Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám 400w a dal jsem na to nějakou izotermickou či co...odráží celkem slušně a roztavilo se jen malé kolečko a jinak nic...je nehořlavá,tak to udělala jen malou dírku. na tu tvojí 250 bohatě
Tak jsem stinitko vylepil zespoda alobalem (druhou stranou) a zda se mi ze odrazi celkem dobre. Myslite ze bila odrazi prece jenom vic? Barvu na radiatory doma jeste mam. Co je lepsi?
Musis to vzit,tak i kdyz je v zime mensi slunecni aktivyta,tak kdyz napadne snih tak kazdeho boli oci...protoze se to odrazi od toho bileho bordelu...prechod pro chodce...bily proc?A alobal je uplne na kocko...hazi to prasatka a je chemicky nestaly....oxiduje...oxid hliniku udela bilou matnou vstvu(me to dokonce zezelenalo)
diamantovka je spíš samozhášecí... jako že se seškvaří, ale nechytne aspoň co jsem zkoušel zapalovačem ...
Jinak jsem si od známého objednal tekuté sklo https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=48824
Doveze to z Německa. Takže se pokusim vyrobit si doma A-winga i se skleněnou vrstvou, nebo koupim levnější vlaštovku jen z hliníku a nastříkám jí.