Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jo kluci, holky.. skříň teda neni malá, ale jsem s ní spokojen.. Pro Vakiduvaje... Nebudu vám sem přece psát nějaký hovadiny. Květináče měří asi 23 cm, ale Tvuj odhad teda nic moc. Musíš brát, taky třeba, že nejsou vrchovatý a taky, že jsou foceny trochu z výšky.. Když jsem to sem psal, měly tolik kolik jsem psal- od hlíny.. Teď kvetou asi 25. den a nic hezčího jsem ještě neviděl :-) Kytičky jsou krásný, zdravý, Jackové je nepřerostli, jen na šířku a kytí jsou v průměru 50 čísel (45-55) Těšim se, až vám nějaký foto pošlu. Nemam káblík, tak zatim budou jen pro mé oči, začal jsem dokrmovat pk 13/14, když je stříkam phyťákem, vemu si je pěkně po dvou po třech do vany, přimícham někdy i decentek fishmixu a postříkam je jak svině ze všech stran... Ještě měsíc a můžu žít líp... Myslete na to, jak je život krátký :-)
Zdravim vás milí groweři, jen se vám zatím chci svěřit, jak se květinky vypěknily a po abstinenci, tmě a tejdnu hlavou dolů a kořeny nahoru jsem je po jedné začal vytahovat a vážit vypůjčenou vahou, která navážila zatím u JH něco přes 40g a další paní na holení na tom bude minimálně stejně tak dobře.. Omlouvám se za nedostatek foto.. musim si dát pauzu. good luck