Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
MH - na rast, obvykle 6400°K
HPS - na kvitnutie, obvykle 2000-2700°K, približne
Niektorí idú celý grow iba pod HPS, väčšinou asi z finančných dôvodov, ale rozumnejšie bude naprv MH a potom HPS. Inak, neviem odkiaľ to ideš kupovať, ale určite ak to je growshop tak ti dokonale poradia. Skús sa pozrieť napríklad po:
Chlapiku kup si nebo si vyrob filtr...a nech pootevrene dvere....a mas to...bude to fungovat.....A kup si treba tuto Philips 250W MASTER SON-T PIA PLUS....a staci tato na rust i kvet....(komlet bez stinitka vyjde asi na 1300)
Jo prave mam jeden problem vis, moje pritelkyne mi "dovolila - je to jeji byt" jen kdyz to udelam v komnate a ona to v byte neuciti, tak jsem ji rekl ze pres noc bude bezet a budou pootevreny dvere to ji vadit nebude ze spi, ale rano to zase musim zavrit - takze to nema cenu stim filtrem. ale mozna by to slo i s axialem ne ? proste ho tam povesim mezi pootevreni dvere nanoc aby tam tahl jeste vic vzduchu byl by to napad ?? ja prave nemam ani takovy financni problem, proto bych chtel zkusit rovnou HP na rust a HPS na kvet, ta son pia je na kvet ale ma tam trosku modreho spektra ze ?
na rust jsem vybral Philips HPI - T (mi doporucil capek z growshopu) ale na kvet jsem se jeste nerozhodl, jaka je nejlepsi :P jestli se to tak da rict ??
co tyhle 2 na kvet jsou dobry / jaka lepsi ??
Osram 250 Watt Nav- T
Sylvania SHP-TS 250 Watt na kvet
To máš asi, jedno, skôr tá Sylvania asi. Ale najskôr by som ti aj ja odporučil na rast Philips Master HPI-T (MH) a na kvet Philips Master SON-T PIA (HPS).
Kakalake: kamo vzdyt te se ptas nekolikrat porad na to sami i kdyz ti uz par lidi odpovedelo. Ktera vybojka je nejlepsi je celkem veci idividualniho nazoru ja bych doporucil Philips, GIB.
Najit si na netu vybojky a precist si pocet lumenu myslim taky neni takovej problem(celkovy pocet lumenu stejne neni dulezity dulezity je pocet vyzarenych lumenu ve spektru vyuzivanem kytkou). tod muj nazor.
Fredy
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije