Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » hoven kus
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Malí zmrdíci wtf?! Příspěvek č. 65

Zdar hovne a ta hlína byla taky nová? To se mi ještě nestalo a to jsem kupoval několikrát light mix a kokos...
A ty palice nevypadaj z fotky zas tak špatně jako ty listy :-o...

Old Post 31-03-2010 v 19:08 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vimnevim
Stálý Člen

Karma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

sice OT ale koupil jsem si tudle hlínu Canna a když jsem ji doma otevřel vylétlo z ní asi milion smutnic !!! I když u hlíny od Canny varujou, že není steilizovaná tak mě to nemile překvapilo...

Old Post 31-03-2010 v 20:35 PM
vimnevim je offline   Profil uživatele vimnevim   Find more posts by vimnevim   Foto galerie člena vimnevim   Click here to Send vimnevim a Private Message   Add vimnevim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 67

jasne ze nova,no palicky mohly byt o dost hezci! uz nikdy nerozjizdim bez sterilizace. nejakou tu sracku pac ty male svine to pekne posrali! h jestli to ma cenu ty hliny kupovat

Old Post 01-04-2010 v 06:02 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

citace:
Původní příspěvek od Vakiduvaje

Zdar..Tak Háďátka..Já tam měl taky v hlíně nějaký čubky,2-3 mmtrový bílý,občas vyplavaly do podmisky a když jim v misce docházela voda,skákaly jak klokani..Asi sem je umořil hnojivama,nebo co,páč se přestaly objevovat..kosím zítra..Že ty naše kytky musí furt votravovat nějaký svině.. Nestačí,že je trápíme my..
Jinak jestli dobře chápu,tak zelená senzace se nekonala..

tak to se divim ze sjem je neumoril ja pac hnojky byly trochu predimenzovane tak to ti gratuluju a klobouk dolu, ja je tam mam krute premnozene pac jak zaliju jsou vsude mozne. ojeb jak cip a normal czech substrat ikdyz ctvrt baleni bordel ale aspon bez svini! jo radsi pro priste koupim za kilco nejakou sracku na sterilizaci proti tem svinim. to jo uz kosis! at vse vyjde! ja si jeste pockam do nedele

a k te senzaci prispevek 62 mluvi za vse

Old Post 01-04-2010 v 14:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 69

nejskaredsi SSH uz malem bude na ostrih. uz aby to bylo na dobre pokoureni

vzdycky beru kytky od nejhorsich, tet jsou ve tme dve. jedna z tech dvou.

Naposledy upravil 04-04-2010 v 13:18 PM

Old Post 04-04-2010 v 13:05 PM
Host
Host

Příspěvek č. 70

6 SSH mozna

prumer na jednu je cca 7g sem tam neco stipnute atd. sak to znate, no cekal jsem min, s tema mrdkama. na zacatku jsem cekal tak 10g na kytku. skoda, hlavne ze je aspon neco a jedna fotka kali. uz si nepucuju fotak pac se mi nechce kvuli par fotkam otravovat.

Naposledy upravil 17-04-2010 v 21:21 PM

Old Post 17-04-2010 v 21:14 PM
Host
Host

Příspěvek č. 71

Kali uz se da hulit, stonky pomalu tmavnou ale stale nepraskaji. jeste chvili

zbytek hazu jo, za chvili nebude nic

Naposledy upravil 29-04-2010 v 16:58 PM

Old Post 29-04-2010 v 16:48 PM
Host
Host

Příspěvek č. 72

kali cca 6g na kytku, rikam ze vypadala chabeji...... ale upozornuji ze jsem vazil jen normal palicky, hnidy jsem nechaval na kytce a spracuje se pozdeji. ty prumery jsou v normalnich peknych palickach

vetsina uz je zhulena

groweri a growerky! pozor na ty svine!!!! nedejte jen na kouknuti jak to vypada kolem kvetinace. co jsem koukal, vyzrali vnitrek a kolem kvetinace byly normal koreny, ale nebyly tak silne.pokud kytky malo rostou pri zalivani koukat co nejblize hline jestli tam jsou nejake valecky - Dursban 10 G. Neni vhodny pro prostory obytne pac smrdi jak ....... tyden nemyta de*ka

Naposledy upravil 12-05-2010 v 14:43 PM

Old Post 11-05-2010 v 20:57 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás