Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 600W v scrog? proč ne :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
FrYnK
Stálý Člen

Karma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

nemyslim si ze prumer 1m je malo.. spocitejte si plochu kterou to sestikilo bude osvetlovat obvod je 3,14 x 1 m takze osvetlovana plocha bude 3,14x0,8 = 2,512 m ctverecniho...coz je na sestikilo moc proto se dava do tohodle systemu treba 3x400w nebo alespon 2x600w kdyz mu ve finale zustane vevnitr volne misto s pruerem 60 cm coz je 30 cm na stranu od vbojky bude to idealni ak mu vyjde plocha na osviceni nejakych 1,5 m ctverecniho coz uz je prijetelny na jednu tuhle lampu...

Old Post 05-04-2010 v 11:26 AM
FrYnK je offline   Profil uživatele FrYnK   Find more posts by FrYnK   Foto galerie člena FrYnK   Click here to Send FrYnK a Private Message   Add FrYnK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

Čau vypadá to hezky, jen nevím zda výběr více druhů modelů bude výhoda spíše bych jel stejný model abych přibližně srovnal dobu květu,výšku a šířku rostlin. A taky zvážil možnosti ventilace páč se blíží teplé dny a přecijen u toho vertikálu je velký problém s teplotou jak jsem zjistil sám . Jinak hodně zdaru

Old Post 05-04-2010 v 14:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mudr.Watt
Stálý Člen

Karma uživatele Mudr.Watt - 92% PěstitelskáKarma uživatele Mudr.Watt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

mám tam průměr 50 takže cca přes 40 cm od cooltuby mám. Plocha si myslím že je dostatečná a výběr modýlků luxusní. Nechme se překvapit. ventilace je pořešená ale ne dodělaná

Old Post 05-04-2010 v 18:37 PM
Mudr.Watt je offline   Profil uživatele Mudr.Watt   Find more posts by Mudr.Watt   Foto galerie člena Mudr.Watt   Click here to Send Mudr.Watt a Private Message   Add Mudr.Watt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mudr.Watt
Stálý Člen

Karma uživatele Mudr.Watt - 92% PěstitelskáKarma uživatele Mudr.Watt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Po nějaký odmlce z5. Holky jedou jak divý. Ted mají okolo 30 cm.

Old Post 19-04-2010 v 21:15 PM
Mudr.Watt je offline   Profil uživatele Mudr.Watt   Find more posts by Mudr.Watt   Foto galerie člena Mudr.Watt   Click here to Send Mudr.Watt a Private Message   Add Mudr.Watt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Pohodička Vertikál Příspěvek č. 37

Ahoj,
dal jsi si s tím pěknou práci, ale předělávat to stejně budeš určitě - tedy jestli budeš chtít pokračovat s vertikálním scrogem, sám časem v praxi zjistíš jákých chyb ses dopustil

Nevidím to si ce zdaleka tak divoce jako Wamparjan ale když se budeš podobně jako on snažit jít cestou horizontálního stadionu, tak budeš mít přinejmenším stejný efekt s méně práce ... je fukt, že Wamp to má tedy spíše vše ve stejné výšce a ne v účku-stadionu, přesto, že menší kytky dává správně doprostřed, tak prostor nemá zdaleka dokonale využitý ...

Aby jsme si rozuměli - opravdu není u horizontálu výhra mít kytky ve stejné výšce, hlavní je maximalizovat osvícenou plochu a při tom mít stále jakžtakž servisní přístup...

Bohužel má ale pravdu s tím, že kytky by měli být venku a ne uvnitř sítě a to bych viděl jako největší chybu - minimální vzdálenost od cooltuby s šestikilem je ve vertikálů 40 cm - možná spíše 45. Na větrání pak už nezáleží, většina kytek prostě to množství světla z méně 40 cm nedává, vybělává, vyhání antény a je řídká a má zkroucené listy (vypadá topodobně jako např. rybíz při napadení mšicema nebo broskev při krabatění listů - akorát bez červených fleků)
doporučuji, aby jsi si to nechal otevíratelné - díky těm malím okum tam nestrčíš ruku a nebudeš moci dostatečně dobře rozprostřít pálky ve stejné vzdálenosti od lampy po celém prostoru...
ale určitě se to ňáko dá - já jsem si tím prošel také a udělal jsem hromadu chyb proto ti držím palce a sám uvidíš jestli na to budeš mít po té hromadě práce stále ještě náladu...

ZDAR A SILU

a K+ za odvahu a snahu

p.s. snad to ňáko rozumně vychytáš s tím chlazením té cooltuby a odběrem vzduchu zeshora

Old Post 20-04-2010 v 11:45 AM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FrYnK
Stálý Člen

Karma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

na druhou stranu ma tam vybojku bez stinitka tudiz by vzdalenost 40 cm od lampy nemusela byt jeste kriticka... jako kdyz tam mas stinitko..

Old Post 20-04-2010 v 14:08 PM
FrYnK je offline   Profil uživatele FrYnK   Find more posts by FrYnK   Foto galerie člena FrYnK   Click here to Send FrYnK a Private Message   Add FrYnK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mudr.Watt
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

2 hellboy: nějak jsi to moc nepochopil. květiny rostou zvenku.. Mám tam teplotu na pletivu 23 stupnu což je akorát. Ventilace z vrchu je pořešená neboj jen ještě nemám čas dodělat pacháč

Co se týče přístupu ke každý květince se dostanu stejně, ke každé mám přístup díky otočnému systemku a pořád mám prostor pod pletivem kde můžu prostrčit ruku dovnitř popřípadě z vrchu se tam taky dostanu.
Každopádně už se mi honí v hlavě myšlenka zpracování mikrodripu do vertikálu ve více řadách ale to uvidíme

Old Post 20-04-2010 v 19:38 PM
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Tak jsem se na to kouknul poradne a byl to jen opticky klam, ted uz jsem si vsiml, ze to cpes z venku, takze cajk to byla moje haluz

Jinak stejne trvam na tom, ze casem muze byt voser se s tim vyplejtat i kdyz to mas otocny a mas pristup ze zdola i ze zhora ... ja jsem to mel take otocne na kruhu a koleckach, mel jsem tam ze zdola vetsi pristup a nemel jsem to tak vysoke - takze ze shora take lepsi nez ty ....

mno a presto jsem si nekdy pripadal jako hadi muz a ruce jsem kroutil do te doby neznamych tvaru a krivek - zkousel jsem davat i vetsi ocka, ale v tech to tak lehce nedrzi...

Ale aby jsi me spatne nepochopil, vzdycky jsem to nejak zvladnul a kdyz si s tim clovek pekne pohraje a podari se mu vyplnit vetsina plochy, tak je to dost funkcni, prece jen ta plocha v kruhu je ohromna oproti horizontalu. Nicmene kazdej, kdo to je zalejval a natoz obiral a proplejtal tak nadaval jak spacek
stejne jsem u toho zustal a zkusil to vicekrat a nelituju toho ikdyz ne vzdy to vyslo uplne dle mejch predstav...

Je fukt, ze ted bych uz uprednostnoval mene narocny system na udrzbu, ale to je i nedostatkem casu a mista - coz ty oboji asi mas ja to nemel nikdy tak vymazlene jako ty

jen bachy at ti to neroste prilis do strany - mas to na vejsku dost vysoke a chces asi vyplnit co nejvic prostoru i na horu, holt budes trochu dele na vegu ...

s temi 40 cm to bylo mineno bez stinitka v cooltube ... bez cooltuby uz jsme opaloval

Old Post 21-04-2010 v 07:37 AM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mudr.Watt
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Heellboy: jojo přesně jak říkáš je to něco to vyplejtat ale zase ono když si k tomu sedneš s brčkem a kafíčkem po ránu tak je to taky něco jiného Už tam mám pár nedostatků který v příští várce budu chtít změnit. Jedná se hlavně o tu vegetační fázi. nejradši bych tomu udělal 3-4 patra a zkusit mikrodrip

Proč ne

Old Post 23-04-2010 v 10:01 AM
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

jak to dopadlo?

Old Post 03-08-2010 v 15:00 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

jak to dopadlo teda?

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 26-11-2010 v 11:49 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

taky jsem zvědavej

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 26-11-2010 v 15:49 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

citace:
Původní příspěvek od WAMParjan
taky jsem zvědavej

..jojo , taky

Old Post 27-11-2010 v 15:35 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

citace:
Původní příspěvek od Hlava

..jojo , taky

Nic ??

Old Post 03-02-2011 v 20:35 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás