Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidicky muzete mi nekdo moradit nejakej shop,kde koupit casovac na svetlo,jestli neco takovyho existuje,de mi voto,
ze si chci zrealizovat indoor ve sklepe a rano vstavat abych rosvecel...... ;-)
johny2:
snad jakejkoliv obchod s elektronikou, já třeba koupil spínačky i v globusu. Nebo si zadej do googlu "Spínací zásuvka" a najde ti milion eshopů kde jí maj. Radím ale nešetři a kup si digitální.
čus čus mam takovej dotázek jak je to s tím prosvitem těch lamp?Myslím teda kolik prostoru utáhne 250W, 400W,600W,1000W.Jsem to nikde nenašel tak by mě to docela zajímalo díks
Původní příspěvek od šéfik libica čus čus mam takovej dotázek jak je to s tím prosvitem těch lamp?Myslím teda kolik prostoru utáhne 250W, 400W,600W,1000W.Jsem to nikde nenašel tak by mě to docela zajímalo díks
Původní příspěvek od šéfik libica čus čus mam takovej dotázek jak je to s tím prosvitem těch lamp?Myslím teda kolik prostoru utáhne 250W, 400W,600W,1000W.Jsem to nikde nenašel tak by mě to docela zajímalo díks
asi si precti grower.cz a pokusy.... ci mas google.com ne? to je divnej dotaz nic proti...asi nekdo nechce premyslet...