Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Wake n Bake
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jo jo to bylo hodně na základce byl sem docela chytrej takže když sem čas od času nebyl ve škole moc mi to nevadilo a tak sem byl doma docela často naši chodily do práce a vraceli se až k večeru takže ráno pěkně čaj (tenkrát sem hrozně ulítával na bobu marlym mno i teď ho občas pustim )pustil sem nějakou tu muziku a už sem žhavil bong vzal sem psíka šel ven a nechal se hladit paprsky právě se probouzejícího slunce mno jo no lahoda

Old Post 16-05-2010 v 08:34 AM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od teaman
Zjistil jsem, že hulení po ránu mi vůbec nevyhovuje...celej den se pak ploužím jak lemra a nejsem ničeho schopný...
Teď si dávám brčko až tehdy, když mám všechny nepříjemné povinosti za sebou a ty velmi příjemné před sebou...
Krásné nedělní ráno Vám všem...

Tak tak. Po ránu jen tehdy, když vím, že mně nečekají žádný povinnosti. Tzn. na různých vícedenních kalbách, chatách atp. To se ale poslední dobou moc často nestává. Téměř vůbec.

Old Post 16-05-2010 v 17:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

nesmite drtit prebesnene indicy ja prijdu do rachoty ve vytlemu a s chuti pracovat!

Old Post 16-05-2010 v 17:41 PM
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

nothing is better than spliff after morning

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 16-05-2010 v 21:41 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BuBu
Stálý Člen

Karma uživatele BuBu - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od Lupus
nothing is better than spliff after morning

Po ranu je najlepsi sex predsi

Have a problem? Make a point. Take it easy,roll a joint.

Old Post 16-05-2010 v 23:03 PM
BuBu je offline   Profil uživatele BuBu   Find more posts by BuBu   Foto galerie člena BuBu   Click here to Send BuBu a Private Message   Add BuBu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

sex a brko

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 16-05-2010 v 23:14 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BuBu
Stálý Člen

Karma uživatele BuBu - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Muaha,dobre sme to vyskladali

Have a problem? Make a point. Take it easy,roll a joint.

Old Post 17-05-2010 v 09:08 AM
BuBu je offline   Profil uživatele BuBu   Find more posts by BuBu   Foto galerie člena BuBu   Click here to Send BuBu a Private Message   Add BuBu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lucasmizera
Stálý Člen

Karma uživatele lucasmizera - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

klasika, po ranu je nejlepsi, to vam rekne kazdej kdo pali immervere, stejne jako cigo je nej po ranu... ale kolikrat sem si dal rano pred skolou a na zastavce se otocil celem vzad, zlaty casy.

ganja je lék a ne ,že ne

Old Post 17-05-2010 v 13:39 PM
lucasmizera je offline   Profil uživatele lucasmizera   Find more posts by lucasmizera   Foto galerie člena lucasmizera   Click here to Send lucasmizera a Private Message   Add lucasmizera to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kryshpeen
Stálý Člen

Karma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Ach to mládí nevykouřené, a vspomínky na to kde sme si jak dali bong a co byl pak ten uplně největší mazec.

Já si dávam po ránu bong, po sprintu na bus si pak občas připadam trochu víc jinde než bych měl bejt ale do práce to mam hodinu, a než dorazim do kanceláře už si ani nevzpomenu že sem hulil... pak k obědu příjde příjemnej hlad, a na mojí výkonnost dopad necejtim.

Rozhodně to bude ale tim jak pravidelně hulim... stav co mam po delší pauze, fakt silně ovlivňuje moje soustředění.

Jinak miluju když se probudim mam volno a chci si ještě přispat, tak dát si dát rychlej bong než se člověk probere, a zaplout spátky do peřin... vnímam nájezd účinků potom mnohem víc fyzicky, a mam rád pozorovat jak mi myšlenky volně asociujou bez vnějších podnětů, a pomalu mě kolýbaj k spánku. (to samý by to bylo večer, ale já sem prostě větší ospalec po ránu

standing by the neurofunk division...

neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...

outdoor 07- Kryshpeen´s highlands jungle 07

první indoor (sklizeno)- first steps double 70w

Old Post 18-05-2010 v 17:19 PM
Kryshpeen je offline   Profil uživatele Kryshpeen   Find more posts by Kryshpeen   Foto galerie člena Kryshpeen   Click here to Send Kryshpeen a Private Message   Add Kryshpeen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kryshpeen
Stálý Člen

Karma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

a to nemluvě o tom jak je to příjemný když vás vzbudí v šest ráno hnusná kocovina

standing by the neurofunk division...

neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...

outdoor 07- Kryshpeen´s highlands jungle 07

první indoor (sklizeno)- first steps double 70w

Old Post 18-05-2010 v 17:20 PM
Kryshpeen je offline   Profil uživatele Kryshpeen   Find more posts by Kryshpeen   Foto galerie člena Kryshpeen   Click here to Send Kryshpeen a Private Message   Add Kryshpeen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

...nesmírně zajímavá náplň života,hned se ráno odbachnout he pak se ještě dokrmovat,toto ten život rychle utíká...
Protože jak už máš pocit,že ti to ráno pomáhá na nohy,tož to už jsi pěkně v řiti

Old Post 22-05-2010 v 08:46 AM
Mishelou
Stálý Člen

Karma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Teď,když je více času a hlavně nemám nic důležitého přes den na práci, tak wakebake je jasná volba.

Španělsko2007(fotoreport)

"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin

Old Post 02-03-2011 v 21:21 PM
Mishelou je offline   Profil uživatele Mishelou   Find more posts by Mishelou   Foto galerie člena Mishelou   Click here to Send Mishelou a Private Message   Add Mishelou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spronty
Stálý Člen

Karma uživatele Spronty - 79% PěstitelskáKarma uživatele Spronty - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Studuju, zkoušel jsem to ráno ale do školy zhulenej, to fakt nejde jsem pak celej den vyřízenej a už nemůžu dělat něco těžšího na tělo a na mozek a věřte, že to není indicou Ale až budou prázdniny a ja prostě budu vědět že se můžu flákat, tak wejky budu dělat

Old Post 02-03-2011 v 22:36 PM
Spronty je offline   Profil uživatele Spronty   Find more posts by Spronty   Foto galerie člena Spronty   Click here to Send Spronty a Private Message   Add Spronty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mladejzahradnik
Stálý Člen

Karma uživatele mladejzahradnik - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

wake bake je dobrej když nemam ten den nic důležitýho na práci protože jakmile začnu hulit už ráno tak pak hulim maraton celej den a povinosti odkládam na kdoví kdy.. a záleží na modelu, nějakej mě příjemně nastartuje, jinej zase vyduní že nevim co si dam k snídani

Old Post 14-08-2011 v 11:29 AM
mladejzahradnik je offline   Profil uživatele mladejzahradnik   Find more posts by mladejzahradnik   Foto galerie člena mladejzahradnik   Click here to Send mladejzahradnik a Private Message   Add mladejzahradnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anuvin
Stálý Člen

Karma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Wake' n bake mám rád. Provozoval sem ho hlavně v anglii. V 6 ráno sem si poslal ještě neprobuzenej mocnej bong a šel na autobus na pole.

Když jdete dělat nějakou práci nenáročnou na přemejšlení, nebo nejdete dělat nic tak je to paráda. Jak už tu zaznělo, tak ten ranní bong je nejlepší.

Nicméně Kryshpeen má pravdu. Kdybych nehulil pravidelně, ale jen párkrát zatejden večer po všech povinnostech (jak se to správně má) tak by mě to poránu dostalo

Outdoor 2011 TNR/Ice cool

10x PowerPlant 400w MH/HPS

Old Post 13-05-2013 v 09:18 AM
Anuvin je offline   Profil uživatele Anuvin   Find more posts by Anuvin   Foto galerie člena Anuvin   Click here to Send Anuvin a Private Message   Add Anuvin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skaff
Stálý Člen

Karma uživatele Skaff - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Pokud je zrovna období hojnosti tak si každý ráno těch 5-6 kotlíků dopřeju. Hold cesta do školy trvá kolem půl hodiny a procházim krásnym údolím veprostřed města. Zvlášť teď na jaře když všechno kvete tak je to radost se na takovym místě odpálit.
Do školy pak chodím v dobrý náladě a v závyslosti na modelu jsem pak schopnej i pracovat.
Ale už se mi dlouho nestalo že bych vytuhnul a celej den pak prospal, na druhou stranu minulej tejden sem vyřešil i ty nejtěžší matematický úlohy bez mrknutí oka po spálenym půlgrámku.

Old Post 23-05-2013 v 16:44 PM
Skaff je offline   Profil uživatele Skaff   Find more posts by Skaff   Foto galerie člena Skaff   Click here to Send Skaff a Private Message   Add Skaff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás