Grower.cz je největší autorita  v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se!  - Získáš inspiraci i cenné rady!registrací  nás prosím kontaktujte  

Host 

made in 3D studio max  

15:50 PM 

Uroboros 

pracovni plocha po kreativnim brcku  
..:: THINK GREEN ::.. 

14:52 PM 

Host 

schválně , kde to je ??  

20:10 PM 

Namer017 

taky pridam 
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ Out 2010( lowkiller, noname) Windoor 09(noname) 1. kolo-600w we sklepě...(ak48) 2.kolo-1000w ve sklepě...(Train wreck, mataro blue, great white shark) 3. kolo-1000w we sklepě...(Mataro blue, great whiteshark, white widow x chronic x ak-47, white widow x black domina) 4. kolo-1600w we sklepě...(A.M.S., White Rhino, The Ultimate) 5. kolo-1600w we sklepě...(Jack Herrer, White Rhino) 

10:08 AM 

Tibeth 

Pár málobarevných obrázků Příspěvek č. 55   

Ahoj Growers  Vytvořil jsem teď narychlo pár obrázků pro oživení tématu.   tady  také!   Přidejte ten svůj..Smějte se fajn a tvořte..   
*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*  TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2011 - FOTOGALERIE  TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010 TIBETHSKÁ NEKONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010 HISTORIE HYDROPONIE HASHISH BY TIBETH MY JAPONSKO CELÁ GALERIE FOTEK TIBETH ALCOHOL BASE JAK JSEM ZAČAL PĚSTOVAT, CANNA FÓRUM - NOVÉ TESTOVACÍ FÓRUM NA STARÉ OSVĚDČENÉ TÉMA :-)  

22:36 PM 

Tibeth 

..WHITE WIDOWER..  
*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*  TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2011 - FOTOGALERIE  TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010 TIBETHSKÁ NEKONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010 HISTORIE HYDROPONIE HASHISH BY TIBETH MY JAPONSKO CELÁ GALERIE FOTEK TIBETH ALCOHOL BASE JAK JSEM ZAČAL PĚSTOVAT, CANNA FÓRUM - NOVÉ TESTOVACÍ FÓRUM NA STARÉ OSVĚDČENÉ TÉMA :-)  

22:56 PM 

Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:24 AM.   

Grower.cz Grower Team Kontaktujte nás 
Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos Magazín Growshop Rozcestník Suvenýry Sponzoring Archív