Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Pantagruel Co to je "nezadechnutelné"? To jsem teda ještě neslyšel takový výraz. Píšeš, že jsi nekuřák, ale nemůžeš vystát lidi, co si myslí, že bez tabáku se to ani nedá hulit? Tak na co se teda ptáš? Vůbec, ale vůbec ti nerozumím.
PS: Příště až něco vygeneruješ, tak si to nejmíň desetkrát přečti a pokud možno nezhulenej!
Je to pravda trochu kuriozní slovo, ale myslím to tak že lidi co kouří obojí (víc vykouří asi cigár než ganji) si dávaj tabák do špeků. protože je to prej tak moc nekope.
Respektive jsou na něj asi zvykleší, ale já jsem zvyklej jen na jedno a tak se mě naopak hůř šlukuje když mi někdo pošle tu směsku. Už chápeš?
Ps: ještě jsem dnes nehulil, šetřím dech na večer...
špeky výhradně čistý.nesnášim ty 16 letý bejskaře(rovný kšilty)Co daj do brka 10%trávy a 90%hnusný vysypaný stratky.Když už brcko z tabákem tak jedině maličko kvalitního nejlépe žlutého javaanse jongens.V poměru 1:15 s trávou.Ale to jedině u supersilných modelů.
Je to pravda trochu kuriozní slovo, ale myslím to tak že lidi co kouří obojí (víc vykouří asi cigár než ganji) si dávaj tabák do špeků. protože je to prej tak moc nekope.
Respektive jsou na něj asi zvykleší, ale já jsem zvklej jen na jedno a tak se mě naopak hůř šlukuje když mi někdo pošle tu směsku. Už chápeš?
Ps: ještě jsem dnes nehulil, šetřím dech na večer...
Preferuju bez tabáku, jinak cíga nekouřím tak nevim proč bych si měl tabákem ředit ganju. A kámošům který mi furt dokola cpou že to bez tabáku přece nehoří a hnusně chutná se akorát směju.
Ale jinak každému podle jeho gusta, dokuď mi to ostatní nenutěj tak ať si to klidně míchaj třeba s chlebem ...
Všechny argumenty už tady byly zmíněny. Ano, debatovat tady s Tebou už nemá smysl a vlastně není ani o čem. Řekl jsem svůj názor, tys ho poněkud zvláštně okomentoval, tak se nediv mé reakci. A když Tě budu chtít citovat, tak to udělám a nepotřebuju k tomu tvůj podnět. Zdar
Původní příspěvek od Flop Preferuju bez tabáku, jinak cíga nekouřím tak nevim proč bych si měl tabákem ředit ganju. A kámošům který mi furt dokola cpou že to bez tabáku přece nehoří a hnusně chutná se akorát směju.
Ale jinak každému podle jeho gusta, dokuď mi to ostatní nenutěj tak ať si to klidně míchaj třeba s chlebem ...
Tak to je sranda, to že to nehoří je už pro mě známá písnička, (ani neví, jak má vypadat vysušená/vyškolená tráva) ale že si tam dávaj tabouška, aby jim to víc chutnalo, sem ještě neslyšel. Řekl bych jim ať si daj jen cígo a je to...
Ale co, když někdo nemá vůbec žádný tendence zkulturnit si konopí tak je nechme.
PS: To není na lidi co hlasovali pro - "jedině s tabákem", ale pro ty co říkají, že jinak je to hnusný apod.
Svoje huleni co vypestim si dam i bez tabaku. Obcas kourim i ciga, ne moc. Je ta jak kdy, obcas ani nemam cigo, a tak ho kourim cisty bez mysleni. btw..to Pantagruel.. takovy arogantni blbecky jao bych strilel na pockani, prominte mi ten vyraz