Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Moje druhe kolo - tentokrat 100L NFT
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
tatrankar
Stálý Člen

Karma uživatele tatrankar - 93% PěstitelskáKarma uživatele tatrankar - 93% PěstitelskáKarma uživatele tatrankar - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Takze co nevidet mi dorazí řezy a hlína už se mi hřeje...Jen se chci zeptat, jestli nahodou nekdo nevi, zda-li se daj do plagron light mix hliny lít hnojky od CANNy určené do NFT....Pak uz mam totiz jen Jungle in da box a s nema jsem moc spokojeny teda nebyl...

Tatrankaruv prvni indor

Old Post 10-03-2010 v 17:49 PM
tatrankar je offline   Profil uživatele tatrankar   Find more posts by tatrankar   Foto galerie člena tatrankar   Click here to Send tatrankar a Private Message   Add tatrankar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tatrankar
Stálý Člen

Karma uživatele tatrankar - 93% PěstitelskáKarma uživatele tatrankar - 93% PěstitelskáKarma uživatele tatrankar - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Konecne se daly veci malicko do pohybu a kyti mi uz roste...Zatim to vypada bez potizi...To co lezi na zemi, jsou jen pokusy na hrani stejne jaky ty řezy a ta potvurka v malem kvetinacku...To budou me testovací kusy pro zakořenovani do velkych RW kostek...bo mi to nedá, abych to nekdy nezvladl rozjet hydro... A co myslite, kdy prepnout, jsou to prece jen sativy...V minulem kole jsem jel indiky a prepl jsem brzo...Ted bych chtel zaplnit opravdu cely prostor, ale nevim kolik to tak muze jit do vysky v 6,5l kvetinacich (je jich tam 12 tuším)

Tatrankaruv prvni indor

Old Post 11-04-2010 v 15:45 PM
tatrankar je offline   Profil uživatele tatrankar   Find more posts by tatrankar   Foto galerie člena tatrankar   Click here to Send tatrankar a Private Message   Add tatrankar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tatrankar
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

next

Tatrankaruv prvni indor

Old Post 11-04-2010 v 15:46 PM
tatrankar
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

JInak co se týče výšky rostlin, tak květináč má zhruba 25cm výšku

Tatrankaruv prvni indor

Old Post 11-04-2010 v 15:50 PM
tatrankar
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Tááák, po dlouhe době update, nejak není čas na blbosti S kytkama jsem mega spokojený, průběh se nedá vůbec s prvním kolem srovnat...kytky jsou krásně zelené...teda až na detaily...jsou ted zhruba v 25 dni a nektere palicky z blizka vypadaji uz ted luxusně fakt se mega tesim, tak snad se nic neposere...Hydroponii vzdavam a NFT jsem prodal, tenhle způsob pestovani mi vyhovuje a baví mě...Vlastně celkově mě pěstování v půdě baví, mám i skleník, ale tam letos už opravdu jen rajčata a podobně..bo lidi jsou kurvy...a všichni o mém minulém outy vědí....Ještě že in jsem se neprokecl...

Tatrankaruv prvni indor

Old Post 10-05-2010 v 20:23 PM
tatrankar
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Pomooooc dneska jsem na jedne kytce skoro cele objevil bile fleky z niceho nic, vubec netusim o co jde a jsem tak v 42 dni kvet co to je je to nejaka prachova plisen nebo co...jebne me jestli nedokvetu...jo a trosku jsem to objevil ete na jedne rostlince....

Tatrankaruv prvni indor

Old Post 29-05-2010 v 12:16 PM
vimnevim
Stálý Člen

Karma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

no já bejt tebou tak je hnedka dám do izolace mimo skříň a tipnul bych to na padlí ! I když ono to není pořádně na tej fotce vidět chtělo by to blejsknout víc zblízka...
A taky prohlídnout všechny ostatní a ostřihat podezřelý místa.
Nevim jak ty ale já mám vcelku teďka problémy s vlhkostí... jak jsi na tom ty ? Jsem v 34 dni květu a mám 70 - 80 % vlhkost !!!

Old Post 29-05-2010 v 12:21 PM
vimnevim je offline   Profil uživatele vimnevim   Find more posts by vimnevim   Foto galerie člena vimnevim   Click here to Send vimnevim a Private Message   Add vimnevim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
easyrider
Stálý Člen

Karma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Tyjo, vypadá to na tu prachovou plíseň. Ale teda u tebe vyjela brutálním stylem. Ale tak je možné, že je to úúúúplně něco jiného.

Být tebou tak zainvestuju do "nimbového oleje", který u nás prodává asi jen Plagron - http://www.growshop.cz/katalog/deta...eem-oil-100-ml. Na popis bych moc nehleděl, měl by fungovat jako prevence a na vyhubení plísně.

Jinak i já mám teď, ve 22 dni květu, vlhkost okolo 70%.

In 4.2010 (0,236)
In 10.2009 (0,264)
Skleník 2010

Old Post 29-05-2010 v 13:19 PM
easyrider je offline   Profil uživatele easyrider   Find more posts by easyrider   Foto galerie člena easyrider   Click here to Send easyrider a Private Message   Add easyrider to your buddy list     Navštiv homepage uživatele easyrider! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
easyrider
Stálý Člen

Karma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% PěstitelskáKarma uživatele easyrider - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Jo a je to možná padlí
Jinak plísni se daří od 40 do 100% vlhkosti a v 20-25°C. Takže zkus docílit vlhkosti menší než 40% a teplotu vyšší než 25°C.

Nebo levnější verze postřiku: na 1-4 litry vody: 1 kávová lžička jedlé sody, pár kapek mýdla (smáčedlo). Té vody je podle citlivosti kytek, takže nevím kolik přesně.. No každopádně napadenou kytku vyhoď na samotku, a ostatní napadené asi taky.. Jedině tímto způsobem se toho zbavíš...

In 4.2010 (0,236)
In 10.2009 (0,264)
Skleník 2010

Old Post 29-05-2010 v 13:37 PM
easyrider je offline   Profil uživatele easyrider   Find more posts by easyrider   Foto galerie člena easyrider   Click here to Send easyrider a Private Message   Add easyrider to your buddy list     Navštiv homepage uživatele easyrider! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tatrankar
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

hmm, s tou plísní je to nejake divne...bo ventilaci mam fakt silnou a teplotu vysokou...takze vlhkost bude docela nízko...zajímavé je ze se to nejvíce rozjelo na te jedne kytce za noc...takze ted nebudu zalívat a postižená místa otřu štětečkem...A všiml jsem si, že tyhle bíle flíčky se mi udělaly i jinde v místě, kde mi kápla voda z konvičky...tak se to mohlo udělat jen lokálně a šířit se to při té ventilaci co má dál snad nebude...každopádně ted zvýšená denní kontrola...To kytí dát kam nemám, tak nechám do zítřka ve skříni

Tatrankaruv prvni indor

Old Post 29-05-2010 v 14:29 PM
vimnevim
Stálý Člen

Karma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

každopádně by jsem jí tam nenechával risk jak sviň.... tak ji šoupni za okno ? nebo kamkoliv jinam ?
Kdyby jsi to líp vyfotil tak by se to třeba dalo přesně poznat....

Old Post 29-05-2010 v 14:33 PM
vimnevim je offline   Profil uživatele vimnevim   Find more posts by vimnevim   Foto galerie člena vimnevim   Click here to Send vimnevim a Private Message   Add vimnevim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tatrankar
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

špatná perioda...za okno to určo nepujde...a ty kytky jsou strašně nádherné, přijít o ně, tak to bude nehorázný dojeb...ted jsem potunil ventilaci...jedu uplne na max a furt...jak se proti te plisní bojuje...????napadená místa jsem prošel...

Tatrankaruv prvni indor

Old Post 29-05-2010 v 15:02 PM
vimnevim
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

prošel ? doufám že tím myslíš odstranil....
proti plísni bojuje každej po svym a asi ti nezbyde než hledat .-)
když jí dáš ven třeba na den nebo dva tak se svět nezhroutí....

Old Post 29-05-2010 v 15:06 PM
tatrankar
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Je to padlí...ale nevím jak se s tím bojuje, moc jsem se tady o tom nedočetl...a nevím co se může stát...

Tatrankaruv prvni indor

Old Post 30-05-2010 v 11:02 AM
easyrider
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Je to padlí? V tom případě si udělej postřik, o kterém jsem ti psal...

In 4.2010 (0,236)
In 10.2009 (0,264)
Skleník 2010

Old Post 30-05-2010 v 11:48 AM
tatrankar
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Celé jsem to skropil kuprikolem, napadené jsou všechny, tak jsem jen ty viditelne nejvic napadené oškubal od toho bileho bordela....jsem ve 45 dni kvetu, takze asi komplet nedokvetnu, dostanou ete jednu mozna 2 fest zálivky hnojek..a pak očistu až do doby, kdy to s tou bílou potvorou bude neúnosné....jinak na kuprikolu je ochranná doba u rajčat 7 dní, tak doufám, že za ty dva týdny to bude ok...Ještě plánuju tak za týden to zkropil rozprašovačem, ať se ty bíle skvrny od fungicidu trochu spláchnou...Tak a ted mě splujte, ze jsem blb a vse co delam delam zle

Tatrankaruv prvni indor

Old Post 30-05-2010 v 12:53 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás