Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
valhalla: ja kourim rok (resp. kouril sem, ted sem to dost razantne omezil) a zavislej nejsem. myslim ze ta cifra se bude pohybovat tak v mesicich nez tydnech... zavislost fuck, diky tomu ze sem cejtil ze sem zav. na cig. a nevyjdu pomalu schody (tak 7 tvrdejch startek denne, nekdy vic nekdy min) tak dneska jen kdyz je obcas chut (1-2 denne, ne vzdy)
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Nevim nějaká závislost ¨tam je já hulil celý léto a celou zimu než nám na jaře hůlo došlo. No a pak sme každej den sháněly na švába až do minulího měsíce. Teď se to snažim omezit ale stejně když si nedám špeka tak neni co dělat to se nudim né že by mě to zhulenýho ňejak bavilo to už se taky říct nedá ale prostě si dám špeka a je to v pohodě bez špeka je to na hovno nevim ale proč. Prostě sem zviklej dát si špeka.
závislost muže mít mnoho podob mimo jiné i takovou ,že jsou lidi ,kteří toho namluví o pěstování a svobodě mysli a přitom se snaží vždy přichomítnout když někdo má třeba i kupovaný hulo a co nejvíc si zahulit od něj a to čím častěji tím lépe no a když mají tak zabalí ždibec aby se neřeklo ,že nedali no a aby se zase mohli přijít si zahulit jakoby nic a ještě si vysomrujou na jointa domu,znám takové lidi a co vy?většinou jsou to smažky a hrozný experti na všechno,třeba i na pěstování,ale když někdo má tak proč by si nedali že?
Já to prostě beru jako odreagování (zajít do hospy na pifko, nebo si večer dát špeka ), ale ani nemusím být "furt" nasračky, tenhle svět je pěknej ikdyž sem střízlivej (třeba teď ).
A ještě teda víc k tématu. Myslím, že přece jenom něco jako závislost na marihuaně je. Ale připadá mi, že to je jen u jaksi "slabších" jedinců.
Příklad: Jdeme do kina, přimotá se ještě jeden týpek co ho ani neznám a začne valit:
"Nezajdem na špeka???"
tak říkám: "a jako proč?"
a von :" no to bude stát za hovno když se nezhulíme na ten film...."
Já bych to s tou závislostí neviděl zas tak bledě.Je pravda, že jsem jen sváteční konzument, a asi bych třebas mluvil jinak, kdybych hulil v kuse, ale znám plno lidí co hulej denně, a jako závisláci mi tedy nepřipadaj!Ostatně, zkuste alkoholikovi vzít chlast, a to teprv uvidíte co je schopen udělat...Závislost oproti tomu na marihuaně (jestli nějaká je) je doopravdy jen velice vzdálená závislosti která vzniká třeba u alkoholiků, nebo u lidí závislejch na hracích automatech!
Řekl bych že na marihuaně existuje závislost jen psychická, hulim docela dost a nic nepociťuju. Jediná droga která si mně dokázala získat je tabák. Na tom závislost je a velká. Jinak problémy se spanim jsou, to je pravda, ale je to jenom první den co nehulim, když nehulim dva nebo i více dnů tak se usnout dá. Jo ještě je tu ta vymaštěnost, poslední dobou dávam chleba do ledničky a mlíko s máslem do chlebníku.
ja si taqy rikam ze nejsem zavislej klido pido nehulim treba 10 dnu-sice mam takovy cukani ale ta spravna otazka je: DOKAZALI BYSTE SE NAVZDY VZDAT HULENI???????? ja teda ne aspon ne neska