Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Risk z nefem. semen, Blackberry, indoormix 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

čau
ser na to co píše seedbanka jako dobu kvetení - stejně je to o podmínkách, takže ti to může zrát déle klidně. proto si přičítám dva tejdny když chci něco na ven ...
zralost kytky sleduj sám, nejlíp mikroskopem ale to určitě víš...
blackberry vypadá ještě na víc než pár dní imho. vanilka má nádherný chlupy

Old Post 20-04-2010 v 14:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Obecné 83.den-finiš Blackberry Příspěvek č. 18

...a těch dní bylo skoro 30 (26)-takže jsem to fiknul ve 83.dni (skoro 12týdnů)-uff!

-9dní na čisté vodě, z toho poslední 4dny úplně bez vody

-poslední 2 dny tma

pustíme si hudbu:
https://www.youtube.com/watch?v=5hSW...feature=related

Co mi neni jasný-že po přepnutí vytáhly skoro stejně, přitom rozdíl skoro 30.dnů-podle toho by někdo řekl, že jedno je indika, druhý sativa,-je dost-nějak se v tom přestávam orientovat

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Naposledy upravil Apartman 16-05-2010 v 16:01 PM

Old Post 16-05-2010 v 15:51 PM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

zdárec pane,pěkný pěkný ...v příspěvku č.12 píšeš o nějakým problému s listy,jak to nakonec dopadlo?

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 16-05-2010 v 22:28 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Moje
zdárec pane,pěkný pěkný ...v příspěvku č.12 píšeš o nějakým problému s listy,jak to nakonec dopadlo?

Ahoj, byla to jen nějaká anomálie, kterou si některé řízky nesly na některejch větvích až do konce ale nemělo to naštěstí nějaké negativní důsledky na nic.-Ph to pravděpodobně nebylo, nemoc taky ne.

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 17-05-2010 v 09:02 AM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Smokeport neznámého modelu od Nectar seeds Příspěvek č. 21

Chuť-Je trochu sladká(hašišově borovicová) i trochu kyselejší, příjemný.
(zřejmě jeden předek bude Lebanese-to by odpovídalo i době květu-50dní).

Účinek je docela silný -víc do stoned

Old Post 09-06-2010 v 12:52 PM
Apartman
Goofer

Smokeport Blackberry Příspěvek č. 22

Chuť je ovocná-opravdu do ostružin nebo něčeho podobného

Účinek neni tak silný ale je příjemný.

Prostě spíš na chuť a pro radost ze života-žádný uzemění, znásilnění ledničky a následný usnutí ve zlomku sekundy se obvykle nekoná

Old Post 20-07-2010 v 14:50 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás