Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Fanánkův out 2010
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
‹ 1 2 3 4 › »
Autor
Téma 
PLANTER
Stálý Člen

Karma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% PěstitelskáKarma uživatele PLANTER - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

moc pěkně se ti to rozjíždí kolego nejvíc se mi líbí ten pařník napůl z polistyrenu edit: sour jack x power plant mi teď dorazilo taky od teamana a power herrer je dobrá zkratka

Můj Balkón 09 Moje Psychotropní Zahrádka 1st-in 72w cfl Můj balkón 2010 RAP,D´N´B,JUNGLE

Old Post 17-04-2010 v 00:58 AM
PLANTER je offline   Profil uživatele PLANTER   Find more posts by PLANTER   Foto galerie člena PLANTER   Click here to Send PLANTER a Private Message   Add PLANTER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PLANTER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 18

Díky moc za podporu,pařeniště opravdu všem-kteří maj to štěstí a mají zahradu opravdu doporučuji.
No ten názew mne napad když jsem si po přečtení jeho treedu napsal na papír rodokmen.Power byl na začátku a Herrer byl na konci a bylo rozhodnuto
Taky tím uctíme samotného Jacka!
Ty aby si nakonec ten náš teaman neotevřel seed banku !!!
Zítra přidám nové fota-odpodledne vyfotím a večer vložím.
Tak zatim...

Fanánkův out 2010

Old Post 17-04-2010 v 20:55 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Pohodička Foto Příspěvek č. 19

Ahoj,tak dávám foto pár krasavců po dvou dnech když je pěkně,je to foceno v podvečer a bylo už dost chladno a sklo jsem mněl už 2h zakryté,tak jsem to fotil přes sklo,tak je to takové tajemné
Ale pro představu to určitě bude stačit.
Další foto zařadím asi až za 14dní a to už asi bude zeleňoučké políčko
Jinak Power Herrer od teamana mi vyklíčil-je to super!!!

F1 -Durbánek

F2 -Power skunk

F3 Shiva skunk

F4 Moje sativa

F1 -teplomněr

Fanánkův out 2010

Old Post 18-04-2010 v 21:41 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Pohodička Mlsaj pěkně!!! Příspěvek č. 20

Tak jsem tady s trochou fotek jak jsem slíbil.

Daří se jim v domečku opravdu skvěle,to musíte uznat sami podle fotek
Dnes bylo skvělé počasí a rostly před očima.
Teplota v 9:30 vystřelila skoro na 50*C,tak sklo muselo šmahem dolů,ale aspoň se tam zapařili a drželi teplotu až do odpoledne kolem 30*C.
Durban už začíná krásně vonět a četl jsem na durbanových stránkách,že je těžké tu vůni k něčemu přirovnat.Mně ta vůně připomíná zoologickou zahradu když byste smíchali všechny pachy-vůni tropických roslin a různých opičích hoven
prostě Afrika jak vyšitá...

Jinak ostatní modely taky pěkně voní,každý jinak,ale durban vede.

f1 -Levý celek

F2 -Pravý celek

F3 - DP

F4 - SS

F5 - Moje noname sativa

Fanánkův out 2010

Old Post 24-04-2010 v 18:25 PM
M4ndrag0ra
Stálý Člen

Karma uživatele M4ndrag0ra - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

mas to pekne bohuzial u nas toho slniecka nie je este tolko...tak som to musel supnut pod lampu na par dni drzim palce

Old Post 24-04-2010 v 18:42 PM
M4ndrag0ra je offline   Profil uživatele M4ndrag0ra   Find more posts by M4ndrag0ra   Foto galerie člena M4ndrag0ra   Click here to Send M4ndrag0ra a Private Message   Add M4ndrag0ra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Jojo,u nás bylo předminulý týden taky škaredě,tak jsem kvůli tomu udělal to pařeniště,nemusím svítit a na večer dám sklo.
Příští týden má být ještě lépe,tak budou bez skla-ať si zvykaj.

Jinak dnes jsem na zahradě objevil sliz,že by slimák?
Byl tam!Tak brzo a už jsou tady!No je dost mokro a oteplilo se...
Mněl jsem ještě 4 naklíčené semínka a došel mi substrát,tak jsem ještě dnes makal do Horbachu a řešil vše za včasu a koupil jsem

F1 -Vanisch proti slimákům a substrát na kaktusy podle tady

doporučení.Prý kvůli uhnívání kořínků a vyváženosti živin.
Proti tomu Vanischi jsem už tady četl hodně pozitivního i negativního.
Pozitivní-Zničí spolehlivě slimáky a šneky a to já potřebuju.
Negativní-může zasrat půdu chemií.Na 1m2 je doporučená dávka 1gram což nemůže půdě uškodit,ale já dávám mnohem méně a stačí to. Slimák nažer se
Jo a na sazenice jsem nedal nic jen na zem v pařeništi 4ks do každého rohu

F2 - substrát na kaktusy

Pro začínající Grower jsem dal pár fotek,aby věděli jak je vše jednoduché.
Zbyly mi ještě 4 semínka od teamena ten Power Herrer a zasadil jsem je do substrátu.Budou to letos poslední semínka zasazené do hlíny-pařeniště hlásí stopstav

F3 - Naklíčené 4 dny semínka

F4 - Hotvo za 10 min.

Jinak tohle je pro mně varianta č.2,protože dávám většinou klíčit přímo do substrátu a úspěšnost je ta samá,mněli by být ze shora jen pocukrované,ať nejsou moc hluboko.

F5 - Tabáček.

Sazenice půjdou přesadit asi za 14 dní,tak přidám zas nějaké fotky.

Všem moc děkuji za K+ je to potpora do dalších akcí

Fanánkův out 2010

Old Post 24-04-2010 v 20:36 PM
Namer017
Stálý Člen

Karma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Pareniste uplna paradicka s tim polistyrenem si to dobre vychytal k+ ode me leti a chtel sem se zeptat kam to vsechno pujde? na zahradku nebo nekam do lesika? takove krasavice lepsi mit na dohled ... Ja mam v kelimkach za oknem ale na tom slunicku uz se mi taky pekne smejou a ven taky po 3. zmrzlich, Bio jedu taky ale skousim to s hovezim hnojem to ma fakt grady a nespali se, kvuli toho to nebudu primichavat se substratem ale radsi sem tam v tekute forme jinak bych mel na zahrade hrubou jungle...At se dari budu sledovat

Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ

Out 2010( lowkiller, noname)

Windoor 09(noname)

1. kolo-600w we sklepě...(ak48)

2.kolo-1000w ve sklepě...(Train wreck, mataro blue, great white shark)

3. kolo-1000w we sklepě...(Mataro blue, great whiteshark, white widow x chronic x ak-47, white widow x black domina)

4. kolo-1600w we sklepě...(A.M.S., White Rhino, The Ultimate)

5. kolo-1600w we sklepě...(Jack Herrer, White Rhino)

Old Post 25-04-2010 v 07:06 AM
Namer017 je offline   Profil uživatele Namer017   Find more posts by Namer017   Foto galerie člena Namer017   Click here to Send Namer017 a Private Message   Add Namer017 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Namer017! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

citace:
[i]Původní příspěvek od Namer017

Díky Namere moc za pochvalu a K+ -potěší...
Vychytaná to je a doporučuju všem kdo bydlí se zahradou

Kytky půjdou na předem poryté místečko na zahradě-jsou 2 hlavní a 3 někde menší a pak možná ještě něco najdu venku,ale pár jich daruji asi 3 lidem,kteří maj taky zahradu a ten správný vztah.

Hnojit budu ze začátku opatrně 1. měsíc
vůbec ,protože si kytka teprve vytváří kořenový systém a čerpá živiny s půdy a přidané hnojivo by je mohlo spálit.
Takže budou pouze přilévány pokud bude potřeba a později už mám pro ně dobrotu v podobě rozpuštšného dřevěného popela v barelu s dešťovkou a postupně přidávám kopřivy.
Je zbytečné kupovat drahé hnojky,když nám je příroda dává sama.Více na Kompostový čaj,taky jsem tam něco napsal
Loni jsem to tak taky dělal a stejně mně zase málem zežrali

Tak všem pěstu zdar!

Fanánkův out 2010

Old Post 25-04-2010 v 19:43 PM
fananek7
Stálý Člen

Organika Bio hnojka Příspěvek č. 25

Tak jsem to trochu z fotodokumentoval

Poslední foto je kytka po mojí dobrotě
Jak je vidět,tak jim chutná

Fanánkův out 2010

Old Post 26-04-2010 v 18:24 PM
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 26

Hmm to musi byt dobrota, taky bych si dal
Sleduji to tu uz od zacatku, jedes to pekne at se dari..

• Master SCROG System
• Sekyho Outdoor
• Dokumenty a drogy
• Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
• Bazoš

Old Post 26-04-2010 v 18:56 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 27

Díky Seky,taky bych si dal,ale až na podzim
Po těch dobrotách se mi už v květníkách začali větvit Indiky,zatim to jsou jen lístečky u kořene listu,ale až budou větší a zřejmé,tak pošlu foto.

Fanánkův out 2010

Old Post 27-04-2010 v 20:15 PM
fananek7
Stálý Člen

Pohodička Přesaz Příspěvek č. 28

Nazdárek,tak jsem tady po delší době,ale o to více to snad stojí za to.

Přes víkend jsem si řekl,že kytky už jsou připrvené na přesazení a foto kořenového systému hovoří za vše,tak jsem nelenil a dal se do práce.

F1 :Nějaký celkový pohled

F2 urban před přesazením

Pár kytek šlo už v sobotu,bylo pěkně a trochu sprchlo,takové počasí jsem si přál a mrznout by už nemnělo-maximálně něco kolem nuly a to si myslím,že by je ohrozit nemnělo...

F3 :SS

F4 :Kořenový systém fialek

F5 :Skrytá reklama na tu správnou značku

Ty víčka tam jsou proto,aby se tam hned od začátku držela vláha a aby kořínky nerostly s květináčů skrze otvory.
Po odstranění víček jsem objevil kořínky zamotané v takové šneky asi 5x a po rozmotání byly připravené na příjem živin

Fanánkův out 2010

Old Post 04-05-2010 v 18:04 PM
fananek7
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 29

F1 :Celkový pohled na zahrádku

F2 urban

F3 :SS-na druhý den-žádný stres po přesazení...

F4 :Kořenový systém moji noname sativy

S příchodem tepla a dešťů je i příchod slimpáků obecných-pokud bych nepoužil vanisch,tak bych se s moji prací mohl rozloučit

F5 :Sliz

Fanánkův out 2010

Old Post 04-05-2010 v 18:20 PM
fananek7
Stálý Člen

Dotaz Má to pokračování :) Příspěvek č. 30

Tak na fotu č.1 není celkový pohled,ale udělám nápravu

Celkový pohled+nějaké jiné...

Fanánkův out 2010

Old Post 04-05-2010 v 20:32 PM
fananek7
Stálý Člen

Organika Ale opravdu bio :wink: Příspěvek č. 31

Na hoře je na 4-té fotce přesazená indika-skunk od SkunkPlant , tímto mu za ně díky,rostou fakt dobře!
Dal jsem ji do 5l květináče a budu dělat bonsai a už teď jsem nepodcenil hnojení,protože bue mít hodně kořenů a málo živin-tak jsem tam šoupl na pomalé rozpouštění psí guano
Později dám koní koblížkovinu

Foto č.5-jsem si myslel.že to je nějaký mutant,ale není,list roste vzůru nohama,protože při vyklíčení špičku ukous asi mravenec,pořád se nic nedělo a takhle se rostlinka brání
Tady je aspoň vidět,kolik toho tato rostlina vydrží!
Mimochodem semínko je Power Herer od Teaman a tímto mu také díky!

Další fotky přidávám na důkaz jara,přikládám pár nekonopných fotek-pro změnu.

Díky všem za přízeň a podporu ve formě K+

Fanánkův out 2010

Old Post 04-05-2010 v 20:57 PM
fananek7
Stálý Člen

Obecné Loňská sativa Příspěvek č. 32

Hoj,
na žádost několika členů,kterým jsem zaslal semínka z mojí noname sativy přikládám pár fotek z loňska.
Ať se kochaj co jim z toho vyroste
No pokud se budou snažit jako já

Fanánkův out 2010

Old Post 05-05-2010 v 17:39 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
‹ 1 2 3 4 › » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás