 6-6.2, nevim jak ty, na vecer se mi to tu nechce hledat :-) A co tam mas za substrat? Prakticky jsem za celou dobu co ty rezy mam az do ted nevypozoroval zadny zluty list (mozna tak dva na spodku) maximalne ty savle, jinak se mi zda barva a vubec ty kvetiny OK, tak uvidime...
Zdar,to že jsou metropy spíš na hydro je blbost, mám s nima odjetý kola v hlíně bez nejmenšího problému. Grázle to se ti objevuje jen na těch mega velkejch starejch listech?Jestli jo tak je to normální, ta kytka nebude držet velkej list pořád, prostě ho vyčerpá a odhodí.
Původní příspěvek od masterblaster Zdar,to že jsou metropy spíš na hydro je blbost, mám s nima odjetý kola v hlíně bez nejmenšího problému. Grázle to se ti objevuje jen na těch mega velkejch starejch listech?Jestli jo tak je to normální, ta kytka nebude držet velkej list pořád, prostě ho vyčerpá a odhodí.
objevuje se to ne vždy na největších a starých. Ale vždy na velkých. Mohu vyfotit kytku v globále. Vždy se na tou udělají takové mléčné flíčky co skoro nejdou vidět a pak to celé zežloutne. Ale taky pozoruji, že se to nešíří a menší listy se tváří trochu přepáleně. jinak se kytky krásně cukrují.